Ev isleri paylasimi ? Bir evlilik nasil olmalidir ? Tartismalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnanın neler yaptım.konu sahibinin açtığı konunun bin katı isyandayim.
Neler dedim nasıl ayrtistim bağırdım çağırdım güzelce söyledim yok her yolu denedim
İnsanın içinde olmayınca olmuyor vallahi beni yildirdi bu adam iş konusunda inanılmaz ölümden ölüm beğen çek vur adamı yapmak istemiyor.ben kolemiyim akşama kada ben çabalıyorum.vicdan meselesi bence artık ben bıraktım yaa olmuyor olmuyor anlamıyor ikimizde yaşıyoruz bu evde senin afedersin şeyin var diye ustunmusun hayır adam elini sürmüyor
Siz de yapmayacaksiniz iste. Hele gucunuzun yetmedigi,zorlandiginiz isi asla yapmayacaksiniz. Misal bizim ev kucucuk ama tum camlar yere kadar,yetmiyormus gibi fincan kadar evde kocaman teras ve cam balkon var. Her yer cam. Tek basima kalkip da asla silemem gucum yetmez bir kere. El atmasi sart. Atmiyorsa da yardimci hanim cagiririm. Canimi sokakta bulmadim ya.

İkimizde sağlık personeliyiz.ev kadını olsaydım yemeği bile ağzına ben verirdim. Aşırı yorucu. Ben biraz daha yoğunum eşim yemekte yapıyor temizlikte. Yorulana destek olmak lazım.

Ben çalışmıyorum o yüzden yardım da beklemiyorum zaten yaptığı içime sinmez.. Tavsiyem eşiniz fazla bile yapıyor benim eşim 5 yılda bir kere makinaya çamaşır atmadı ben çalışırken bile. Sadece cannınız ne zaman isterse o zaman yapacağınızı akıl vermemesini söylemek yeterli gibi geliyor.. Bir de 3 çocuk birbirini oyalamıyor mu ya çok ümityliydim o konu da. Kardeşler birbiriyle oynar biraz rahatlarım diye :110:

Ben çalışmıyorum o yüzden yardım da beklemiyorum zaten yaptığı içime sinmez.. Tavsiyem eşiniz fazla bile yapıyor benim eşim 5 yılda bir kere makinaya çamaşır atmadı ben çalışırken bile. Sadece cannınız ne zaman isterse o zaman yapacağınızı akıl vermemesini söylemek yeterli gibi geliyor.. Bir de 3 çocuk birbirini oyalamıyor mu ya çok ümityliydim o konu da. Kardeşler birbiriyle oynar biraz rahatlarım diye :110:
Oyaliyot. Yaslari birbirine yakin. Bebek cok mizmiz dgl. Iki buyukte kavga da ediyor guzel d oynuyolar. Oyle tepelerde gezmiyolar . AMA tabi 3 cocuk isi gucu istekleri oluyor . AMA alisiyor insan alistim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X