Dert mi biter... ev sahibi once evi satiyorum dedi ilan astı simdide icinde kiraci varken zor satilir demis emlakci ille cikin diyor... yaza kadar hic olmassa duralim dedik ev bakin cikin bi an once dedi moralimiz sifir. sozlesme yok ama elektirik vs uzerimize. kiraci oldugumuzu ispatlayabiliriz acaba ev bulana kadar surec nasil isler evde yok. bulsakta kiralar asiri pahali ne olduk böyle . zamaninda ev alanlar iyiki almis. adama neler dedik kirayi artiralim dedik hayir dedi. benim. paraya ihtiyacım yok ben dairelerle ugrasamayacagim yok param cok benim vs. acayip acayip konusuyor madem paran var insan yaza kadar tamam bekleyem demezmi iki tane kucuk cocugumuz var tek maasliyiz. sabaha kadar uzuntuden uyuyamadim. esiyle konustum abla yaza kadar idare edin cok zorda kalacagiz diye oda kiziyor bu evin satildigini hic istemiyorum hatta tartistikta ama laf anlamiyor dedi. yaza kadar dursunlar diye ben de konusam esimle dedi adam orali olmadi. Mesela şöyle dedi adam ben istesem sizin kiranizi iki kere artirirdim yilda iki kere zam geldi asgari ücrete diyor. ben yapmadım size bak bunu diyor yani akli sıra iyilik yapmis bize. senelik artmiyomu kira anlamadim. 3 yillik kiracisiyiz.