Benim aldigim hizmet sadece merdiven temizligi oda ilk yil hic silinmedi bu yil bir iki ayda bir siliniyo iki senedir oturuyorum bahce bikez temizlendi dusunun yani... uc tane depo alani var pislik icinde girilmiyo kizimin bisikletini dahi koyamiyorum asansor iki kisilik minik herseyi eve kucamda tasiyorun tam bir eziyet. Aidatin o 30 tllik kismini biriktirip akilli sistem kapi filan yaptircaklar guya ama inanmiyorum. Cunku kapinin otonatigi iki senedir bozuk ikide bi bozuluyo kocasi bi janca takiyo bazen iki kat asaya iniyorum kapi acmaya cok sinir bozucu oluyo. Uani bi hizmet yokAidat adı altında toplanan her şeyi kiracı öder.kapici ve temizliğin dışında o parayla bahçe,lamba kapı baca tadilatları yapılıyordur ki buda oturanı bağlar.apartmana boya badana veya mantolama yapılacaksa ayrıca toplanır zaten ama bazı problemlerin giderilmesi için kasada para bulunduruluyorsa o aidata girer ve kiracıyı baglar
Suan icin tasinamiyoruz allah razi olsun. Amin. Ev kayinvaldemlere yakin ve biz iyi degiliz yani baska bi eve gidemiyoruz. Bu ev yerle bir ve camlari demir kapli bizim icin baska biseyde onemli degildi zaten biraz zamana ihtiyacimiz varbasiniz sagolsun , allah bebeginize uzun omur versin
sanirim sizin yerinizde olsam tasinirdim , bu insanlarin kahrini cekmeye degmez cunku haklisiniz
Benim aldigim hizmet sadece merdiven temizligi oda ilk yil hic silinmedi bu yil bir iki ayda bir siliniyo iki senedir oturuyorum bahce bikez temizlendi dusunun yani... uc tane depo alani var pislik icinde girilmiyo kizimin bisikletini dahi koyamiyorum asansor iki kisilik minik herseyi eve kucamda tasiyorun tam bir eziyet. Aidatin o 30 tllik kismini biriktirip akilli sistem kapi filan yaptircaklar guya ama inanmiyorum. Cunku kapinin otonatigi iki senedir bozuk ikide bi bozuluyo kocasi bi janca takiyo bazen iki kat asaya iniyorum kapi acmaya cok sinir bozucu oluyo. Uani bi hizmet yok
Bunlari biz sorun etmedik zaten soyledik bitek aidati oda ben oderim demeyince esim ikiletmedi bile zaten evdeki butun cikan diger srunlari kendimiz yapiyoruz. ama bu hem demirbas hem bizden kaynakli olmayan kombi parcasi degisimi olunca canimiz sıkıldiKa
Kapi yapilacaksa sizin ödemeniz gerekmez. Demirbas sayilir. Rizasi olmasina da gerek yok ev sahibinin. Bilgilendirin kiradan dusun.
anliyorum , o zaman takmamaya calisin , imkaniniz varsa odeyin belli ki cirkef tipler , uzmeyin kendiniziSuan icin tasinamiyoruz allah razi olsun. Amin. Ev kayinvaldemlere yakin ve biz iyi degiliz yani baska bi eve gidemiyoruz. Bu ev yerle bir ve camlari demir kapli bizim icin baska biseyde onemli degildi zaten biraz zamana ihtiyacimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?