• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Kıyafetleri Sorunsalı

Tam benlik bir konu bu oley:KK36:kışın Tayt tunik giyiyorum.yazın pijama koleksiyonum var.mini tulum elbise tarzı gecelik olmayan ama şık pijama kategorisine giren.bazen yaşlı teyze ler var tanıdığım uyandiktan sonra evin içinde süslü süslü gezen,saç makyaj yapan.çok özeniyorum ama eve gidince geçiyor :KK9:

Tayt ve koca tshirtü giyiyorum, oğlan çocuğu gibiyim :D
İçimden güzel olmak gelirse siyah taytla 37473747373 kombin yaparım, onda güzel olmuyor zaten.
Tayt forever. :/

Ben elbise giyiyorum sabahlıklı dize kadar. Bende senin gibi bir ara pijama giymekten sıkıldım. Çeşit çeşit gecelikler var. Sabahlıklı illa böyle süslü püslü birşey olacak diye birşey yok. Tediden aldım mesela en son. Dize kadar pamuk gecelik ve sabahlık. O pijamanın dizi çıktımı sinir oluyorum ben :)

Ben eve geldim mi duş alır mis kokan pijamaları giyerim valla:) Temiz ve lekeli olmadıktan sonra rahat olması çok önemli. Ben dışarı çıkarken bile en önceliğim rahatlık. Aklıma halam geldi, uyanır uyanmaz koştur koştur sabah giyinir gözüne kalem filan çekerdi sonuç ne peki? 3. kocasından da boşandı velhasıl önemli olan işve cilve ve anlaşma, evlilikte eş her hale şahit zaten

Kk nın en pasaklı üyesi benmişim meğer. Pijama,tayt,şort ne bulduysam giyerim. Hiç öyle kombine falan bakmam. Temiz ve rahat olması yeter kıyafetlerimin.

Genellikle tayt:KK49:
İzmir'e yaz geldi çok şükür şuan şalvarla geziyorum evde. Annem geçen gün kızım bune hal dedi. Ama nasıl rahat bişey o :KK47:

Evde dışardaki kıyafetle oturunca bakımlı ve güzel mi olunuyor ki? Hele evde makyaj yapmak, takı bilmem ne takmak... Kışın eşofmanlar giyerim, yazın şort, ip askılı üstler filan onlarda süslü püslü olmaz, spor tarzdır.

Tam benlik bir konu bu oley:KK36:kışın Tayt tunik giyiyorum.yazın pijama koleksiyonum var.mini tulum elbise tarzı gecelik olmayan ama şık pijama kategorisine giren.bazen yaşlı teyze ler var tanıdığım uyandiktan sonra evin içinde süslü süslü gezen,saç makyaj yapan.çok özeniyorum ama eve gidince geçiyor :KK9:
Ben de özeniyorum valla ama rahatlık ağır basıyor. Ama hem rahat hem güzel kombinler de olabilirmiş. Tulum beni biraz kilolu gösteriyor, giyemiyorum.

Yaz, kış eve gelince ince, askılı elbise olur üzerimde.
Tayt kaşındırır beni, hiç rahat edemem.

Ya foto yukleyebilsem atardim.tulum normalde beni de kilolu gösteriyor ama pijama da hem zayıf görünüyorum hem de yakışıyormus

Ben daha şimdiden nişanlımın yanında pijama altı giyiyorum... :KK53::KK53:

Bazen çat kapı bize geliyor o tipimi görme vallahi çok rezil olduğum oldu. :olamaz:

Bari evlenince değişeyim çok paspalmışım yahu şu elbise fikir güzelmiş. :KK71:

KK'dan öğrenecek çok şeyim var. :cool:

Resim yüklendi mi bilmiyorum ama bu tarz tulumlar çok rahat.şortlar var çok hoş.genelde böyle benim evde.gecelik sevmiyorum

Eklentiler

• 20170416_160119-1.webp
    20170416_160119-1.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 213
Siyah taşlı taytımla tanır etrafta taytlı diyolar arkadaslarım :D taşlı şık tayt. Yakası accıkın acık dekokte gibi bişeyli tişört. Üstüne de innnnncecik hırka..

Dizi çıkmamış ve eski olmayan herşey giyilir yeterki temiz ve ütülü kaliteli olsun :KK50:

Back
X