Ev sahibi

Yüz bulmuşlar astar istiyorlar. Hiç kötü hissetmeyin. Hadlerini aşmışlar .

Bu maddelere sonuna kadar katiliyorum boyle sacmalik olmaz. Balkonum pisse pis.. Ben kirami verdikten sonra ona laf dusmez.. Kiş gunu bende çok sık cam silmem tozunu alirim ama yagmur yagdimi tekrar batiyor niye kendimi yipratayim surekli.. Evi teftişe gelmek ne demek yahu terbiyesiz insanlar... Duvari mi kemireceksiniz yani neyi kontrol ediyor sinirlendim

Kirada bir evimiz var.Evimizin olduğu şehre yılda en az iki kez gidiyoruz.Site yönetimine bir şikayetiniz var mı,ödememiz gereken bir şey var mı soruyoruz.Ama bir kez bile insanların kapılarını çalıp rahatsız etmedik.Cikmaya karar verdiklerini söylediklerinde gider bakarım zaten evime,diğer türlüsü ne gereksiz birşey

İstersem salonun ortasını tuvalet diye kullanırım kullanım hakkı bende çok rahatsız oluyorsanız gelip temizleyin hayrına diyiverseydiniz ya. Hadsiz. Ev sahibi olmuş da kiracıya da sahip olmamış ya.

sizin evinizin içindeki duzenınıze karışamaz, eve zarar vermedikten sonra yada kalıcı bir hasar burakmadıktan sonra ve evı bosaltırken aldıgınız halıyle bıraktıktan sonra ıster hergun ıster ıkı ayda bır yıkarsınız balkonu karısamaz oyle zırt pırt bırını de yollayamaz evınıze ben olsam kapıdan kovardım valla eltısını ....
bence hazır ımkanda varmıs alın kendı evınızı rahatrahat yasayın bırı bırsey dersede burası ebnım evım der gecersınız..

Yani ev sahibiniz dengesizin tekiymis tasinin kurtulun, ben boyle sacma bir sey duymadim.Ona neymis sizin balkon yikamanizdan , duvar silmeyi de birakin hamile halinizle sabah sabah ben bile sinirlendim .Eski ev sahibim aklima geldi.

Vallahi bağrım yandığı için yazayım dedim. Benim ev sahibimde vergi ödemiyordu elden kira alıordu eve girerkende eşime saçma sapan belgeler imzalatmıştı. Bana da telefonda yok sizi hiç rahatsız etmedim kapınızı çalmadı fln diyince avukata gittim danıstım. Belgelerin hepsi geçersizdi. İstediği gibi eve girip cıkma hakkı kesinlikle yok özel mülk polise bile şikayet edebilirsiniz. Ben eve baktıracağım eediğinde bile girdirmedim. Ben cıkana kadar girdiremeSiniz dedim. Kiralık yazısı için bile izin istemek zorunda kaldı. Hakkınızo hukukunızı bilin böyle saçmalık yapamazlar sözleşme tarihi gelemden zam yapamaz gelse de belli oranda ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…