• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Kıyafetleri Sorunsalı

Aksama kadar essek gibi kafa patlatup birde kocama ayip olmasi diye suslu puslu hayatta oturmam eve girer girnez elimi yuzumu yikar temiz ve rahat pijama yada esofmanlarim yazin boydan penye spor geceliklerimo giyer otururum isteyen begenir isteyen begenmez

evde pijamayla dolasılmasından hıc hoslanmıyorum, cok kucukken babam yasaklamıstı ve bır daha da giymedim, pijama dedigin yatakta ve yataktan kalkıp tuvalete gidene kadar giyilir, sonra cıkarılmalı bence. zaten ev ıcınde yatakta giyilen seyi giymek de sakıncalı hijyenik acıdan. ben tayt giyiyyorum ya da salvar, guzel sık desenli veya duz salvarlar oluyor incecik kumastan, tayt da penye olmalı kan dolasımı acısından saglıklı olmaz cunku cok saranlar. ustume de eskiden dısarıda giydigim sonra eskiyen giymedigim tisortlerımı giyiyorum, serinse yine bir hırka. ayagıma da hep birkenstocklar. regl oldugumda da pofuduk terlikler :D

Merhaba kızlar,
Eşinizle bütün gün evde olduğunuz zamanlar evde ne giyiyorsunuz? Sabah pijamayla falan oturuluyor ama daha sonra biraz garip oluyor. Ama insan yine de evde olduğundan pantolonla falan da dolaşmak istemiyor, yine de rahat bir şey istiyor. Siz evde ne giyiyorsunuz? Mesela işten gelince de yatağa gidene kadar pantolonla durmak çok rahatsız. Ben tayt fln giyiyorum, bazen de direkt yemekten sonra pijama giyiyorum. Sizce nasıl olmalı?
Tayt giyiyorum. Siyah tayt üstüne bir badi. Ya da bol rahat şeyler. Bazen altıma siyah eşofman giyiyorum.. Ama eşimin beni pijamamsı şeylerle gördüğü de oldu. Ev hali bu belli olmaz. Temizlik yapmışımdır yorgunluktan ölüyorumdur. O sırada bebekti işti kapı çalar eşim gelir. Çok dağınık halimide bilir, genel tarzımıda. Genel olarak dediğim gibi extrem bir durumum olmadıysa bakımlıyımdır.
Tavsiyem bunu çok fazla dert edinme. Giyim şeklin gayet iyiymiş zaten. Ama ay aman pijamamla görecek telaşın olmasın. Belki zaten yoktur ama bazen o anlayışı kendine gösterebilmelisin.

Valla bız kcamla donlarımızı gıyıp oturuyoz napalım ya haftada ıkı gun tatılomız var dıbıne kadar rahat gıyınızıyoz ben bazen tayt gıyerım ustune tshort yazında sort olur elbıse falan olur ama onda canım ısterse gıyerım aman zaten resmı yerde calosıyruz kumas pantolon gıymekten bı rahat oturamıyoz barı evde rahat olalım dımı ya

Duzenleme don derken yanlıs anlasılmasın ıc camasırı olan degıl hanı rahat esofmanlardan bashedıyrdum polar falan oluyor ya onlardan

Kisin tayt ve rahat tunik ev botu Yazin sort ustune atlet yada elbise bide parmak arasi terlik.Ben evde de olsa rahat ve uyumlu olmasini cok severim.Dizleri cikik alt yada lekeli giyilmesinden hoslanmam.

Merhaba kızlar,
Eşinizle bütün gün evde olduğunuz zamanlar evde ne giyiyorsunuz? Sabah pijamayla falan oturuluyor ama daha sonra biraz garip oluyor. Ama insan yine de evde olduğundan pantolonla falan da dolaşmak istemiyor, yine de rahat bir şey istiyor. Siz evde ne giyiyorsunuz? Mesela işten gelince de yatağa gidene kadar pantolonla durmak çok rahatsız. Ben tayt fln giyiyorum, bazen de direkt yemekten sonra pijama giyiyorum. Sizce nasıl olmalı?
Sabah abiye oglen mayo aksam şalvar yatarken jartiyer

Dizi çıkmış çamaşır suyundan yer yer agarmis picama eşofman dolaptan eline ne gelirse artik onu giyinen ve sanki üstüne yapisikmis gibi evden çıkmadığı surece çıkarmayan tek ben miyim ya la.. Utandim simdik kendimden..:olamaz:

Ay usenirim ben ya ole durup dururken sabah kalkmisim üstümü degiscem ev isi yapcem caaanim kiyafetlerim çamaşır suyuna bulascek aksam bida temiz pijama gitcem ooo uzun is.. Kalkarim yataktan günümü tamamlarim gecede alır duşumu denistirir picamami yatar zibaririm...:KK59:

Kuzenimin nişanlısı daha evlenmeden evde pijamayla dolaşmanı istemiyorum. Hatta yatağa bile şakın ayıcıklı böcekli çiçekli pijamalarla gelme diyormuş. Kızcağız şimdiden her gün gran tuvalet mi gezeceğim derdine düştü :)

Merhaba kızlar,

tayt, tayt tarzı eşortmanlar

Altım genelde eşoftman ya da pijamadır.ama üstüm yazın dallı falan giyinirim kısında uzun kollu giyerim. Üsrüme giydigim seyler genelde dışarıda giydiklerim olur. Altı forma üstünü sorma hesabı birşey olur cıkarım ortaya:dondurma:

Amann pijama and esofman forever:super:
Esim olsunda nasil goruruse gorsun no problem ama yok:KK53:
nasil rahT hissediyorsak oyle giyinelim ev dedemi hediye paketi gibi duracaz ben dizi cikmis pijamalariml cok mutluyum:KK48:
Ay cok tatlisinya.onemli olan bizim nasil mutlu oldugumuz degilmi ama.ben evde hep esofmanliyimdir.az bi elbise giyim desem benimki ustune alinir hemen yanasir filan.gerek yok okadar aksiyona:)

Dizi çıkmış çamaşır suyundan yer yer agarmis picama eşofman dolaptan eline ne gelirse artik onu giyinen ve sanki üstüne yapisikmis gibi evden çıkmadığı surece çıkarmayan tek ben miyim ya la.. Utandim simdik kendimden..:olamaz:

Ay usenirim ben ya ole durup dururken sabah kalkmisim üstümü degiscem ev isi yapcem caaanim kiyafetlerim çamaşır suyuna bulascek aksam bida temiz pijama gitcem ooo uzun is.. Kalkarim yataktan günümü tamamlarim gecede alır duşumu denistirir picamami yatar zibaririm...:KK59:

Back
X