1.öyle kafaya göre zam yapamaz sözleşmede ne yazıyorsa oIyi aksamlar hanımlar nasılsınız iyisiniz inşallah.
Ben de durumlar baya baya üzücü..
Bugün ev sahibi aradı ve kiraya zam yapmak istediğini söyledi buraya kadar herşey güzel. Kendisi bu şehirde değil ve eltisi zırt pırt evime gelip küf var mı bakmak istiyorum diyip duruyordu rahatsız oldum ve dile getirdim beni arayın müsaitsem buyrun gelin hatta çayımı için dedim..
Beni sanırım yanlış anlamışlar nesi yanlışsa..
Neyse konuyu dağıtmadan bugün eşimi aradı ve resmen beni ispiyonladı. Kış günündeyiz ve hamileyim balkonu 15 günde bir eşim yıkıuor evimiz giriş kat ve hemen önümüz yol önce kaldırım sonrada doğal gaz için çalışma vardı sürekli kirleniyor balkon ve camlar bende son zamanlarda cam silmekle balkon yıkamakla uğraşmak istemedim.
Eşimi arayıp balkonları yıkamıyormuşsunuz çok pissiniz kardeşim gelicek falan diye durduk yere atar yaptı biz şok olduk.
Eşimde sinirlendi ve boraz sert çıktı kirayı hiç geciktirmedik evine bi zarar vermedik üstelik ellerinde kapora var gerekirse cebimden de öderim çıkarım dedi.
Bende hormonlardan mı ne bana pis diyince çok ağırıma gitti.
Yahu ben bir yıldır burdayım her hafta balkon yıkar yaz kış cam silerdim. 2 aydır hatya daha bir kısa süredir yapamıyorum. Durumu izah etmemize rağmrn uslubu çirkince çemkirdi.
Eşimde çok bozuldu duruma bende haliyle çok üzüldüm bu halde dahi hergün evimi süpürüyorum ama kış günü her hafta balkon yıkayıp cam silemiyorum.
Sizce haksız mıyız? Sonuçta evine zarar vermedik duvarları bile siliyorum misafir gelip gittikçe daha ne yapmam gerek. Bi pisliğimimi görmüş evime gelip.
Gece gece çok bozuldum.. çok üzüldüm.
1 aya kadar çıkıcaz kendi evimizi alıcaz inşallah ama bu halde nasıl olucak bilmiyorum yeni bir düzen.
Içimi dökmek rahatlamak istedim. Belkide kadın haklı biz tarafsız bakamıyoruz. Sizce haklımı karışmaya?
Son 2 ayda 3 kez. En sonunda biraz sesimi yükselttim ve arayarak gelin çayımı için dedim. 1 yıl oldu burada oturalı ve kimseyle daha önce böyle bişey yaşamadım da duymadımda. Çok kötü oldum moralim bozuldu.Küf var mı diye baskın yapmak da neyin nesi ayrıca? Bu nasıl bir muamele?
Ne sıklıkla geldi o kadın?
Çıkıcaz zaten ev alıcaz küçükte olsa bizim olsun eşimde zaten istiyordu bu olaydan sonra çok sinirlendi.herkesin temizlige kendine.kiraci olup da eve zarar vermedikten sonra sürekli evi kontrol etmek de neyin nesi?madem evleri bu kadar kiymetli kiraya vermeselermis. varsa problemleri acikca söylesinler. soylediklerine takılmayın.1 ay goz acip kapayıncaya kadar gecer.
Arkadaşım istersek balkonu koca sene yıkamayız.
Çıkmadığım balkonu yıkamak zorunda değilim o iş benim keyfime bakar.
Evine zarar vermişsem gelsin söylesin çıkarım.
Gına geldi bu terbiyesiz ev sahiplerinden.
İyi ki bir malları var bedava oturmuyoruz yahu!
Verin ağızlarının payını bence.
Evet zaten niyetimizde vardı ev almak bu olayla daha da karar netleşti. Kv sağolsun yardımcı oluyor temizliğe falan eşim konuştu biz hallederiz dedi nakliyede tutulcak ben ufak tefek şeylere karışırım sadece.Karışmaya hiç hakkı yok. İstediğiniz zaman siler istemediğiniz zaman silmezsiniz, ona ne? Eve bir zarar vermemişsiniz, kirayı zamanında ödüyorsunuz, afedersiniz ama ev sahibinin akrabasına halt yemek düşer. Bu densizi mi dert ediyorsunuz?
Bir aya çıkma ihtimaliniz varsa, ertelemeyin. Hamile halinizle çok zor olur biliyorum ama değer.
Evet biz yazı bekliyorduk bebek doğmadan bu halde pek bi hayrım yok ev işlerinede. Zor hamile kaldım açıkcası cam balkon için kaybedemem bebeğimi göz göre göre.Pis olsan bile ki eminim değilsindir ona mı kalmış yahu.Böyle insanları var olması bile üzücü hem de hamile insana yapılır m? Üzülme sakın. Kalitesiz birine denk gelmişsiniz az dişini çık nasıl olsa çıkacakmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?