Ev kurma maliyeti

Yaptırmak için konuştuk sadece vestiyere 3bin istediler. Sanki mobilyacı ikeadan daha pahalı olacak gibi geliyor nişanlıma. Ben de hepsini bir kişiye yaptırsak daha uygun olmalı gibi düşünüyorum. Yanılıyo muyum?

Normalse tamam biraz rahatlayabilirim hep içim içimi yiyor çünkü çok masraf çıkıyo nasıl olabilir böyle bişey diye düşünüyorum.
Gerçekten normal geldi :)
Ben de birkaç aydır benzer araştırmalar yapıyorum. Standartlarımız da benzer, yakın ihtiyaçlar var. Emin olun hesap daha altında değil. Yine de çok araştırın derim

Aslında başkalarını çok düşünmem içimdeki bir şeyleri yanlış yapıyoruz, biraz da kazıklanıyoruz düşüncesi galiba. Yoksa bende farkındayım herkesin bütçesi farklı. 2 ev fiyatında tablo alan kişiler var evlerine

Fiyat alırsınız mobilyacıdan ne kadar tutuyor kanepede yaptırmak istesek diye ne kadara mal olur diye hatta bir kaç mobilyacıya da sorun,3 bin vestiyere fiyat veren de olur 2 bin verende.Eğer daha uygun çıkarsa kanepeyide yaptırırsınız

Yok canım perde ve koltuk değil sadece. Onları ucuz almak istiyorum zaten alacağım bi tane 3lü koltuk alt tarafı.
20bin içine tv ünitesi, vestiyer, küçük bir gardırop ve mutfak eşyaları da dahil.
E o zaman tabi ki normal. Hatta ucuz bile...

Herşey pahalı. Elektronik eşyalar dövizden dolayı artıyor. Paralel olarak diğer eşyalar da artıyor.

Acaba araştırmadan alıyorsunuz da ondan mı şüphede kalıyorsunuz?
Hani mesela 3-4 mağaza gezersiniz ortalama fiyat alırsınız. Başkası apayrı bi fiyat desede baktık yoktu o kadara deme rahatlığınız olur. Acaba direk mi alıyorsunuz?

Kanepeyi yaptırmayı düşünmemiştim hiç. Çok teşekkürler aydınlandım şu an

E o zaman tabi ki normal. Hatta ucuz bile...

Herşey pahalı. Elektronik eşyalar dövizden dolayı artıyor. Paralel olarak diğer eşyalar da artıyor.
Ayy zaten elektronik deme.. Onlar nasıl fiyatlar töbe tanrıma ya. Teknosayı görünce başıma ağrı giriyo resmen.

Evet aynen öyle alıyoruz. Yani sözüm ona bakıyoruz ama gece 10da evde olabildiğim için ve cumarteside aynı durumdayım. Pazar avmler haricinde herkes kapalı olduğu için bakamıyoruz.
Nerden bakıyoruz internetten falan.. Hiç içim rahat değil fiyatlar konusunda.
Haklı olabilirsin o yüzdendir belki de..

Yok canım perde ve koltuk değil sadece. Onları ucuz almak istiyorum zaten alacağım bi tane 3lü koltuk alt tarafı.
20bin içine tv ünitesi, vestiyer, küçük bir gardırop ve mutfak eşyaları da dahil.
Tv ünitesi büyük olanlar bana cok kaba geliyor.internetten küçük beyaz kendimce sık birşey aldım.yanına da mavili köse koltuk al sana sadelik sıklık.

Ondandır canım baksana zamanın da yokmuş Allah yardımcın olsun ev kurmak da çok zor.
Olsun boşver, pahalı gelmesin aldıkların öyle gelişti aldık de geç.

Tv ünitesi büyük olanlar bana cok kaba geliyor.internetten küçük beyaz kendimce sık birşey aldım.yanına da mavili köse koltuk al sana sadelik sıklık.
Şu an evde küçük var tv ünitesi her yer her yerde. Gına geldi dağınıklıktan. Ev zaten küçük. Bş yerde dekoder yok tvnin zımbırtısı yok ps4 koludur kablosudur. Her şeyi içine alan bişey istedim bende.

Hangi şehirde yaşıyorsunuz? İki hafta önce tayin sebebiyle istanbula taşındım. Eşim antalya da kaldi. Doğal olarak ev tuttum ve eşya aldım. Yenibosna tarafında eskidjiden koltuk takımını 2000 , yatak baza başlık 1250 , sadece gardrop 800 (2.10 cm,sürgû kapak) buzdolabı camasir makinası 2000 lira tuttu.

Sana helal olsun. İdolümsün
İstanbuldayım bende. Yenibosna pazar açık mıdır ki? Uğrayayım bende

Biz geçen sene mayısta eşya almıştık . 2500 tl ye 3+1 e perde aldık . 2000 tl ye halıları aldık . 6 bin tl ye buzdolabı çamaşır bulaşık fırın aldık Arçelik’ten. salona masa sandalye koltuk takımı konsol aldık oturma odasına tv sehpası koltuk takımı yatak odasına yatak baza dolap vs aldık 16 bin tl tuttu 1800 tl ye tv almıştık phılıps ten . Ben mutfağımı vs çeyiz kısmına 13 bin civarı birşey harcadım galiba annem yazmıştı. Tam bilemedim şuan

eşyaya çok para harcamama taraftarıyım ben hem modası çabuk geçiyor hem de küçük çocuk olunca rahat rahat oynayamıyor gezemiyor evde eşyalar yıpranacak diye.başkası için almayın eşyalarınızı ihtiyaç kadar alın.araba ev arsa takı alın .hatta düğün masrafının çoğu da gereksiz bana göre 4500 5000 bir gelınlığe verilmez o paraya elmas set var zen de atasay da

Yaptırmak bu dönemde daha pahalı oluyor. Hazır mobilyacılar seri üretim, ikeanın ürün kalitesi düşük o yüzden daha uygun oluyor.

Ben bursada yasiyorum. Tekstil muhendisiyim o yuzden fiyatlarla ilgili olarak maliyetlendirme ve satis fiyati konusuyla ilgili bilgimi yazdim. Sizin de aldiginiz fiyatlar da makul. Gule gule kullanin

senin hesabına göre benim maliyet aslında fazla değil. sanırım beklentilerimiz hemen hemen aynı oluyor bu durumda. benim almayacaklarımı da yaptıracaklarımın yerine sayınca.. ben maliyeti fazla küçümsemişim belli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…