• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev masraflari

Merverd

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Kizlar merhaba. Kazanciniz ve ev masraflariniz neler. yani ev masraflariniz icin nasil harcama yapiyosunuz? faturalar manav market alisverisi kira vs ? ve ne kadar birikim yapabiliyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kazandıgımızın yarısını bırıkım ıcın ayırıyoruz dıyeyım en ıyısı . Evımız var

Kizlar merhaba. Kazanciniz ve ev masraflariniz neler. yani ev masraflariniz icin nasil harcama yapiyosunuz? faturalar manav market alisverisi kira vs ?
her semtin kirası farklı olur mesela ben 550 tl kira veriyorum ama 1200 tl verende var
elektrik su doğalgaz yazın 70-80 toplam olur kışın 150 tl toplam veririm.
Mutfak masrafı bizde değişiyor ama genelde 200 tl

Kizlar merhaba. Kazanciniz ve ev masraflariniz neler. yani ev masraflariniz icin nasil harcama yapiyosunuz? faturalar manav market alisverisi kira vs ?

Anladığım kadarı ile sonunda kv ile ayrılacaksınız ve yeni evin masrafları ne kadar olur onu merak ediyorsunuz. Ama biraz daha sakin ve düşünerek açın bence konuyu. Kira diyorsunuz ama İstanbul'un kirası farklı Adana'nın ki farklı. Bazı illerde tüm yılı peşin alıyorlarmış falan çeşit çeşit yani. Market falan da keza öyle. Isınma faturası büyük ihtimalle sizin bölgeniz için farklılık gösterecek. Kimi asgari ücretle geçinir belki buraya yazılan rakamlar sizi üzücek.
Nacizane tavsiyem sizin de işe girmeniz yönünde olacak. Bu sayede bebek falan düşünürseniz sizin maaşınızdan birikirse çok rahat edersiniz.

Evimiz kendimizin.Araba şirket arabası hafta sonu benzini biz ödüyoruz sadece .Gelir 7000 civarında gider 5000 civarı,2 çocuk okul masrafları ve eski borçlarımız var ..

Ben telefona alışveriş listesi indirdim aylık liste yaparım kocamın ticket ı var o fazlasıyla yetiyo genel harcamalarımıza bitince acil değilse almam aybaşını beklerim listeye eklerim. Para biriktirdiğimizden minimum yaşamaya çalışıyoruz gerçi para sıkıntısı da çekmedim. Hamile olduğum için ekstra sağlık masrafları çıkıyo ama çıkmazsa kira, aidat (575), faturalar ve kişisel harcamalara 1200-1300 tl rahat rahat yetiyo, 440 lira da ticket var ki sinemamıza da gideriz, ayda 2-3 defa dışarıda yemeğimizi de yeriz.

Back
X