- Konu Sahibi mercandedee
-
Slm. Esim haftada 4 gun saat 4 den sonda ise gidiyor . Kalan gubler de ek is yapior ama evde cok yorucu degil. Gece geldigi icinde uyuyamiyor o yuzden gunduz gec kalkiyor. Neyse . 3 cocuk var 5 2 ve aylik. Esim ev islerine karisiyor. Akil veriuor ama ben deliriyorum cok kavga ettik bu sebebtn. Evde yaptigi sey ev supurmek makinayi camasir atmak. Bana yeterli gelmiyor . Benim islerime karisiyo veya buzdolabi pis diyelm temizlesenya dolabi der. Yerde Kirinti var supursenya der ama ben bana asla asla temizlk konusunda konusmamazini rahatsizsa kalkip kendi yapmasini Benin elimden geleninn bu oldygunu soyledim. Tamam diyor bisey demicem sonra gene soyluyor
. Hayati kendine zorlastiriyorsun diyo haftada bi kez iyicene supursen silsen vs vs hergun is yapmana Greek kalmaz fln. Ya diyorum akil verme kaldir kicini yap. Yok gene ayni . Boyle boyle cok kavga ettik saygi gitti. Siz olsanz napardnz? Veya sizin evliliklerde durum ne ?
Adamin calisma saatleri cok kotu. İnsani hayattan sogutur evet ama yapmadigi ise de Soylenmek sacma. Uc tane cocugun oldugu ev her gun temizlenmeli,toplanmali. Sizin isiniz hic bitmez ki cok normal bunalmaniz ve yorulmaniz. Bizde durumlar farkli sizden elbette tek cocuk oldugu icin. Ben her gun supurur silerim,kahvalti hazirlarim,yemek yaparim. Esim camasirlari atar,cikarir kurutmaya atar,sonra utulenecekleri utuler kalanlari katlayip yerine kaldirir. Haftada bir ayrintili dip kose siler,mutfak dolaplari ve kapilari silmek,cam silmek ve teras yikamak onun isleri mesela. Genel olarak benim gucumun yetmedigi isleri esim yapar bence siz de oyle yapabilirsiniz. Cam kapi duvar silmek banyo ovmak esinize ait olsun,gunluk temizligi siz yine yaparsiniz
Eşim çok titizdir. Ben de titizimdir ama daha çok düzen takıntım vardır.Slm. Esim haftada 4 gun saat 4 den sonda ise gidiyor . Kalan gubler de ek is yapior ama evde cok yorucu degil. Gece geldigi icinde uyuyamiyor o yuzden gunduz gec kalkiyor. Neyse . 3 cocuk var 5 2 ve aylik. Esim ev islerine karisiyor. Akil veriuor ama ben deliriyorum cok kavga ettik bu sebebtn. Evde yaptigi sey ev supurmek makinayi camasir atmak. Bana yeterli gelmiyor . Benim islerime karisiyo veya buzdolabi pis diyelm temizlesenya dolabi der. Yerde Kirinti var supursenya der ama ben bana asla asla temizlk konusunda konusmamazini rahatsizsa kalkip kendi yapmasini Benin elimden geleninn bu oldygunu soyledim. Tamam diyor bisey demicem sonra gene soyluyor
. Hayati kendine zorlastiriyorsun diyo haftada bi kez iyicene supursen silsen vs vs hergun is yapmana Greek kalmaz fln. Ya diyorum akil verme kaldir kicini yap. Yok gene ayni . Boyle boyle cok kavga ettik saygi gitti. Siz olsanz napardnz? Veya sizin evliliklerde durum ne ?
Eşim çok titizdir. Ben de titizimdir ama daha çok düzen takıntım vardır.
Çocuktan önce birlikte iş yapardık.
Her hafta sonu dip köşe temizledik evi. Bebekten sonra ilk 4 5 ay eşim tek yaptı ben bebeğe baktım şimdi o bakıyor ben yapıyorum.
Ocağı mütemadiyen eşim siler fırıni da o temizler takıntısı var.
Her ay çamaşır ve bulaşık makinasına boş çalıştırır en yüksek ısıda. Halıları ben demeden o verir yıkamaya aynı şekilde koltuk yıkama isini de dağa bahar gelir gelmez arar çağırır adamları temizletir. Perdeleri yikayalim leş gibi olmuş der falan. Eve misafir çağırma koltuklar kirli ayıp olur der ki kirli dediği de minik bir leke mesela. Adam tam otomatik ev erkeği gibi.
Karışmasına gelirsek evet karışır. Misal perdeleri yıkarız çamaşır makinasına sıkma yapma ha kirisir der.. Bulaşık yıkarım iyi ovala ses gelsin girc diye der vs. Ben de nefret ederim işime karisilmasina. Başladığı an karışmaya bakiskarimdan anlar sinirleniyorum hemen toz olur ortalıktan.
Ama şöyle ameliyat oldum doğum yaptım vs evim hep pırıl pırıldi eşim sağ olsun
Valla çoğu zaman ona yaptırıyorum madem çok biliyorsun buyur diyorum
Ogrenci evi de degil dogrudan yurtta kalmis liseden sonra. Annesi bir sey ogretmemis guya ama tabi ben cok tanimiyorum annesini. Kendi kendine sacmalaya sacmalaya ogreniyorlar. Ogrenemeyen de uyduruyor ya yalan soyluyor isine gelmiyor yapmakBaştan hiç eşiniz öğrenci evinde kalmış mı? Annesi öğretmiş mi ütü olayını? Ben çok zorlandım, hala taktik yapıyor.
Herseyi ben yapıyorum eşim pislikten asla rahatsız olmazSlm. Esim haftada 4 gun saat 4 den sonda ise gidiyor . Kalan gubler de ek is yapior ama evde cok yorucu degil. Gece geldigi icinde uyuyamiyor o yuzden gunduz gec kalkiyor. Neyse . 3 cocuk var 5 2 ve aylik. Esim ev islerine karisiyor. Akil veriuor ama ben deliriyorum cok kavga ettik bu sebebtn. Evde yaptigi sey ev supurmek makinayi camasir atmak. Bana yeterli gelmiyor . Benim islerime karisiyo veya buzdolabi pis diyelm temizlesenya dolabi der. Yerde Kirinti var supursenya der ama ben bana asla asla temizlk konusunda konusmamazini rahatsizsa kalkip kendi yapmasini Benin elimden geleninn bu oldygunu soyledim. Tamam diyor bisey demicem sonra gene soyluyor
Tamam ıs yapmasın ama karısmasın daŞimdi yine kızacak bana hanımlar ama adam gece çalışıyor, üstüne ek iş yapıyor, üstüne ev işi yapmıyor (bence yeterince yapıyor) diye karısı boşanmayı düşünüyor. Valla bazı kadınlar çok süper dünyalarda yaşıyor.
Yemek yapar koyardım sıcak olduğu için dolaba kaldırmazdım gece 11 de yatardım p da gece 2 gibi yatardı yatmadan da her yeri kontrol eder.o yatana kadar soğur zaten sonra da koyar dolaba diye düşündüm.sabah baktın koymamış.neden koymadın dolaba dedim o benim misyonum değil diyor adam.temizlik titizlik takıntısı var ama bir çöp de kaldırmazdı yeni doğum yaptım bir çocukla işleri beceremiyorn bir çocukla perişan oldun der dururduBence bu sebeple boşanılır. Abim de hem yapmıyor hem elestiriyor. Tamam yapmasın ama elestirmesinde insan diken üstünde ve mutsuz oluyor. Çok yoğun olabilir evet ama o cocukları da tek basiniza yapmadınız sonuçta her şey ortak olmalı evlilikte aksi halde o evlilik değil köleliktir.
Ben cok temizim diyen erkeklerin %70 i böyle anneleri esleri kardeşleri arkasını topluyor. Ona da sadece kisisel temizliğine dikkat etmek kalıyor onu da yapıversin bi zahmet. Bu titizlik değildirYemek yapar koyardım sıcak olduğu için dolaba kaldırmazdım gece 11 de yatardım p da gece 2 gibi yatardı yatmadan da her yeri kontrol eder.o yatana kadar soğur zaten sonra da koyar dolaba diye düşündüm.sabah baktın koymamış.neden koymadın dolaba dedim o benim misyonum değil diyor adam.temizlik titizlik takıntısı var ama bir çöp de kaldırmazdı yeni doğum yaptım bir çocukla işleri beceremiyorn bir çocukla perişan oldun der dururdu
Tamam ıs yapmasın ama karısmasın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?