• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Kıyafetleri Sorunsalı

Eşim rob

Eşim robdöşambrı ile fln duruyor vallahi ezik hissediyorum :)

Ay onu kullanan erkek ilk kez duyuyorum :KK70:

Ben tayt giyerdim üstüne kısa göbek açık tshirtler falan
Başıma bandana :KK28:
Yazın elbiselerimden rahat olanlarını seçer giyerdim,
Kışın kazak/ hırka tayt :KK68:
Tulum geceliklerimi çok severdi onları giyerdim çaydan sonra, şortlu takımlarım falan da çok vardı.
Tabi hep pijama da giyilmiyor yani :süslü: ben pijama giymeyi özlüyordum bazen adet olmayı bekliyordum pijamalarıma kavuşmak için :sus:
O zaman bile ...:KK23: ay neyse :süslü:
Öyle yani pijama da giyme pantalon da. Arasında bişeylerle takıl :KK19:

Tayt en rahat giysi. Seksi de.

Ben uyandığım gibi pijamalarımı çıkarır , yatmadan hemen önce giyerim.

Merhaba kızlar,
Eşinizle bütün gün evde olduğunuz zamanlar evde ne giyiyorsunuz? Sabah pijamayla falan oturuluyor ama daha sonra biraz garip oluyor. Ama insan yine de evde olduğundan pantolonla falan da dolaşmak istemiyor, yine de rahat bir şey istiyor. Siz evde ne giyiyorsunuz? Mesela işten gelince de yatağa gidene kadar pantolonla durmak çok rahatsız. Ben tayt fln giyiyorum, bazen de direkt yemekten sonra pijama giyiyorum. Sizce nasıl olmalı?
Canım ben pijamayla bekrkende durmazdım. Yani o sadece yataklıktı benm için:) ev hanımıyım ve genlde tayt üstü tunik yada t-shirt giyiyorum. Yada yazlık altlar oluyor püfür püfür onlar olablir:) yada elbise ben hamilelkten snra daha da rahat ediyrm elbiseyle.

Merhaba kızlar,
Eşinizle bütün gün evde olduğunuz zamanlar evde ne giyiyorsunuz? Sabah pijamayla falan oturuluyor ama daha sonra biraz garip oluyor. Ama insan yine de evde olduğundan pantolonla falan da dolaşmak istemiyor, yine de rahat bir şey istiyor. Siz evde ne giyiyorsunuz? Mesela işten gelince de yatağa gidene kadar pantolonla durmak çok rahatsız. Ben tayt fln giyiyorum, bazen de direkt yemekten sonra pijama giyiyorum. Sizce nasıl olmalı?
Tek kurtarıcım elbise hem rahat oluyor

Elbise giyerim özellikle ev için penye elbiseler aldım, eşofman özellikle bütün gün pijama giyilmesinden hiç hoşlanmıyorum. Kendim için giyinirim ayrıca eşim için değil :)

Ben gece yatarken sadece çamaşırlarımla yattığım için evin içinde polar pijamalarla yazinsa da en ince esofmanlarla geziyorum.
Kışın üste kazak yazın bol geniş tişört.
Valla bekar olduğum için çok rahatim bu konuda ama ilerde ne olur bilemem sanırım biraz daha özenli olurum

Beni öldür ben yine evde kot pantolon ve sütyenle durmam. Eve gelir gelmez ilk işim sütyeni ve kotu çıkarmak. Kışsa tayt ve üstüne polar giyerim. Yazın askılı şort.

Sevişeceğiniz cilveleşeceğiniz zamanlar giyersin geceliklerini ya da seksi bi kıyafet elbise etek vs olur biter.

dışarıda giydiğim elbiselerle kesinlikle evde 2 dk duramam geldiğim zaman hemen taytı giyerim :) yatmadan önce pijama takımı giyerim :)

Canim ben kapaliyim evime girer girmez ilk is kiyafetlermi degistiririm,
Ince rahat giysiler giyerim pijama falan giyemem ama .
Benim icim giysi kumasi cok onemli yumusak hafif olmali
sort,etekli pantolon,kisa etek falan giyerim zaten sicaga gelemem yaz kis evde ince rahat giysiler giyerim.

Canim ben kapaliyim evime girer girmez ilk is kiyafetlermi degistiririm,
Ince rahat giysiler giyerim pijama falan giyemem ama .
Benim icim giysi kumasi cok onemli yumusak hafif olmali
sort,etekli pantolon,kisa etek falan giyerim zaten sicaga gelemem yaz kis evde ince rahat giysiler giyerim.
aynen öyle :)) kışında tayt giyerim yazın aynı

Esim işten gelir gelmez, hadi pijamalarini giy de rahatla derim :) ben de dışardan geldiysem mutlaka değiştiririm üstümü. Pijama giymem ama yine de rahat olsun isterim. Yazın mutlaka efil efil elbiseler, kışın tayt üstü kazak falan

Temizlik günüyse tayt ve basic tişörtle geçer gün.
Yazın elbise giyerim evde normal zamanlarda,kışında ince eşofman altı ve yine basic tişört. (Evim kışın dahi çok sıcak oluyor,6 senedir uzun kollu birşey giymedim)
Pijama yada gecelikle gün geçirmeyi sevmem,uyanınca elimi yüzümü yıkadıktan sonra değiştiririm muhakkak.

Eşofman ve askılı badi yaz kombinim. Uzun kazak ve tayt yaz kombinim. Evde rahatlık esas olandır ;)

genelde tayt üzerine tişört geçiriyorum ,yazin bazen elbise giyerim genelde şort tişort giyerim...

ama bazen de o kadar üşeniyorum ki halsizlik vs. derken pijamalarla akşam ediyorum...

Back
X