ev sahibim gece gündüz evimi dinliyor!

Ben kiranızı ödüyorum aksatmıyorum, evinizi temiz tutuyorum kendi evim gibi. Bunun dışında benden ne bekleyebilirsiniz ki lütfen evime de Cat kapı gelmeyin müsait olurum olmam bundan sonra sizinle tek münasebetim banka hesabınıza kira ödemek olacak. Deseniz çok mu ağır olur
İçim daraldı, herhangi biri evime gelip beni eleştirip gitse çok sinir olurdum.

Siz bence güzel cevap vermişsiniz. Bu kadar takmayın kafaya derim. Densiz insanlar her yerde. Kafaya takacak olursak huzur diye bir şey kalmaz asla. Hatta rahat olun, gürültü yapın (ne kadar gürültü yapacaksınız ki) o düşünsün.

Bahane arıyor heralde çıkarmak için.. Bu ne rezillik eve gelip kollaması,kediye laf etmesi.Eve almam ben ,yorumda yaptırma? böyle rezillik duymadım.Kedi kosmasi nedir ilk defa duyuyorum,jaquar mi bu ! Ev bulup taşınmaya bakın, 3 ay 5 ay neyse bulup çıkın.

Yanlış anlamayın ama taşının gibi yorumlar bana mantıksız ve hayalperest geliyor. Taşınmak için daha kuvvetli sebepler olmalı bence. Yani evet yapılan şey rahatsız edici ama şu ekonomide üstelik ortada kiralık ev kıtlığı varken ne taşınması arkadaşlar :) bu sözünüz bekara karı boşamak kolay atasözünü hatırlatıyor bana. Kötü niyetle söylemediğini biliyorum ama gerçekçi değil. En düşük ev olmuş 4 bin yani, bi dünya da taşınma masrafı var üstelik yeni gidilen yerde daha huzurlu olma garantisi yok. Kaldı ki yeni eve alışma vs derken psikolojik etkileri de var. Yani hayatta bu kadar hassas olunca yaşanmıyor. Bi densizlik ettiler benim moralim bozuldu geldim dert konusu açtım. İnsan bazen içini dökmek ister, o hesap. Bu vesile ile konuya güncelleme yazmış olayım bu arada.

Ev sahibi kendi özel sebepleri (eşya vs) ile oturduğu daireyi kiraya verip bi yan daireye geçme kararı aldı. Benim sorunum bi nevi kendiliğinden çözülmüş oldu. Çünkü bu sorunun çözümü bende değildi yani havada uçmayı da bilmediğim için :) kendi kendilerine çözüm üretmiş oldular. Bizim payımız var mıdır bilemem ama kimse de gece iki tıkırtı oldu diye şu an bu kadar eşya, tadilat ve yeni kiracı derdi çekmez buna eminim.

Zor kiracı olmak
orası öyle ama zorluklar da her zaman var. ev sahibi olsam alt komşuma daha sert davranırdım böyle bişey yapsa ama belki de komşularımdan nefret ediyor olurdum, kendi evim olduğu için bırakıp gidemezdim de. kiraya verip kendim kiraya çıkabilirdim ama o da ayrı zahmet yani.

Kız senin nedir bu ev sahibi komşu ile çektiklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…