• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Kıyafetleri Sorunsalı

Bence kıyafetlerin temizligi ve renk uyumu önemli. Zaten rahat edemedigi bi kıyafet yakısmıyo insana.bi gun gelir elbise giyersin,bi gun pantolon giyesin gelir giyersin; ama dedigim gibi renk uyumu görsellik için önemli.
Bu arada eşlerin birbirlerinin yanında ne giyecegini dusunmesi bile sevapmıs biliyor musunuz. :-)

pijamayla zaten gün boyu durulmaz. yemek yap, temizlik yap :temizlik:bide o pijamalarla yatağa gir :KK20:
kışın polar eşofman kazak ev botu. yazında sort, tişört, etek, şalvar pantolon.
Eşim rob

Eşim robdöşambrı ile fln duruyor vallahi ezik hissediyorum :)
o robdöşambrı giyen erkek varmıymış gerçekten :KK70:

pijamayla zaten gün boyu durulmaz. yemek yap, temizlik yap :temizlik:bide o pijamalarla yatağa gir :KK20:
kışın polar eşofman kazak ev botu. yazında sort, tişört, etek, şalvar pantolon.

o robdöşambrı giyen erkek varmıymış gerçekten :KK70:
Varmış demekki . Ya bu surat ifadeleri nasıl nerden yapıynuz.benim tek yapabildgm bu :-)

Kisin tayt uzeri elime ne gecerse esiminkiler de dahil. Sort giydigim de olur. Yazin sort uzeri crop toplar tisortler penye elbiseler vs. Yaz gelseydi iyidi:KK35:

en güzeli efil efil diz üstü elbiseler bence hiç kasmıyor ve terletmiyor ama doğruyu söylemek gerekirse de annemle ben olduğumuzda evde sort sutynde durduğum oluyor.

valla yazın atlet don oturduğumuz bile oluyor. kocanız yahu yanınızda ki hayat arkadaşınız. ileride altınıza kaçırdığınızda da yanınızda olacak ağzınızda diş kalmadığında da. ne bu yanında ne giyerim tribi..
ne rahatsa onu giyin pijamaysa pijama şortsa şort donsa don...

Back
X