ev kredisi eşler

Bence siz ev almayın.

Eşiniz maaşını olduğu gibi ailesine de vererek harcayan, başka şehirde çocuğunuzla kurduğunuz yeni düzende istediğiniz 100 TL'yi göndermeyen biri.

Böyle bir adama güvenilerek kredi çekilip ev alınmaz.
Oldu ki aldınız, siz ödeme sıkıntısı çekerseniz sadece.
Olası bir boşanmada da eşiniz o eve ortak olur, çektiğiniz sıkıntıyla kalırsınız.

Onun yerine para biriktirin gizliden gizliye bunu normalde doğru bulmuyorum ama eşiniz gibi biri varken karşınızda yapılacak başka birşey kalmıyor.
Yaş ilerliyor ama hafıza yerli yerinde maşallah teyzecim 👏

Kadın akıllı olacak
Bunun eşe güven veya güvenmeme ile alakali değil.
İnsan evrilebilen degisebilen bir canli
Her şey olabilir
Aşık olup gidebilir bir anda bambaşka canlıya donebilir
Karsimizdaki eşimiz Evliya değil.
Nefsi olan bir insan
Neden geleceğimi ona emanet edeyim
Ben ancak anımı onunla degerlendiririm
Yüzde yüz ben anne babama güvenirim
Gerçek sevgiyi de onların ancak verebildiğini düşünüyorum
Esinle menfaatin uyduğu surece birliktesin.
Karşılıksız sadece sizi siz olarak seven herturlu koşulda yanınızda olan eşleri olanlar varsa onlar biriktirmesin😂

ev alma planımız var ama eşime tam manasıyla güven duymuyorum. kredi ve tapu olaylarında bilgili olanlar bana yardımcı olabilirler mi? Kredi ve ev benim üstüme olursa boşanma durumunda ev yine yarı yarıya mı paylaşılır. keşke böyle sorular sormasam ama eşim zamanında düğün takılarının yarısını ailesine verdi. sonra para da biriktiremez kredi kartınnda hep ekside ben ev alırsam maaşımı tamamen ona verirsem çok zorluk çekersem diye korkuyorum bin lira verip bütün ayı onunls geçirmemi bekler mutfak masrafları ve çocuk dahil. böyle bir ihtimal olursa olursa diye korkuyorum. ev için nasıl bir tavsiye verebilirsiniz
Şu dönemde bu kredi oranları ile ev almak mantıklı değil, bahsettiğiniz gibi bir eş ile borç altına girmek daha mantıksız

Birincisi eşinize güveniniz yoksa o güven oturana kadar bekleyin .çünkü boşanmada ortak ben şu anda aldığım evi tekrar alıyorum çok saçma geliyor ama neyse .Hayırlısı olsun .

Siz bu işe girmeyin derim

Güvenmediği iz adamla en az 300.000tllik borcun altına girmeyin, rezil olursunuz sonunda. Boşanma fikriniz varsa elinizdeki tüm nakit parayı krediye koymak zaten saçma

Size tavsiyem, ev alacaksanız alın ama siz ödeme yapmayın. Paranızı vadeli hesap/yatırım hesabı açıp öyle değerlendirin

Hıcbır kadın yada erkegın tekrar baska bırıne asık olmayacagının garantısı yokkı
Buyuk konusmamak gerek
Kadınların ayrı parası olması gerektıgını dusunuyorum ben

Ben dogru anlatamadim sanirim.
Evlilik bitmez, sevgi bitmez demiyorum.
Maas kartlarini ya da elindeki tum parayi herkes eşine versin, ihtiyac oldugunda erişebilecegi tek kuruşu olmasin da demiyorum.
Hatta adam guvensiz hissettiren, para konusunda sikintili bir adamsa parasini da saklasin kadin.

AMA "eşleriniz çok iyi de olsa guvenmeyin" kismina katilmiyorum. Adam iyiyse zaten zorla parani elinden almaz, baski kurmaz kenara para koyulacaksa da bu işi sakli gizli yapip suyu bulandirmaya gerek yok bu durumda. Durduk yere yapilan para guvensizligi hiç iyi bisey degil bana gore.

Eşim bana birseyler verdi, tamamen benim. Eee bu adam hiç demedi "Cirilla ya şunlari bunlari verdim ama ya benden boşanir bunlarin da ustune yatarsa?" Diye...
Ben niye durduk yere huylanayim hala para kacirma derdine gireyim mesela simdi?

Dedigim gibi "adam iyi de olsa guvenmeyin" kismina katilmiyorum. Ortada iyi bir adam varsa hakkinizi yemez zaten, kenara koydugunuz parayi da yolmaya ugrasmaz. Boşuna gizli sakli işler yapipp guven kaybetmeyin.

Aklinizda soru isaretleri varsa ev almamalisiniz. Ne gerek var uc gunluk dunyada boyle seylere kafa yorup kendinizi yipratmaya? Gecim derdi varmis,takilarin yarisi baskasindaymis,bosanirsam acaba nolur diye dusunurken ev alinmaz

Ben dogru anlatamadim sanirim.
Evlilik bitmez, sevgi bitmez demiyorum.
Maas kartlarini ya da elindeki tum parayi herkes eşine versin, ihtiyac oldugunda erişebilecegi tek kuruşu olmasin da demiyorum.
Hatta adam guvensiz hissettiren, para konusunda sikintili bir adamsa parasini da saklasin kadin.

AMA "eşleriniz çok iyi de olsa guvenmeyin" kismina katilmiyorum. Adam iyiyse zaten zorla parani elinden almaz, baski kurmaz kenara para koyulacaksa da bu işi sakli gizli yapip suyu bulandirmaya gerek yok bu durumda. Durduk yere yapilan para guvensizligi hiç iyi bisey degil bana gore.

Eşim bana birseyler verdi, tamamen benim. Eee bu adam hiç demedi "Cirilla ya şunlari bunlari verdim ama ya benden boşanir bunlarin da ustune yatarsa?" Diye...
Ben niye durduk yere huylanayim hala para kacirma derdine gireyim mesela simdi?

Dedigim gibi "adam iyi de olsa guvenmeyin" kismina katilmiyorum. Ortada iyi bir adam varsa hakkinizi yemez zaten, kenara koydugunuz parayi da yolmaya ugrasmaz. Boşuna gizli sakli işler yapipp guven kaybetmeyin.
bu para kacırma değilkı..
ortak ev aldınız..3.5 sene sonra
kusura bakma ben baskasını sevıyorum ayrılalım dedı..
ne yapıcak kadın

bu para kacırma değilkı..
ortak ev aldınız..3.5 sene sonra
kusura bakma ben baskasını sevıyorum ayrılalım dedı..
ne yapıcak kadın

Yari yariya boluşulur ne yapacak? Sonucta adam da odemeyecek mi?
Yok kadin tek başina odeyecekse ve eşine guvenmiyorsa almasin zaten ev filan.
Boyle hayat gecmez ki.
Daha ortak ev alamadigin adamla ortak cocuk mu yapilir. Boyle evlilik yurumez aslinda ama ne diyelim

Yari yariya boluşulur ne yapacak? Sonucta adam da odemeyecek mi?
Yok kadin tek başina odeyecekse ve eşine guvenmiyorsa almasin zaten ev filan.
Boyle hayat gecmez ki.
Daha ortak ev alamadigin adamla ortak cocuk mu yapilir. Boyle evlilik yurumez aslinda ama ne diyelim
zaten konu sahıbı bana odetecek dıyo..bın lıra ıle gecındırecek dıyo..3 kısı bın lırayla bır ay gecınemez..ısterse ot yesın :110:

Adamlar boşanma sinyalleri verirse yine iyi; bütün hesapları boşaltıp, taşınır taşınmazları kırk türlü dümenle kardeşlerinin üstüne geçirip eşlerinden 20 yaş küçük çıtırlarla yiyorlar. Onlar Maldivler tatili yaparken sen karnını doyurmak için kaymakamlıklardan sosyal yardım aranırsın. Yemin ederim zerre acımıyorum akılsız Kadınlara. Kemalim yapmaz da yapmaz. Arkadaş terkedilenler, aldatılanlar, beş parasız ortada kalanların hepsi mi aptaldı, hepsinin mi eşi gözü dışarıda hovardaydı. Şunu idrak etmemiz gerekiyor artık; erkekler bunu yapıyoooooor! En iyisi dahi yapıyor! Avukat arkadaşımdan erkeklerin çevirdiği dümenleri duyduğumda kanım dondu. Öne Allah’a sonra kendime güvenirim ben.

Katılıyorum erkekler çok şerefsiz. Milyon liralık iş adamları bile mal kaçırıyor, arabayı evi başkasının üstüne yapıyor, kendini asgari ücretli gösteriyor. Adam evladından mal kaçırıp karı kızla eziyor. Boşanırken erkekler çok rezilleşiyor.

ev alma planımız var ama eşime tam manasıyla güven duymuyorum. kredi ve tapu olaylarında bilgili olanlar bana yardımcı olabilirler mi? Kredi ve ev benim üstüme olursa boşanma durumunda ev yine yarı yarıya mı paylaşılır. keşke böyle sorular sormasam ama eşim zamanında düğün takılarının yarısını ailesine verdi. sonra para da biriktiremez kredi kartınnda hep ekside ben ev alırsam maaşımı tamamen ona verirsem çok zorluk çekersem diye korkuyorum bin lira verip bütün ayı onunls geçirmemi bekler mutfak masrafları ve çocuk dahil. böyle bir ihtimal olursa olursa diye korkuyorum. ev için nasıl bir tavsiye verebilirsiniz
Evlılıkten sonra alınan tum mal varlıkları yarı yarıya paylasılır.

X