- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.896
- 158
- Konu Sahibi selinberkay2506
-
Ben olsam üçüncü bir seçeneği araştırırdım, evin güneş alması çok çok önemli, sıfır diye karanlık bir daire almayın bence biraz daha araştırın eminim daha iyi bir seçenek çıkacaktırYok ikisi de daire biri güneş görüyor odaları diğeri sabah güneşi ki oda hemen geçiyo içi sıfır sizce
Yok karanlık diil masraflı olan mevki var güneşli pahali diğeri uygun içi yapıliBen olsam üçüncü bir seçeneği araştırırdım, evin güneş alması çok çok önemli, sıfır diye karanlık bir daire almayın bence biraz daha araştırın eminim daha iyi bir seçenek çıkacaktır
Iki side ikinci elGunes alani alir icini de zevkime gore yaptiririm.
Zaten sifir dairelerin isciligi, ozel projeler haric, 5 para etmez oluyor. Kullanabilecekleri en ucuz malzemeyi kullaniyorlar dolaplara lavabolara vs.
Nasıl ısınma problemi oluyo mu kışınBenim evimde kuzeye bakıyor malesef yazın sauna gibi kışın buz gibi 2 yıllık bina ve montalama yapılmış ona rağmen
Mustakil evin derdi hic bitmez. Bende yazlari mustakil evde kaliyorum. Zor...Güneş alan masraflı bi ev mi yoksa masrafsız ferah kalabalık apartman mi
Evet canım tabi bizim altta boş yani eşya varda ev sahibi yok belki o olsa ısınırsın kışın neyse de yaz daha önemli benceNasıl ısınma problemi oluyo mu kışın
Müstakil diil ikisi daireKesinlikle masrafsız kalabalık daire derim.mustakil evi hiç sevmem ben, hadi site içinde düzenli ısınma sorunu falan olmayan olsa belki.yoksa anca dertle ugrasirsiniz
Nasıl yani hangisi ni tercih etmeliyimEvet canım tabi bizim altta boş yani eşya varda ev sahibi yok belki o olsa ısınırsın kışın neyse de yaz daha önemli bence
Biri sabah güneşi alıyo diğeri akşam masraflı ve masrafsız biri beş katli diğeri yedi içi yeni olan uygun diğeri hem masraflı hem birazda pahaliE ikisi de apartman dairesiymis.ikisi de güneş alıyormuş ,niye masrafli olanı tercih edeceksiniz ki ,iyi bir yanı varsa onu yazın neye göre yorum yapalım anlamadım
Ay o zaman kesinlikle masrafsız olan,bir de masraflı olan pahaliymis ne artisi var ki,kesinlikle masrafsız olan diyorumBiri sabah güneşi alıyo diğeri akşam masraflı ve masrafsız biri beş katli diğeri yedi içi yeni olan uygun diğeri hem masraflı hem birazda pahali
Güneş alan masraflı bi ev mi yoksa masrafsız ferah kalabalık apartman mi
o zaman masrafsız olanı alın,aynı özelliklere sahipse masraflı olanu alsan bir dünya para harcayacaksın yine.Ikisi daire güneşli beş katlı diğeri yedi
Peki üzülürmuyum sonra güneş için siz pişman olurmu sunuz böyle bi durumdaAy o zaman kesinlikle masrafsız olan,bir de masraflı olan pahaliymis ne artisi var ki,kesinlikle masrafsız olan diyorum
Salon mutfak güney tarafı bi tek oturma odası Doğu da ama ferah yüksek kat olduğu için öyle yapayım deme masrafsız ı seçeyimİçi yapılı olanı alırım kesinlikle.. Ev hiç güneş almayıp zindan gibi olmadıktan sonra günün her saati güneş almak zorunda değil.. Ferah olsun,içi güzel olsun,güneşin aldığı saatte de acarsın pencereni perdeni, içeri bir güzel girer güneş..
Bir de çok fazla güneş alan ev rahatsız edici oluyor belli bi süre sonra; benim önceki evimde sanki güneş odanın ortasında doğuyo gibiydi,resmen güneş gözümün içine giriyodu koltukta otururken,tv bile rahat izleyemiyosun,otururken her taraf güneş, adapte olamıyor insan bişeye..Sanki sokakta gibi hissediyorum kendimi çok güneş alan evde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?