- 15 Eylül 2012
- 365
- 262
- Konu Sahibi Perfect0123
Niye çocuk yaptınız ki o zaman ?Maddi olarak çok kötü durumda olduğumuzu söylemiştim çocuk olmasa da kotuydu . Haa bu arada çocuktan önce de calisiyordum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye çocuk yaptınız ki o zaman ?Maddi olarak çok kötü durumda olduğumuzu söylemiştim çocuk olmasa da kotuydu . Haa bu arada çocuktan önce de calisiyordum.
Kimin 5 yıllık eşyalarını atıyorsun? kimin 5 yıllık eşyalarını sırf kendine yer açmak için atmak istiyorsun? Öyle şey olmaz. Kadın sana ne halin varsa gör der. Ev sahibi zaten 6 ay müddet vermiş bu da senin yasal hakkın oluyor, istediğine istediği gibi satar ya da kiralar. O onun bileceği iş zira EVin Sahibi.Onun 5 yıllık eşyalarını atmak varken n
bizim oturduğumuz eve eşyalarını koyacakmış. O yüzden çıkartmak istiyor
FNiye çocuk yaptınız ki o zaman ?
Yanlış yazdım 50 yıllık eşyalar.... Yatak ve gardrop var kiracıları kullanıyor. Tanımadığımız 4 tane adam kullanıyor şuan o esyalari. Şimdi de ben mi kullanıyim ???Kimin 5 yıllık eşyalarını atıyorsun? kimin 5 yıllık eşyalarını sırf kendine yer açmak için atmak istiyorsun? Öyle şey olmaz. Kadın sana ne halin varsa gör der. Ev sahibi zaten 6 ay müddet vermiş bu da senin yasal hakkın oluyor, istediğine istediği gibi satar ya da kiralar. O onun bileceği iş zira EVin Sahibi.
Çocuksuz evlilik mi olur 5 yıl çocuk yapmadık korunduk yeter bence bu kadar zaman. Bizi zorlayan çocuk değil. Zaten çocuktan önce çalışıyordum....!Niye çocuk yaptınız ki o zaman ?
Başkasının çocuklarina imrenerek bakıyordum benim neden çocuğum olmuyor diyordum ... Hasret mi cekeydim ??? Binlerce çocuk isteyen aile varNiye çocuk yaptınız ki o zaman ?
5 değil 50 yıllık eski eşyalar. Ve şuan evlerinde kiracı var. 4 tane sap. Kullanıyor tanimadigimizKimin 5 yıllık eşyalarını atıyorsun? kimin 5 yıllık eşyalarını sırf kendine yer açmak için atmak istiyorsun? Öyle şey olmaz. Kadın sana ne halin varsa gör der. Ev sahibi zaten 6 ay müddet vermiş bu da senin yasal hakkın oluyor, istediğine istediği gibi satar ya da kiralar. O onun bileceği iş zira EVin Sahibi.