Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an için yeni haber yok ama tecrübeme göre yakın zamanda açıklanacaktır. İstanbul'da bir dönem yeni yapılar satılmıyor diye bu rakamlar ile kredi verilmişti ve peynir ekmek gibi sattı. Şimdide evler satılmıyor, barınma krizi var. Çözüm bulunacaktır.Evet ancak daha ses çıkmadı o oranlardan galiba, yeni bir haber var mı sizin bildiğiniz?
Kişisel harcamaları ile doğru düzgün birşey kalmıyor ki bu konuda uyarıyorum, lükse kaçmamasını, birikim yapmasını vs ama bunu bile eve bağlıyor. Zaten bir evim olmayacak ne gerek var üç beş kuruş biriktirmemle mi Olacak vs diyerek. Muhtemelen imalı bir mesaj yazmışsınız bana karşı. Doğru olan sizinki elbet ancak bunu takıntı haline getirmiş, şu durumda bir milyon kredi çekse bile ödeyemeyecek derece de borç harç ödeme olan birine ev atmak çok da anlamlı olmazdı galiba. TeşekkürlerBenim arkadaşımın evine 70 80 para girse
Aylik 25 bin kira odemeleri olsa
Gaza getirip ev alırsınız inşallah diye dua ederim her an
"Aman ne evi" Derse git bi yardım al falan derim Puahhashdhh yok yok burası şaka ama full desteklerim kredilerle alakalı ev görsem atarım güzel küçük uygun fiyatli ev görsem atarım ben de normal değilim sanırım :)
Ahahaha rolde bile elitist olamadık desenize.Amaçları ben kurcalıyorum, aşağı çekiyorum, art niyetli konuşup manipüle ediyorum algısı oluşturmak olduğundan çoğusunun şuan da ben fazla elitim tavrı var. Günlük konuştuğun, her boş anında görüştüğün, yanyana sık sık gelip vakit geçirdiğin birinin hele ki böyle bir konuyu takıntı yapmaya başladıktan sonra gelir giderini bilmenin nesi anormal. Kimse konuşmuyor gözüken, bir siz bir ben![]()
Elinde imkan olsa inanın uyumadan araştırma yapmaya, dinlenmeden gezmeye razıyım ancak durum bu şekilde. Araba konusunda bile yönlendiren ben oldum, aracı buldum, eşinin ihtiyacı olduğundan özellikle araca ikna edip aldırdık. Altın yükselişi ile mal yükselişi nerde diyerek. Ama gördüğünüz gibi şuam fitne fesat peşinde, manipüleci, arkadaşı ev almasın isteyen birine dönüştümAhahaha rolde bile elitist olamadık desenize.
3. kere ev sahibinin çıkardığı bir arkadaşımız var.
Ben kendi kendime ona ev buldum ki çevremizde ev araç konusunda adres bizizdir, fırsatları sundum ama eşi kabul etmedi ki akrabamız olan kendisi.
Oturmayın, birkaç ay elinizde tutun sonra sattığınızda çok kar edeceksiniz dedik, dinletemedik.
Şu kadar diyeyim mayıs ayında bizi dinlemiş olsaydı parasını yüzde 80 oranında katlamıştı, nafile:)
Bunu söylediğimiz tüm çevremiz şuan ahh film dinlemedik sizi birleşip 3 aile alsaydık diyen çok.
Biz üzüldük böyle bir fırsatı teptikleri için, hiç de artniyetli görmüyorum kendimi.
Yirmi beşi kiraya vereceklerine evlerine öderler veya eşinin çalıştığı yerde bir ev bulurlar. Çok afedersiniz ama sizene bakmaya başlasınlar mesela. Yakın arkadaşta olsan bir yere kadar.İstanbul.
Peşinat yok
Araba satma ihtimalleri yok.
Yirmi beş bin kira ve ona yakın araba kredisi ödemeleri var.
Üzgünüm anormal karşıladığım için, yorumları okuyup hemen bakmaya başlasın.
Benim evimi arkadaşım almadı hanımefendi, kendimiz aldık. Gece gündüz çalışarak. Evet bahsettiğiniz imkansıza yakın düşüncesi rahatsız edici ancak durumdan memnun olan kişilerin yönetim seçimi karşısında demek ki rahatsız olmayanlar da çok diyorum. Amacım konuyu açarken çok farklıydı. Siz bu gelirle normalleştirdiğimi düşünmüşsünüz ancak öyle değil. Var olan şartları uygun değil ve bu hayatını yaşamasını zorlaştırıyor. Yoksa düzene şikayet akıl sahibi olan herkesin yapması gereken.Ortalama aylık geliri 75 bin olan insanların bu ülkede oturacağı bir ev alabilmesinin imkansıza yakın olması düşüncesi sizleri de çıldırtmıyor mu ya? Gerçekten bu şartlar kendinizin ve çocuklarınızın geleceğine umutla bakabiliyor musunuz?
Benim gözlemim de, genel olarak kiracı olmayan veya en azından bir yerlerde bir evi olan kişiler bu olaya “ev alma çılgınlığı” olarak bakıyor. Şu zamanda, hele ki bazı ev sahiplerinin daha çok kira diye iyice kafayı yediği, çıkartmak ya da %500 zam yapmak için kiracısının ensesinde boza pişirdiği dönemde kiracı olun o zaman anlarsınız bu çılgınlığı. Psikolojik bir sıkıntısı yok arkadaşınızın.
Bir milyona İstanbul da oturacakları bir ev olsa tabiki öyle yaparlar. Söylerim bakmaya başlasınlarYirmi beşi kiraya vereceklerine evlerine öderler veya eşinin çalıştığı yerde bir ev bulurlar. Çok afedersiniz ama sizene bakmaya başlasınlar mesela. Yakın arkadaşta olsan bir yere kadar.
Yok olamam vala. Çok isterlerse bi gün ev sahibi olabilir neticede.Aynen çok zor durumdayım, destek olur musunuz
Rica ederim, Müsait koşullarda siz bile faydalanabilirsinizEv almışsınız bir kaç ay önce de değiştirmişsiniz size mi özel arkadaş çevrenizde ev almak![]()
Hemen söyleyinSöylerim bakmaya başlasınlar
Bankalar kredi vermiyor diye biliyorum iki hafta önce arkadaşım 350bini zor aldı. Karı koca düzenli geliri olan insanlar.Bir milyona İstanbul da oturacakları bir ev olsa tabiki öyle yaparlar. Söylerim bakmaya başlasınlar
Gece gündüz çalışarak olmuyor işte artık mesele sorun o değil mi? Bir siz mi çalışıyorsunuz? Kirada oturan herkes yan gelip yatıyor mu? Ayar oluyorum bu lafa da. Şu an kiracı mısınız, değilsiniz. Kolayca aldınız size başkası aldı demedim ben zaten. Şu an kiracı olmak her zamankinden zor dedim. Bu psikolojinin sebebi de bu. 5 sene önce kiracı olmakla bir değil. Korkması, kaygılı olması normal diyorum. Barınma temel ihtiyaç, elbette iki sene sonra kirayı da karşılayamazsam sokakta kalır mıyım diye korkuyoruz. Bu şartlarda, mantıklı da olsa başka yatırım yapayım diye düşünemiyor insan.Benim evimi arkadaşım almadı hanımefendi, kendimiz aldık. Gece gündüz çalışarak. Evet bahsettiğiniz imkansıza yakın düşüncesi rahatsız edici ancak durumdan memnun olan kişilerin yönetim seçimi karşısında demek ki rahatsız olmayanlar da çok diyorum. Amacım konuyu açarken çok farklıydı. Siz bu gelirle normalleştirdiğimi düşünmüşsünüz ancak öyle değil. Var olan şartları uygun değil ve bu hayatını yaşamasını zorlaştırıyor. Yoksa düzene şikayet akıl sahibi olan herkesin yapması gereken.
Bakın daha farklı açıklayayım. Bir biz elbette çalışmıyoruz, herkes çalışıyor. Kolayca almak da kime göre neye göre, bu kadar genel konuşmak ve saldırganlık hoş değil. Evet kiracılık konusunda aynı fikirdeyim ama arkadaşımın korkusu evsiz kalmak veya artan kiralar değil. Etiket olarak ev sahibi olamama sıfatı. Bahsettiğiniz korkular çok genel geçer. Daha kreatif bakmayı deneyin konuya.Gece gündüz çalışarak olmuyor işte artık mesele sorun o değil mi? Bir siz mi çalışıyorsunuz? Kirada oturan herkes yan gelip yatıyor mu? Ayar oluyorum bu lafa da. Şu an kiracı mısınız, değilsiniz. Kolayca aldınız size başkası aldı demedim ben zaten. Şu an kiracı olmak her zamankinden zor dedim. Bu psikolojinin sebebi de bu. 5 sene önce kiracı olmakla bir değil. Korkması, kaygılı olması normal diyorum. Barınma temel ihtiyaç, elbette iki sene sonra kirayı da karşılayamazsam sokakta kalır mıyım diye korkuyoruz. Bu şartlarda, mantıklı da olsa başka yatırım yapayım diye düşünemiyor insan.
Bankalar kredi vermiyor diye biliyorum iki hafta önce arkadaşım 350bini zor aldı. Karı koca düzenli geliri olan insanlar.
Ödemesi de baya yüksek.
Tabii ki alabilir bir gün ama şimdi zor.
Sürekli düşünüp strese girmesin plan yapsın doğru zaman geldiğinde almak için hazır olsun.
ilk mesajınıza göre yorum yapıyorum, o içerikten bu anlaşılmıyor üzgünüm. Siz de daha açıklayıcı yazmayı deneyebilirsiniz.Bakın daha farklı açıklayayım. Bir biz elbette çalışmıyoruz, herkes çalışıyor. Kolayca almak da kime göre neye göre, bu kadar genel konuşmak ve saldırganlık hoş değil. Evet kiracılık konusunda aynı fikirdeyim ama arkadaşımın korkusu evsiz kalmak veya artan kiralar değil. Etiket olarak ev sahibi olamama sıfatı. Bahsettiğiniz korkular çok genel geçer. Daha kreatif bakmayı deneyin konuya.
Bu arada şuraya “ya da”Gece gündüz çalışarak olmuyor işte artık mesele sorun o değil mi? Bir siz mi çalışıyorsunuz? Kirada oturan herkes yan gelip yatıyor mu? Ayar oluyorum bu lafa da. Şu an kiracı mısınız, değilsiniz. Kolayca aldınız ya da size başkası aldı demedim ben zaten. Şu an kiracı olmak her zamankinden zor dedim. Bu psikolojinin sebebi de bu. 5 sene önce kiracı olmakla bir değil. Korkması, kaygılı olması normal diyorum. Barınma temel ihtiyaç, elbette iki sene sonra kirayı da karşılayamazsam sokakta kalır mıyım diye korkuyoruz. Bu şartlarda, mantıklı da olsa başka yatırım yapayım diye düşünemiyor insan.
3-4 yil önce burda ev almanın saçmalık olduğunu, parasını verince tüm evlerin kendilerinin olduğunu anlatan üyeler vardı. Hepsi istisnasız bir daha mı dünyaya gelicem, kendimi zora sokamam vs diyordu...halbuki az biraz finansal okuryazarlığı olan herkes bugünleri tahmin etmişti...Gece gündüz çalışarak olmuyor işte artık mesele sorun o değil mi? Bir siz mi çalışıyorsunuz? Kirada oturan herkes yan gelip yatıyor mu? Ayar oluyorum bu lafa da. Şu an kiracı mısınız, değilsiniz. Kolayca aldınız size başkası aldı demedim ben zaten. Şu an kiracı olmak her zamankinden zor dedim. Bu psikolojinin sebebi de bu. 5 sene önce kiracı olmakla bir değil. Korkması, kaygılı olması normal diyorum. Barınma temel ihtiyaç, elbette iki sene sonra kirayı da karşılayamazsam sokakta kalır mıyım diye korkuyoruz. Bu şartlarda, mantıklı da olsa başka yatırım yapayım diye düşünemiyor insan.