• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev kiralama*yardım

mutsuzperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
966
341
73
Kızlar merhaba, benim sorum şu olucak; düğünden ne kadar süre önce ev tutulmalı?eylülde evleniyorum fakat daha ev tutmadık, eşyaydı oydu buydu derken yetişir mi diye düşünüyorum.Ev olmadan da bişeye bakılmıyo,boş yere kira ödemek istemiyoruz ama bunlar zaman alır mı bilemiyorum :|

cnm biz de sevgilimle eşyaları yavaş yavaş alalım bir eyrden başlayalım diyoruz yaz sonu nişanımız olacak inş.ama nasıl evimiz olur bilemiyoruz ve elektronik eşya mobilya perdeler vs aldığın zaman ya garantisi başlıyor + koyacak yer yok ya da ölçüleri uyduramayabiliriz. o yüzden mufak eşyalarını nevresim banyo eşyalarını tamamlamak daha doğru geliyor bana. parayı kenara koyup peşin almak da daha uygun...pek çok tanıdığım bir ay öncesinden ev tutuyorlar

Kızlar merhaba, benim sorum şu olucak; düğünden ne kadar süre önce ev tutulmalı?eylülde evleniyorum fakat daha ev tutmadık, eşyaydı oydu buydu derken yetişir mi diye düşünüyorum.Ev olmadan da bişeye bakılmıyo,boş yere kira ödemek istemiyoruz ama bunlar zaman alır mı bilemiyorum :|

canım düğünün ne zaman olacak ki...

cnm biz de sevgilimle eşyaları yavaş yavaş alalım bir eyrden başlayalım diyoruz yaz sonu nişanımız olacak inş.ama nasıl evimiz olur bilemiyoruz ve elektronik eşya mobilya perdeler vs aldığın zaman ya garantisi başlıyor + koyacak yer yok ya da ölçüleri uyduramayabiliriz. o yüzden mufak eşyalarını nevresim banyo eşyalarını tamamlamak daha doğru geliyor bana. parayı kenara koyup peşin almak da daha uygun...pek çok tanıdığım bir ay öncesinden ev tutuyorlar

bir yerden başlanmalı ama o bir yer beyaz eşya mobilya perde halı olmamalı alınacak o kadar çok şey var ki aslında büyük mobilyalar koltuk, beyaz eşya, halı, dolap, yatak odası gibi hariçdiğer herşeyi alabilirsin yatak oadsı eşyaları nevresim örtü yastı mutfak eşyaları, tabak çanak, küçük ev aletler gibi ev dekor eşyaları hoşuna giden olmassa olmaz dediğin banyo eşyaları havlu bornoz gibi bunları hazırlıklarına başlayabilirsin diğerleri ev olduğu zman alınır ki siz daha nişan yapacaksınız... düğüne daha çok var genede siz bilirsiniz tabi ama bence garanti konusunda da ya modelleri seçersiniz düğüne yakın gün alırsınız...

canım tutacağın eve eşyana herşeye bağlı bu durum. biz nişandan önce eşyalarımızın taksidini ödemeye başladık. ama düğüne 3 ay kala evi tutmak zorunda kaldık. firma düğün sezonu çok sıkışıyoruz erken gönderelim eşyaları dedi. bizde geç olur sıkıntı çıkar diye evi tuttuk. ben bir ayda temizleyip yerleştirdim. yardım eden kimsem yoktu. evim inşaat pisliği ile duruyordu. düşün yani. ama gelin çeyizi diye aldığım herşeyi kendi evimde yıkadım ütüledim öylede bir temizlik yaptım yani.
kira ödemek evet zorluyor ama iyiki erken tuttuk diyorum. ancak yerleştim.

canım eğer kirada oturacaksan benden sana bir tavsiye eşyalarını kiralayacağın eve göre değilde her evde uyabilecek modüler bir şeyler al.abimden biliyorum evlenirken tuttukları evin yatak odası büyük diye çok büyük bir yatak odası takımı aldılar 2 sene sonra ev değiştirdiler yeni evlerinde dolap yatak odasına sığmadı.

benimde düğünüm var eylülde nasipse temmuzda evi tutup mobilyasını da almaya başlayacağız gerçi yatak odamı aldım inşallah uygun bir ev buluruz
bence sizde 2 ay öncesinde tutun mobilyasıydı temizliğiydi ancak hazır olur

Canım acele etme daha var,evi temmuz sonu aramaya balar,ağustos başı da tutsanız yeterli olur ama şöyleki;biz eşyalarımızı yani oturma-odamı -yatak odamı misafir odamı evi tutmadan önce almıştık...Ondan dolayı ev tutma meselesini erteledik düğünden 1,5 ay öncesine kadar,şimdi işte 2 hafta oldu evi tutalı düğünüm 15 temmuz nasipse,yavaş yavaş yerleştiriypruz bugün yatak odamla misafir ve otuırma odam gelicek...Panik yapma ama evi geç tutucaksan eşyalarının en azından bir kısmını şimdi alki stres yapmayasınız...Allah kolaylık versin.

Back