Kaç kira depozito ödemesi yaptıysanız; o kadar ayın kira bedelini göndermeyip, depozito bedelinize sayın.Merhabalar ev sahibim aslında yüksek bir ücret istedi ama bu istek tüfe yi bile baya geçiyordu şok olmuştum sonra tüfeye göre yapıcaz dahası yok diyip konuyu kapattım. Ocak ayında çıkacağız şimdi normal kira ödemeleri ayin 1 inde oluyordu. Ev sahibi zaten çıkacağımız için çok mutlu oldu. 1 ocakta çıkacağız dedim o da tamam ama umarım o zamana kadar kiracı bulurum yoksa daha fazla ödersiniz dedi. Bende ödeyecek olsam zaten kalırım o ayda da dedim. Ben zaten çıkacağımı söyleyip kira ödediğim o ayı doldurduktan sonra 10 gün tahliye sürem yok mu adam direk ben çıkar çıkmaz kiracı koymayı düşünüyor. Evi boyatıp depozitoyu alicam mesela(ki vereceğini de pek sanmıyorum) evi boyatma temizleme vb süresi niye benim kiracılık sürecime dahil olsun. Hatta emlakçı beni arayıp ne zaman müsaitsin müşteriye evi göstericem diyor. Içinde ben ve benim eşyalarım varken. Misafirliğe geliyorlar sanki. Nasıl bir tavır sergilemeliyim sizce sözleşme tarihi bitmeden önce olduğu için tam konulara da hakim değilim ama ev sahibi çıktığım ve yüksek kiraya vereceği için de mutlu iki tarafta istiyor yani.
Evet,biz de erken çıkmak istemiştik zamanında kiracı adayları gelip baktı eve.Satilacak evi kiraciliysa da gemlakcinin gezdirdiğini biliyorum ama kiraya vermek için de böyle mi oluyor kiraci ztn varken
Sizin uygun olduğunuz bir zaman diliminde belirli gün ve süre bazında bakılabilir diye biliyorum. Ama öyle zırt pırt değil tabii ki.Satilacak evi kiraciliysa da gemlakcinin gezdirdiğini biliyorum ama kiraya vermek için de böyle mi oluyor kiraci ztn varken
şu anda nedir bilmiyorum ama geçen sene eylülde, ben evi kiraya verdiğimde 3+1 -küçük metrekare 100m2 gibi bişey, ama evin bildiğiniz içine mıçmıştı kiracı. adam evin alçı ve astarına normal boyasından çok uğraşmıştı (bir gün sırf prizleri vs söktü, kapatma bantlarını çekti, (mutfak için düdüklü mü patlamış ne olmuş bilmiyorum leş olmuş bir duvar vardı temizledi, yatak odasının tavan delik deşik olmuştu, duvarları gökkuşağı gibiydi filan) alçı, astar yaptı, 2. gün boya yaptı, 3. gün isteyen yerleri tekrar boyadı, prizleri taktı, balkonu yaptı, düz boya özel saten vırt zırt bir boya değil). neyse, 10 bindi ama o 3 gün sürdü yani...ya bu devirde kimse kiracı bulamama gibi bi durum içinde kalmaz
sakın yutmayın bu numaraları
depozitoyu vereceğini sanmıyorsan kesinlikle son ayın kirasını yollama veya asla evi boyatma
badana da az para değil şu an. bir kira bedeline eşit oluyor mu acaba?
kesinlikle evi boyatma.
eve birilerinin bakması konusunda 1-2 sefer göster, sonra aradıklarında müsait değilim ben size haber vericem falan deyip bi güzel salla
telefonları açma vs hiçbir şey yapamazlar.