Hiç de beceremem pazarlığı.. Artık dilim döndüğünceBu isler biraz zevk biraz kalite biraz da para isi
Nakit paraniz varsa her sey ucuza alinabilir. Sektorun icinden biri olarak Pazarlik yapin derim. Canli parayi goren beyaz esyacilar, mobilyacilar,perdeciler super indirimler yapiyor.
Bu kriterlere göre normal geldi bana. Vestiyer dolap mutfak filan da girmiş işin icineÖyle abarttığım bir durum yok aslında. Kalite standardım ikea öyle söyleyeyimkoltuk, perde falan ucuz alıcam parçalanacaklar zaten. Mutfak eşyaları değişecek komple, tv ünitesi, 150 cmlik bir gardırop ve vestiyer yaptırıcaz. Ama hesaplanan maliyet bu? Bu kadar mı normali? İçimden bi ses daha az tutmalı diyor hep.
Canım biraz dolaşmak gerekiyor. Biz salon takımı koltuk takımı yatak odası ve tv yi toplam 15 bine almıştık. Gezmen lazım bir yerde gördüğün mobilyanın fiyatı diğer yerle aynı olmuyor. Marka yerler daha bir uçuk oluyor.
Edit: 2 hafta önce de köşe koltuk takımı halı ve çift mekanizmalı stor perde ve fon perde aldım toplam 2.800 tuttu.
Mobilyada, perdede ve beyaz esyada inanilmaz karlar soz konusu. Insanlar deli gibi kaziklaniyor taksitle aldiklari icin. Maliyetinin 6-7 kati fiyat yazilir en az.Hiç de beceremem pazarlığı.. Artık dilim döndüğünce
Normalse tamam biraz rahatlayabilirimBu kriterlere göre normal geldi bana. Vestiyer dolap mutfak filan da girmiş işin icine
Çok klasik olacak ama dolar avro uçtu gitti. 1 sene önce aldığımız tv nin fiyatı 3500’tü şimdi 5000 küsür olduğunu gördük. Mobilyalar içinde geçerlidir. Ama üşenmeyip gezip not alıp foto çekerek (unutmamak için) cebinize uygun kaliteli bulabilirsiniz. Ufak bi tavsiye daha ara sokak mahalle de bulunan mobilyacılara da gidin bazıların da uygun güzel ve kaliteli mobilyalar bulabilirsiniz. Köşe koltuk takımını öyle bir yerden almıştım.Sanırım anlamaya başladım biz abartıyoruz sanırım. En iyisi değil diyoruz ama çok alıyoruz. Tv aldık bi ay önce 6000 tuttu. Birde siz bir sürü şey almışsınız üzerine.
Öyle abarttığım bir durum yok aslında. Kalite standardım ikea öyle söyleyeyimkoltuk, perde falan ucuz alıcam parçalanacaklar zaten. Mutfak eşyaları değişecek komple, tv ünitesi, 150 cmlik bir gardırop ve vestiyer yaptırıcaz. Ama hesaplanan maliyet bu? Bu kadar mı normali? İçimden bi ses daha az tutmalı diyor hep.
Yok canım perde ve koltuk değil sadece. Onları ucuz almak istiyorum zaten alacağım bi tane 3lü koltuk alt tarafı.20 bine tüm beyaz eşyayı, mobilyayı halledenler de çıkar, sadece bir koltuk takımı alanlar da.
Eğer sadece koltuk ve perde alışverişi için 20.000 lira tutuyorsa lüks olmasa da iyi kalite olmalı seçtiğiniz şeyler...
Ama kediler yine mahvedeceğine göre, belki biraz daha uygun birşeyler bakabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?