- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
Ayy zaten elektronik deme.. Onlar nasıl fiyatlar töbe tanrıma ya. Teknosayı görünce başıma ağrı giriyo resmen.
oy ben nerelere gideyim. gelinliği 6bine aldım.eşyaya çok para harcamama taraftarıyım ben hem modası çabuk geçiyor hem de küçük çocuk olunca rahat rahat oynayamıyor gezemiyor evde eşyalar yıpranacak diye.başkası için almayın eşyalarınızı ihtiyaç kadar alın.araba ev arsa takı alın .hatta düğün masrafının çoğu da gereksiz bana göre 4500 5000 bir gelınlığe verilmez o paraya elmas set var zen de atasay da
Hiç birşeyi aşırı almadık açıkcası abartmadık. Yoksa birtek salon takımına 20 bin tl verenler var . Ama biz tayinli çalışıyoruz . Herşeyi modern minimal almaya çalıştımsenin hesabına göre benim maliyet aslında fazla değil. sanırım beklentilerimiz hemen hemen aynı oluyor bu durumda. benim almayacaklarımı da yaptıracaklarımın yerine sayınca.. ben maliyeti fazla küçümsemişim belli ki
Gelinlikle eşyayı kıyaslama canım bende gelinliği pahalı ya aldım ama o bir kere oluyor . Eşyaları hayat boyu istersen her sene değiştiroy ben nerelere gideyim. gelinliği 6bine aldım.
ben abartıyorum mu?
zaten bir mesaja abartıyorum gibi geliyor diğerine normal ya derken öbüründe ucuzmuş ya bizimkisi diyorum. kafam allak bullak.
bu arada kediler eşyaları kullanılamaz duruma getirmeden çocuk olmaz piyasada. en az 5 senem var :))
annemle konuştuk bugün ikea gereksiz pahalı bilmemne teyzenler şurdan şu fiyata almış daha güzel siz niye ikea istiyosunuz dedi. öyle illa ikea dediğim yok da oraya gidip görebiliyorum en azından diye heralde.Tarz olarak beğeniyor musunuz bilmiyorum ama bence ekonomik ve sade olmasını tercih ederseniz ikeadan bakın.
Mutfak eşyaları zaten güzel ve kullanışlı oluyor. Dekoratif eşyalar da öyle...
Koltukları da fena değil. Size zaten ömürlük lazım değil. Eli yüzü düzgün olsun, kalitesi orta halli olsun yeter herhalde. Kazıklanıyorum endişeniz de olmaz. Bir problem olursa iade de edebilirsiniz, teknik destek de alabilirsiniz.
Vestiyer bulamazsınız ama diğer tüm ihtiyaçları oradan halledebilirsiniz.
istanbulda mısınız? nereye yaptırdıysanız ismini verebilir misiniz?Bu sizin tercihinize göre değişir.
Biri gelir ben koltuklarımı 10 bine aldım der. Ben o kadar para isteyecek mağazadan bile girmem.. Etikete veriliyor o paralar bana göre..
1 ay önce siparişle masa yaptırdık. Masa, 4 sandalye, bench 1700tl..
İndirimsiz 2000 civarıydı..
Evlenirken de eşyalarımızı öyle çarşıdan almıştık..
Ben 20 bine istediklerimi alırım üstü de kalır çok rahat..
ben de perde yok hiç her yer stor son derece de rahat vallaannemle konuştuk bugün ikea gereksiz pahalı bilmemne teyzenler şurdan şu fiyata almış daha güzel siz niye ikea istiyosunuz dedi. öyle illa ikea dediğim yok da oraya gidip görebiliyorum en azından diye heralde.
diğerleri dediğin gibi orta halli eli yüzü düzgün bir şeyler. evde perdenin ömrü 1 ay koltuğun parçalanması 1 sene civarı..
hatta perdeleri milyoncudan alayım dedim de kızdılar bana.
perdeye tırmanıyorlar eşek sıpalarıben de perde yok hiç her yer stor son derece de rahat valla
kedi hiç sahiplenmedim tek evcilim balıklarım şu anperdeye tırmanıyorlar eşek sıpalarıoyun sırasında bir abartma durumu yaşanıyor
storu tepeden sökerler üstüne çıkınca1 kedi dediğin 5-6 kilo yani.
Akraba cikicaz seninle bir yerlerden dark :) mobilya sektöründe misinBen bursada yasiyorum. Tekstil muhendisiyim o yuzden fiyatlarla ilgili olarak maliyetlendirme ve satis fiyati konusuyla ilgili bilgimi yazdim. Sizin de aldiginiz fiyatlar da makul. Gule gule kullanin
balık rahat oluyor. akvaryumu masraf biraz işte. ama japon falan varsa sıfır masraf, sıfır uğraş. ben de önceden vardı. şimdi balık ve kuşun can güvenliği yok evde diye alamıyorum.kedi hiç sahiplenmedim tek evcilim balıklarım şu an
Tekstil benim de hayatimAkraba cikicaz seninle bir yerlerden dark :) mobilya sektöründe misin
tintinn, canın sıkıldıkça gelinlik alıp giymeyeceksin ama canın sıkıldıkça eşya degistirebileceksin. . Gelinliğe verdiğin paraya sakın üzülme ..umarım peri kızı gibi olursun ..oy ben nerelere gideyim. gelinliği 6bine aldım.
ben abartıyorum mu?
zaten bir mesaja abartıyorum gibi geliyor diğerine normal ya derken öbüründe ucuzmuş ya bizimkisi diyorum. kafam allak bullak.
bu arada kediler eşyaları kullanılamaz duruma getirmeden çocuk olmaz piyasada. en az 5 senem var :))
tintinn, canın sıkıldıkça gelinlik alıp giymeyeceksin ama canın sıkıldıkça eşya degistirebileceksin. . Gelinliğe verdiğin paraya sakın üzülme ..umarım peri kızı gibi olursun ..
Dokuz yıl önce gelinligime 5.000 vermiştim -ki o zamanlar 250 liraya da gelinlik vardı ..helali hoş olsun ,sefamiz olsun :)))
Biraz daha ortak nokta çıkarsa ifşa olucam :) güzel olurdu evet :)Tekstil benim de hayatimvalla cikabiliriz akraba guzel olurdu hahah
Bursa ise mumkun burda herkes tanir birbirini bebegimBiraz daha ortak nokta çıkarsa ifşa olucam :) güzel olurdu evet :)
annemle konuştuk bugün ikea gereksiz pahalı bilmemne teyzenler şurdan şu fiyata almış daha güzel siz niye ikea istiyosunuz dedi. öyle illa ikea dediğim yok da oraya gidip görebiliyorum en azından diye heralde.
diğerleri dediğin gibi orta halli eli yüzü düzgün bir şeyler. evde perdenin ömrü 1 ay koltuğun parçalanması 1 sene civarı..
hatta perdeleri milyoncudan alayım dedim de kızdılar bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?