Ev kurma maliyeti

Ayy zaten elektronik deme.. Onlar nasıl fiyatlar töbe tanrıma ya. Teknosayı görünce başıma ağrı giriyo resmen.

Tarz olarak beğeniyor musunuz bilmiyorum ama bence ekonomik ve sade olmasını tercih ederseniz ikeadan bakın.

Mutfak eşyaları zaten güzel ve kullanışlı oluyor. Dekoratif eşyalar da öyle...

Koltukları da fena değil. Size zaten ömürlük lazım değil. Eli yüzü düzgün olsun, kalitesi orta halli olsun yeter herhalde. Kazıklanıyorum endişeniz de olmaz. Bir problem olursa iade de edebilirsiniz, teknik destek de alabilirsiniz.

Vestiyer bulamazsınız ama diğer tüm ihtiyaçları oradan halledebilirsiniz.

Bu sizin tercihinize göre değişir.
Biri gelir ben koltuklarımı 10 bine aldım der. Ben o kadar para isteyecek mağazadan bile girmem.. Etikete veriliyor o paralar bana göre..
1 ay önce siparişle masa yaptırdık. Masa, 4 sandalye, bench 1700tl..
İndirimsiz 2000 civarıydı..
Evlenirken de eşyalarımızı öyle çarşıdan almıştık..
Ben 20 bine istediklerimi alırım üstü de kalır çok rahat..

oy ben nerelere gideyim. gelinliği 6bine aldım.
ben abartıyorum mu?
zaten bir mesaja abartıyorum gibi geliyor diğerine normal ya derken öbüründe ucuzmuş ya bizimkisi diyorum. kafam allak bullak.
bu arada kediler eşyaları kullanılamaz duruma getirmeden çocuk olmaz piyasada. en az 5 senem var :))

Hiç birşeyi aşırı almadık açıkcası abartmadık. Yoksa birtek salon takımına 20 bin tl verenler var . Ama biz tayinli çalışıyoruz . Herşeyi modern minimal almaya çalıştım

Gelinlikle eşyayı kıyaslama canım bende gelinliği pahalı ya aldım ama o bir kere oluyor . Eşyaları hayat boyu istersen her sene değiştir

annemle konuştuk bugün ikea gereksiz pahalı bilmemne teyzenler şurdan şu fiyata almış daha güzel siz niye ikea istiyosunuz dedi. öyle illa ikea dediğim yok da oraya gidip görebiliyorum en azından diye heralde.

diğerleri dediğin gibi orta halli eli yüzü düzgün bir şeyler. evde perdenin ömrü 1 ay koltuğun parçalanması 1 sene civarı..
hatta perdeleri milyoncudan alayım dedim de kızdılar bana.

istanbulda mısınız? nereye yaptırdıysanız ismini verebilir misiniz?

şehır değiştirecek işimiz yok ama eşyaya para da vermem kendime daha çok değer verırım eşyalardan rahatım için iyi arbaya binerim sağlığım için iyi yiyecekler yerim vitamin ha gene de hastalıklarım var ha ha.turk tipi değilim galiba ben eşya düğün kına gecesi pahalı gelinlik salon bana göre değil.yapanlara kolay gelsin

ben de perde yok hiç her yer stor son derece de rahat valla

perdeye tırmanıyorlar eşek sıpaları oyun sırasında bir abartma durumu yaşanıyor

storu tepeden sökerler üstüne çıkınca 1 kedi dediğin 5-6 kilo yani.
kedi hiç sahiplenmedim tek evcilim balıklarım şu an

kedi hiç sahiplenmedim tek evcilim balıklarım şu an
balık rahat oluyor. akvaryumu masraf biraz işte. ama japon falan varsa sıfır masraf, sıfır uğraş. ben de önceden vardı. şimdi balık ve kuşun can güvenliği yok evde diye alamıyorum.
bana kalsa bir sürü hayvanım olsun evde

tintinn, canın sıkıldıkça gelinlik alıp giymeyeceksin ama canın sıkıldıkça eşya degistirebileceksin. . Gelinliğe verdiğin paraya sakın üzülme ..umarım peri kızı gibi olursun ..

Dokuz yıl önce gelinligime 5.000 vermiştim -ki o zamanlar 250 liraya da gelinlik vardı ..helali hoş olsun ,sefamiz olsun :)))

ayy hadi inşallah öyle olmayı ben de çook isterim

İkea bence pahalı değil, ekonomik. He illa ki daha uygun yer vardır ama bi sorun çıkarsa da arkasında durmazlar, verdiğiniz para çöp olur.

Kedi beslemediğim için bilmiyorum. Perdenin ömrü neden 1 ay oluyor? Yere kadar yaptırıyorsunuz da tırmalıyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…