Ev konusu yardım lütfen

Yok ikisi de daire biri güneş görüyor odaları diğeri sabah güneşi ki oda hemen geçiyo içi sıfır sizce
Ben olsam üçüncü bir seçeneği araştırırdım, evin güneş alması çok çok önemli, sıfır diye karanlık bir daire almayın bence biraz daha araştırın eminim daha iyi bir seçenek çıkacaktır

Gunes alani alir icini de zevkime gore yaptiririm.
Zaten sifir dairelerin isciligi, ozel projeler haric, 5 para etmez oluyor. Kullanabilecekleri en ucuz malzemeyi kullaniyorlar dolaplara lavabolara vs.

Benim evimde kuzeye bakıyor malesef yazın sauna gibi kışın buz gibi 2 yıllık bina ve montalama yapılmış ona rağmen

E ikisi de apartman dairesiymis.ikisi de güneş alıyormuş ,niye masrafli olanı tercih edeceksiniz ki ,iyi bir yanı varsa onu yazın neye göre yorum yapalım anlamadım

E ikisi de apartman dairesiymis.ikisi de güneş alıyormuş ,niye masrafli olanı tercih edeceksiniz ki ,iyi bir yanı varsa onu yazın neye göre yorum yapalım anlamadım
Biri sabah güneşi alıyo diğeri akşam masraflı ve masrafsız biri beş katli diğeri yedi içi yeni olan uygun diğeri hem masraflı hem birazda pahali

İçi yapılı olanı alırım kesinlikle.. Ev hiç güneş almayıp zindan gibi olmadıktan sonra günün her saati güneş almak zorunda değil.. Ferah olsun,içi güzel olsun,güneşin aldığı saatte de acarsın pencereni perdeni, içeri bir güzel girer güneş..

Bir de çok fazla güneş alan ev rahatsız edici oluyor belli bi süre sonra; benim önceki evimde sanki güneş odanın ortasında doğuyo gibiydi,resmen güneş gözümün içine giriyodu koltukta otururken,tv bile rahat izleyemiyosun,otururken her taraf güneş, adapte olamıyor insan bişeye..Sanki sokakta gibi hissediyorum kendimi çok güneş alan evde..

Güneş alan masraflı bi ev mi yoksa masrafsız ferah kalabalık apartman mi

Gecen seneki evim (3yila yakin oturdum) hic gunes almiyordu, aydinlik da degildi, bir suru de hamambocegi vs vs vardi. Ev katta degildi, bahce katiydi sozde ama onden kotu vardi gibi. Hic isinmazdi, buz gibiydi.
Simdiki evim ise onden girisi kati, arkadan ikinci kat. Altinda daire ve dukkan var. Bir odasi direkt gunes aliyor, evin ici coook aydinlik. Obur eve gore evin ici daha iyi. Tavani daha yuksek (obur evin alcakti). Baya hesapli isiniyor. Obur evde verdigim ama isinamadigim, sadece sogugu kirdigim paranin yarisindan biraz az miktarla baya isiniyor. AMAAAAA evin ses yalitimi berbat. Ust caprazimdaki (yan komsumun ust kati) kisiler asiri gurultucu, alt kat komsum normal ses tonunda konussa bile ben ne konustuklarini cok rahat anlayabiliyorum. Komsularin gurultusunden televizyonunun sesini duyamiyorum desem inan hic abarti degil.
5 aydir burada oturuyorum, inanki biktim. Kontrat olmasa aninda tasinacagim. Eski bol hamamboceklo, buzdolabindan daha soguk evimin sessizligini, eve geldigimde cit cikmamasini, herhangi bir sekilde ses olmamasini, ust komsunun her gun saat 9da ev supurmesini ve bunun sesini duymayi o kadar ozledim ki...

O yuzden tavsiyem kalabalik olmasin, sessiz olsun, aydinlik olsun. Gerisi bos...

Salon mutfak güney tarafı bi tek oturma odası Doğu da ama ferah yüksek kat olduğu için öyle yapayım deme masrafsız ı seçeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…