- 17 Ağustos 2011
- 22.107
- 138.157
ama ihtarla cikmamis ki sözel olarak cikmis. nasil kanitlayabilir? keske evi alan kisinin ihtarini bekleseydiKiraya verirse şikayet edebilirsiniz ancak satılığa koymuş adam. Sanırım burda şikayet halkınız yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama ihtarla cikmamis ki sözel olarak cikmis. nasil kanitlayabilir? keske evi alan kisinin ihtarini bekleseydiKiraya verirse şikayet edebilirsiniz ancak satılığa koymuş adam. Sanırım burda şikayet halkınız yok.
Teşekkür ederim Allah kiracıların yardımcısı olsun.oldu bittiye getirmiş geçmiş olsun, yinede hukuki bir danışmanlık almanızda fayda var
Dedik ev sahibinin numarasını istedik sizinle muhatap olmak istemiyor dedi emlakçı ariycak sizi dedi emlakciyi aradık görüşecem dedi sonra kaç ettik baya hakkımı helal etmiyorum demeye başladı dava açın dedi bu sefer de kayinbabami arayıp ben evi sattım beni yeni ev sahibine mahcup etmeyin sattım ben oğluna söyle çıksın ben ortada kaldım dedi bizde satildiysa yıl başından sonra evler zamlanicak diye birazda maddi açıdan çıktık bugün aradık iste satmamisiniz evi die şikayet etcez dedik bu sefer satılmazsa size kiraya verelim gelin oturun tekrar falan demeye başladıSattım çıkın dedi siz de çıktınız mı? Yani ne denir bilemedim. Sattıysan güle güle kardeşim bizimle işin kalmadı, biz yeni ev sahibiyle muhattap oluruz diyemediniz mi? Oyuna getirilmişsiniz resmen. Ama maalesef kendi rızanızla çıktığınız için hak iddia edemezsiniz diye biliyorum.
Keşke ama işte yıl başından çıkarsak ev fiyatları daha çok articak diye biraz maddi açıdan düşündük kiralar belli şimdi 16 tuttumuz ev yıl başından sonra 20 25 olcak ev satildiysa satın alan kişi oturcak die mecbur taşındıkama ihtarla cikmamis ki sözel olarak cikmis. nasil kanitlayabilir? keske evi alan kisinin ihtarini bekleseydi
O da doğru. Ortada kanıt yok.ama ihtarla cikmamis ki sözel olarak cikmis. nasil kanitlayabilir? keske evi alan kisinin ihtarini bekleseydi
İşte numarasını falan istemenize gerek yoktu. gerçekten satılsa yeni ev sahibi sizinle iletişime geçerdi zaten. Geçmiş olsun, bir daha aklınızda olsun böyle oyuna gelmeyin.Dedik ev sahibinin numarasını istedik sizinle muhatap olmak istemiyor dedi emlakçı ariycak sizi dedi emlakciyi aradık görüşecem dedi sonra kaç ettik baya hakkımı helal etmiyorum demeye başladı dava açın dedi bu sefer de kayinbabami arayıp ben evi sattım beni yeni ev sahibine mahcup etmeyin sattım ben oğluna söyle çıksın ben ortada kaldım dedi bizde satildiysa yıl başından sonra evler zamlanicak diye birazda maddi açıdan çıktık bugün aradık iste satmamisiniz evi die şikayet etcez dedik bu sefer satılmazsa size kiraya verelim gelin oturun tekrar falan demeye başladı
Yine de şikâyet edemezler. Ev sahibi çık demiş bunlar da kendileri tıpış tıpış çıkmış anladığım kadarıyla.Kiraya verirse şikayet edebilirsiniz ancak satılığa koymuş adam. Sanırım burda şikayet halkınız yok.