- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafamda canlandı valla :))
Tayt giyiyorum. Siyah tayt üstüne bir badi. Ya da bol rahat şeyler. Bazen altıma siyah eşofman giyiyorum.. Ama eşimin beni pijamamsı şeylerle gördüğü de oldu. Ev hali bu belli olmaz. Temizlik yapmışımdır yorgunluktan ölüyorumdur. O sırada bebekti işti kapı çalar eşim gelir. Çok dağınık halimide bilir, genel tarzımıda. Genel olarak dediğim gibi extrem bir durumum olmadıysa bakımlıyımdır.Merhaba kızlar,
Eşinizle bütün gün evde olduğunuz zamanlar evde ne giyiyorsunuz? Sabah pijamayla falan oturuluyor ama daha sonra biraz garip oluyor. Ama insan yine de evde olduğundan pantolonla falan da dolaşmak istemiyor, yine de rahat bir şey istiyor. Siz evde ne giyiyorsunuz? Mesela işten gelince de yatağa gidene kadar pantolonla durmak çok rahatsız. Ben tayt fln giyiyorum, bazen de direkt yemekten sonra pijama giyiyorum. Sizce nasıl olmalı?
Sabah abiye oglen mayo aksam şalvar yatarken jartiyerMerhaba kızlar,
Eşinizle bütün gün evde olduğunuz zamanlar evde ne giyiyorsunuz? Sabah pijamayla falan oturuluyor ama daha sonra biraz garip oluyor. Ama insan yine de evde olduğundan pantolonla falan da dolaşmak istemiyor, yine de rahat bir şey istiyor. Siz evde ne giyiyorsunuz? Mesela işten gelince de yatağa gidene kadar pantolonla durmak çok rahatsız. Ben tayt fln giyiyorum, bazen de direkt yemekten sonra pijama giyiyorum. Sizce nasıl olmalı?
Merhaba kızlar,
Hahaha:)Eşim rob
Eşim robdöşambrı ile fln duruyor vallahi ezik hissediyorum :)
Ay cok tatlisinya.onemli olan bizim nasil mutlu oldugumuz degilmi ama.ben evde hep esofmanliyimdir.az bi elbise giyim desem benimki ustune alinir hemen yanasir filan.gerek yok okadar aksiyona:)Amann pijama and esofman forever
Esim olsunda nasil goruruse gorsun no problem ama yok
nasil rahT hissediyorsak oyle giyinelim ev dedemi hediye paketi gibi duracaz ben dizi cikmis pijamalariml cok mutluyum![]()
Dizi çıkmış çamaşır suyundan yer yer agarmis picama eşofman dolaptan eline ne gelirse artik onu giyinen ve sanki üstüne yapisikmis gibi evden çıkmadığı surece çıkarmayan tek ben miyim ya la.. Utandim simdik kendimden..
Ay usenirim ben ya ole durup dururken sabah kalkmisim üstümü degiscem ev isi yapcem caaanim kiyafetlerim çamaşır suyuna bulascek aksam bida temiz pijama gitcem ooo uzun is.. Kalkarim yataktan günümü tamamlarim gecede alır duşumu denistirir picamami yatar zibaririm...![]()