• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev işlerinde yardımcı bayan arıyorum.(İstanbul/Okmeydanı)

belgin07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
1
0
36
İstanbul
Merhaba
Haftada 1 gün ev temizliği ve ütü yapacak bayan yardımcıya ihtiyacım var. Evim Okmeydanında ve 1+1. Evliyim ve çocuk yok.
İlgilenenlerin özelden mesaj atarak haftalık kazanç beklentisini yazmalarını tercih ederim.

ben özelden mesaj yazamıyorum isterseniz ve hala ihtiyacınız varsa temiz ve titiz biriyimdir evinizde küçükmüş fiyattada anlaşacağımıza inanıyorum iyi günller :)

ben özelden mesaj yazamıyorum isterseniz ve hala ihtiyacınız varsa temiz ve titiz biriyimdir evinizde küçükmüş fiyattada anlaşacağımıza inanıyorum iyi günller :)

iki haftadır kendisiyle çalışıyoruz inanılmaz bir hanım tam bir karınca elinden her iş geliyor. kapı tamiri bile:3: genç,becerikli,düzenli aile hayatı olan güvenilir bir arkadaş ben iki haftada kendisini çok benimsedim böyle giderse asla bırakmak istemem tüm samimiyetimle ve iç rahatlığıyla tavsiye ederim. daha önce başkalarıyla çalıştınızmı bilmiyorum ama benim 5. yardımcım olduğu için diğerleriyle arasındaki farkı çok net görebiliyorum ellerine sağlık cnr_umudum.

Back