Ev isleri paylasimi ? Bir evlilik nasil olmalidir ? Tartismalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Altindan koltugu cek gene kaldir arkadasim, yazik degil mi size?
İnanın neler yaptım.konu sahibinin açtığı konunun bin katı isyandayim.
Neler dedim nasıl ayrtistim bağırdım çağırdım güzelce söyledim yok her yolu denedim
İnsanın içinde olmayınca olmuyor vallahi beni yildirdi bu adam iş konusunda inanılmaz ölümden ölüm beğen çek vur adamı yapmak istemiyor.ben kolemiyim akşama kada ben çabalıyorum.vicdan meselesi bence artık ben bıraktım yaa olmuyor olmuyor anlamıyor ikimizde yaşıyoruz bu evde senin afedersin şeyin var diye ustunmusun hayır adam elini sürmüyor

Benim eşimde üniversiteyi okumuş evde uasais okurken ortak arkadaşlarla onlar hizmetçilik etmiş bu ağa gibi yaşamış yemek pişmiş ev temizlenmiş ohh.bekarken zaten elini sürmemiş.daha dur üstüne üstlük okul bitmiş işe başlamış ayrı evde kalmış yiillarca ailesinden ayrı bekar yaşamış eve gelen arkadaşlar yapmış temizlik yemek kadın tutmuş bu şekilde yaşamış yıllarca elini yine sürmemiş.biz evlendik ben açık soyleyim ütüyü sevmem ne hikmetse eşimde sevmez.gece gündüz kavgamız ütü oldu .sen yapican ben yapicam.neyse yıllarca yartistik bu konuyu hala söyler cougu zaman alır kırışık giyer gene yapmaz.ama bende yemin ictim uzun yıllardır utusunu yapmıyor bir kiyafetini utulemiyom madem sen evde bana yardımcı olmazsın al sana bir oantolunu bile ütüleme dedim.ellemiyorum bazen inanın açıyorum yapıyor um gene

Çok haklısınız baştan alıştırmak gerekiyor
Ben o hatayı yapanlardanım,ilk yılarda sorun çıkmasın diye daha iyi eş olmak olmak için tüm yükü üstüme aldım.yaş ilerleyip çoluk çocuk yorulunca ise iş işten geçmiş oldu şimdi isteyince benden daha kötüsü yok
Eve para getirme dışında nokta kadar katkısı yok.ev,alışveriş, temizlik,tamir,usta bulup getirme, çocukların ilgisi, ödevi vs vs....
Konu sahibinden daha dertli çıktım.

Siz o kadar çok alıştırmışsınız ki anladığım kadarıyla bütün her şey sizin üstünüzde benim annemde en başta böyleymiş tamire kadar yapmış. Babam nasılsa hanım yapıyor diye karışmazdı. Ama artık bende büyüyünce anneme gaz vermeye başladım. Eskiden misafir eksik olmazdı akrabalar işi düşünce gelir aylarca kalırdı artık onu da keseli yıllar oldu. Şu yönden şanslıyız babam kendi işini yaparken şu an başka işlerede koşturuyor artık vücudu kaldırmıyor ama alıştığı için mi ne boş durmaz hep iş kovalar. Mesela engelli kardeşim var yeri geliyor ilgilenmekten yemek yapmaya vakti kalmaz e bende yemekten pek anlamıyorum hazır şeyler yaparız bi gün olsun ya niye yemek yapmadın vs demez kızım yoğurt ekmek getir der. Ya da annem en basiti yüklü miktar istese ertesi gün yine istese dün para verdim naptın demez çok iyi bir babadır ama ev işlerine elini sürmez çayına şekerini attırıp bana karıştırır siz kendinizi çekin bırakın o da yapsın. Yavaş yavaşta olsa alışır. Liste yapın verin bahane bulun kendinize verin eline alsın taşıyamıyorum vs deyin. Kendiniz içinde para isteyin alıştırın kendiniz içinde harcayın bazı erkekler böyle şeylerden hoşlanır erkekliğini hissederlermiş

Geç kaldım maalesef
Güzellikle söylersem tabiri caizse sallamıyor tartışarak söylersem çirkinleşiyor.empati sıfır.

Aynı sıkıntı bendede var canım en son dedinki artık ayeter artık ka
Canım inan tüm erkekler aynı biran önce şu corana bitsede kahveyemi gidiyolar maçamı inan sıkıldım bende sabır ama canım ne yapcan

Hala yattığı yerden çorabını fırlatan erkekler varken eşinizin süpürge açması, çamaşır atması nimet. Çamaşır atan hiç duymadım ben

Yok bendeki okuz okadar dgl. Misafir gelecek gibi demezde. Yerde kirinti pislik birakirsam . Yerde kirinti olmasin bide bulasiklari sudan gecir yatmadab yikamazsan yikama ama Sudan gecir diye takinti yapti. Eve uc harfli gelirmis yerde kirinti olunca. Boyle seyler . Asiri soylenmez ama soylenir ofa yetiyo bana. Simdi camadirlari kurtucuya atmis. Saat gece 11 . Boyle ufak tefek isler yapar

Şuraya bir maşallah koyalım eşiniz için nazarlara gelmesin...
Ben eşime çorablarını sepete at dedim diye kopan kıyameti anlatsam inanmazsınız
Eşinizin kıymetini bilin
Yok oyle bisey olmadi. Bisey birakirsa kizarim tamam loyacaktim der. Unuttum der koyar yada koymaz seoete ama niye biraktin dedim diye de biseu demedi diyemez bitane geciririm agzinin ortasina

Aslinda el is dedigim yorucu dgl bazen bilgisyar isi cikiyor. Tamir editor postaya veriyor yakinda elden veriyor. Yorucu bisey dgl

Esimde diyor bazen ben ev gecindiriyorm ev isleri sende ama hic yapmiyor diyemem supurme camasir yapio duzenli dgl ama iste. Soylenmesi beni deli ediyor. Kiziyorum bagiriyorum. Tamam diyo bisey demedimki diyo vs vs demeee dyorm deme. Tamam diyo. Yardim er diyorum ediyorumya diyo edicem tamam diyor. AMA rabi eksik az

3 bazen 4 gun calisiyor . Diger gunler rahat ama dinlemedig8ni uykusunu alamadigi icon evde oldugu gunler yorgunlugunu atamiuormus . Ne kdr dogru bilmem

Alisveris e hic bilmiyorum hep o gider. Arabayla gidiyruz cunku ben araba suremiyorm. O aliyor . Tamir vs o halledr . Cocuklqrla eh iste. Konusur oynarda oyle aktivite yapaym yoktur. Soyoenmesi. Konusmasa az yapsin is okey diyorum ama konusma ben yavas yavas yaparm. Zaten evdym. 3 cocuk var . Asiri yaramaz dgllier. Bebekte uslu sayilir. Yeterki konusmasin

Siz eşinizi yazarken ben KAdir Ezildi'yi okudum sanki, töbeler olsun :))))
Ya maşallahi bar inanın adam araziye gider dağ bayır yanında gidenler camur içinde döner benimkinin üzerinde toz zerresi olmaz. Nasıl Başarıyor bilmem. Adam yaz günü bir gömleği defekarca giyer gram kokmaz ve utusu asla bozulmaz.masrafsiz zahmetsiz adamm . Çocukken de böyleymiş. Kayınvalidem anlatıyor daha el kadar çocuktu eve girmeden ellerini ayaklarini yüzünü tulumbada bir güzel yıkar hayvanları otlatmaya giderken giydiği kiyefetleri bir kenara koyardı öyle girerdi eve diye.

vallahi 3 çocuk bir de sürekli evde olan eş varsa deliler evine döner orası bence. ne işi biter ne temizliği ne yemeği. allah yardımcınız olsun.

Benim eşim 8/18.30 arası çalışıyor. Evden 6.30 da çıkıp 20.00 de geliyor. Benim daha esnek. Kahvaltıyi hazırlar, oğlumuzla ilgilenir. (Bez değiştirme, banyo, mama, elbise). Bu kadar başka birşey beklemiyorum. Sizin çalışma saatleriniz de kötüymüş. Beklentiyi azaltın bence. Ha konuşup karışması sinir bozucu o huyunu torpulemeye çalışın

Gitseler nolacak geri geliyorlar
Hani gelmeyecek olsalar okey de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…