- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
- Konu Sahibi Zeynepsafak85
-
Senin kocan yok,kocan yok senin, senin kocan yok.....Diye müge anlıya bağlayasım geldi1. Senin kocan yok. Evli değilsin.
2. Neden evden kaçıyorsun? Adama da güvenmiyorsun. Kendinle zorun mu var?
3. Ailen nerede? Onların yanına dön
Olacak yakında ben yeni bosandim kimimde soyadım değişmesi daha o yuzden ışlemleri yapamadık daha nikah icinSenin kocan yok,kocan yok senin, senin kocan yok.....Diye müge anlıya bağlayasım geldi
Ayrılamadım burda yalanda soylebilirdim evlenmedkm halde esim diyebilirdim ama dürüst oldum doğru söyleyeni 9 köyden kovarlargüvenmediğin adama kaçıp nikahsız onla yaşıyorsun... güvenmiyordun neden kaçtın ?
Kapima başkası gelmiyo ki ondan baskasen önce sevgilin olan adama ayar ver , kapına gelen her kadın senın deyiminle orospu degildir ,
Ayrılıkla tetit ettim eve gelme kirayi ben odedim dedim geldi yine beni sakinleştirmeye çalışıpsen önce sevgilin olan adama ayar ver , kapına gelen her kadın senın deyiminle orospu degildir ,
Yahu bize yalan söylesen ne olacak Allah aşkına. Adamın kaşı gözü oynuyo bellki hadi bu kadından sakladın diğer kadınlardan nasıl uzak tutacaksın ? Kaç yaşındasın 16 mı bu kafayla çok yaşamazsınAyrılamadım burda yalanda soylebilirdim evlenmedkm halde esim diyebilirdim ama dürüst oldum doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar
Ayrılamadım burda yalanda soylebilirdim evlenmedkm halde esim diyebilirdim ama dürüst oldum doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar
Eşin olacak adam belkide sizin nikahsızolduğunuzu söyledi ve kadın bu yüzden bu kadar rahat. Ucundan kıyısından yakalayabilirim belki diye. Ayrıca nikah için izin alamamak gibi birşey söz konusu olamaz.Siz hep karşı tarfata aramışsınız suçu, telefon karıştırmak için bile karşı tarafın telefonuna gidiyorsunuz. Kocanız olacak adama değil. Nediyeyim Allah akıl fikir versin.Olacak yakında ben yeni bosandim kimimde soyadım değişmesi daha o yuzden ışlemleri yapamadık daha nikah icin
Onunda esiminde telini kurcaladım yoktu mesaj yada arama o yuzden bi sonuca ulaşamadım icin çözümü kadının telini kurcalamakda buldumEşin olacak adam belkide sizin nikahsızolduğunuzu söyledi ve kadın bu yüzden bu kadar rahat. Ucundan kıyısından yakalayabilirim belki diye. Ayrıca nikah için izin alamamak gibi birşey söz konusu olamaz.Siz hep karşı tarfata aramışsınız suçu, telefon karıştırmak için bile karşı tarafın telefonuna gidiyorsunuz. Kocanız olacak adama değil. Nediyeyim Allah akıl fikir versin.
E4 yaşındayım napcam pekiYahu bize yalan söylesen ne olacak Allah aşkına. Adamın kaşı gözü oynuyo bellki hadi bu kadından sakladın diğer kadınlardan nasıl uzak tutacaksın ? Kaç yaşındasın 16 mı bu kafayla çok yaşamazsın
34 yaşındayımE4 yaşındayım napcam peki
Adamla nikahsız yaşayan sen, ama bası açık dar giyiniyor diye o... o bence aynaya bi daha bak başı açıkların bokun da boğulBanada iyi gelmedi kadın zaten basi acik dar giyiniyo bi oturuşu vardi deli oldum o halde görünce yayılmıştı koltukta bacaklarını açarak oturuyordu erkek arkadasim da oturuşu ne biçimdi gördünmü dedi gormesmiyim dedim
Senin kocan yok,kocan yok senin, senin kocan yok.....Diye müge anlıya bağlayasım geldi
Adamla nikahsız yaşayan sen, ama bası açık dar giyiniyor diye o... o bence aynaya bi daha bak başı açıkların bokun da boğul
Bende çıldırıcim sanki miletin kocasını ben ayartiyomusum gibi bana yukleniyo miletÇıldırıciğimm
Yo guzel degil çingene gibi kara bisizaten bir ortamda potansiyel bir o.... varsa o hep açık ve dar giyinen kadındır, çünkü kıskançlık :) muhtemelen kadın çok da güzeldir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?