- 3 Eylül 2012
- 21.842
- 57.459
- 798
Eşkm sağ olsun baya verdi veriştirdi. O benim gibi sakim sessiz değil. Bu son olayda tepesi attı baya kızdı. Haklıyızda birgün olsun kirayı geciktirmedik evine bi zarar vermedik.
Bu balkonlarda ne varsa... ki hiç yıkamıyorda değiliz çamaşır asmadan önce mecbur yıkıyoruz haftada 2 kez çamaşır yıkıyorum.Terbiyesizler..
Benim ev sahibimde 80 lik bir teyze.
Benim için annesi gittiğinden beri balkonları yıkamadı demiş arkamdan.
Var böyle densizler.
Yüzüme gülüyor ama ah bir dese diyeceğimi biliyorum.
Bu balkonlarda ne varsa... ki hiç yıkamıyorda değiliz çamaşır asmadan önce mecbur yıkıyoruz haftada 2 kez çamaşır yıkıyorum.
Biraz da bahane sanırım kardeşinin eve girmesini istiyor.
Allahlarından bulsunlar. Bu halde ne saçma şeye kafa takıyorum. 2 aydır kv gelip her yeri temizleyip yıkıyor onu bari görselerdi...
Son 2 ayda 3 kez. En sonunda biraz sesimi yükselttim ve arayarak gelin çayımı için dedim. 1 yıl oldu burada oturalı ve kimseyle daha önce böyle bişey yaşamadım da duymadımda. Çok kötü oldum moralim bozuldu.
Haklısınız valla ya ben de saf saf acaba pis miyim diye ağlayıp durdum. Eşimde biraz sesini yükseltti ev sahibine bi de onu suçladım ayıp diye.Yahu kimseye bir şey göstermek zorunda değiliz.
Önce şunu bir benimse.
Pis desinler kime ne?
Herkesin temizlik anlayışı farklı.
Balkonumu yıkarım yıkamam ev sahibine kiramı vaktinde ödüyor muyum evine zarar vermiyor muyum bitti.
Temizliğimi ispatlamak zorunda değilim.
Böyle manyaklar eve kiracı alırken desinler bakalım balkonlar her daim pak olacak haa diye
Kim giriyor evlerine bakalım..
Amin inşallah. Rabbimin bi bildiği vardır hayırlısı olsun.Eve almamakta haklısınız bidaha gelirse yine almayın. Çok ayıp.
Allah sağlık ve huzurla oturacağınız güzel bir ev nasip etsin inşallah:)
Benimde açıkcası niyetim yok çıkarken artık aldığımız gibi bırakacağız. Sonuçta duvarlarını bile sildim.Balkon da yikama cam da silme cikana kadar.
Kimse karisamaz
Haklısınız valla ya ben de saf saf acaba pis miyim diye ağlayıp durdum. Eşimde biraz sesini yükseltti ev sahibine bi de onu suçladım ayıp diye.
Sorun sanırım bende fazla iyi düşünüyorum.
Sayenizde güldüm ya allah sizide güldürsün :)Çıkarken balkonun ortasına bir güzel pisleyip bırakın diycem nerdeyse o derece uyuz oldum :)
Sayenizde güldüm ya allah sizide güldürsün :)
Aynen öyle olucak inşallah :)Amin hepimizi inşallah :)
Kafana taktığına değmez.
Kötü ev sahibi kiracıyı ev sahibi edecek bak bu da iyi bir şey :)
Sakın ha sakın ilk 4 ay dikkat et ondan sonra da et boşver evi bişeyler de götürse olurEvet biz yazı bekliyorduk bebek doğmadan bu halde pek bi hayrım yok ev işlerinede. Zor hamile kaldım açıkcası cam balkon için kaybedemem bebeğimi göz göre göre.
Evet şuan tek önceliğim o.Sakın ha sakın ilk 4 ay dikkat et ondan sonra da et boşver evi bişeyler de götürse olurKimseyi ilgilendirmez sen bebişine bak kesinlikle canını da sıkma etrafta manyak her zaman olacak
Kiramızın iki katı verdik depozitoyu. Evde tek bir kırık çarık yok hatta faydamız oldu eve kuruşu kuruşuna vericek.Kadın kapıya kadar gelince kapıyı açıp , “üzgünüm” deyip suratına kapayın.
Kirayı da geciktire geciktire ödeyin.
Kiracı , parasını ödemese bile evden çıkarmak zordur.
Kimseyi mağdur etmemek lazım ama bu kadın çok hak etmiş. Yeni ev bakın, buluncaya kadar kirayı geç ödeyin . Son ay da ödemeden çıkın. Depozito var madem.Onu yesin.
Aklımızdan geçmedi değil ama ben onlar kadar kötü değilim malesef.Bizim kiraci evden çıktığında kuvet yosun tutmustu oyle soyleyeyim. Bir balkon vardi bir bucuk yil kapisini bile acmamis balkonun mermerinin pislikten rengi degismis. Mutfak dolaplari yagdan yapis yapisti. Bunlari görmüş biri olarak arkasindan kulagini cinlattik mi ? Evet.
Ama sizin durum cok farkli. Kadin terbiyesizlik etmis. Hic etik olmayabilir ama ben olsam evden cikarken kaba pisligi bile temizlemezdim ne hali varsa görsün hadsiz.
Nasıl yaptınız :)Daha neler gecen gun ev sahibimi rezil ettim oneririm :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?