Iyi aksamlar hanımlar nasılsınız iyisiniz inşallah.
Ben de durumlar baya baya üzücü..
Bugün ev sahibi aradı ve kiraya zam yapmak istediğini söyledi buraya kadar herşey güzel. Kendisi bu şehirde değil ve eltisi zırt pırt evime gelip küf var mı bakmak istiyorum diyip duruyordu rahatsız oldum ve dile getirdim beni arayın müsaitsem buyrun gelin hatta çayımı için dedim..
Beni sanırım yanlış anlamışlar nesi yanlışsa..
Neyse konuyu dağıtmadan bugün eşimi aradı ve resmen beni ispiyonladı. Kış günündeyiz ve hamileyim balkonu 15 günde bir eşim yıkıuor evimiz giriş kat ve hemen önümüz yol önce kaldırım sonrada doğal gaz için çalışma vardı sürekli kirleniyor balkon ve camlar bende son zamanlarda cam silmekle balkon yıkamakla uğraşmak istemedim.
Eşimi arayıp balkonları yıkamıyormuşsunuz çok pissiniz kardeşim gelicek falan diye durduk yere atar yaptı biz şok olduk.
Eşimde sinirlendi ve boraz sert çıktı kirayı hiç geciktirmedik evine bi zarar vermedik üstelik ellerinde kapora var gerekirse cebimden de öderim çıkarım dedi.
Bende hormonlardan mı ne bana pis diyince çok ağırıma gitti.
Yahu ben bir yıldır burdayım her hafta balkon yıkar yaz kış cam silerdim. 2 aydır hatya daha bir kısa süredir yapamıyorum. Durumu izah etmemize rağmrn uslubu çirkince çemkirdi.
Eşimde çok bozuldu duruma bende haliyle çok üzüldüm bu halde dahi hergün evimi süpürüyorum ama kış günü her hafta balkon yıkayıp cam silemiyorum.
Sizce haksız mıyız? Sonuçta evine zarar vermedik duvarları bile siliyorum misafir gelip gittikçe daha ne yapmam gerek. Bi pisliğimimi görmüş evime gelip.
Gece gece çok bozuldum.. çok üzüldüm.
1 aya kadar çıkıcaz kendi evimizi alıcaz inşallah ama bu halde nasıl olucak bilmiyorum yeni bir düzen.
Içimi dökmek rahatlamak istedim. Belkide kadın haklı biz tarafsız bakamıyoruz. Sizce haklımı karışmaya?