- 6 Eylül 2011
- 2.250
- 0
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.921
e o zaman hamile kalma riskin cok cok dusuk canim merak etme yoktur bisey
insallah dunur ikinci bebegi acaip istiyorum ya
kıyamam ya umarım en kısa zamanda hamiş kalırsın cnm.
tesekkur ederim canim
doktor 1 ay beklememizi soyledi
cok merak ediyosan kan testi yaptir hemen cikar yok biraz daha beklerim dersen reglini bekle canim
canim bebek daha sivi halde oldugu icin vakumla cektiler oyle buyuk bi kurtaj olmadi yanianladım tatlım 1 ay çabuk geçer ben 6 ay biliyodum ama kürtajdan sonra en sağlıklısı öyleymiş rahim kendini daha iyi toparlıyomuş.:26:
reglimi bekliyim o zman cnm napıyım sürekli meraktayım:18:
canim bebek daha sivi halde oldugu icin vakumla cektiler oyle buyuk bi kurtaj olmadi yanianladım tatlım 1 ay çabuk geçer ben 6 ay biliyodum ama kürtajdan sonra en sağlıklısı öyleymiş rahim kendini daha iyi toparlıyomuş.:26:
reglimi bekliyim o zman cnm napıyım sürekli meraktayım:18:
canim bebek daha sivi halde oldugu icin vakumla cektiler oyle buyuk bi kurtaj olmadi yani
bekle canim ya korkma yoktur bi sey
anladım cnm.o zaman en kısa sürede inşallah hayırlısıyla hamiş kallllll
canim bebek daha sivi halde oldugu icin vakumla cektiler oyle buyuk bi kurtaj olmadi yani
bekle canim ya korkma yoktur bi sey
sagolasin dunur
e kucugu sorduk buyukleri unuttuk senin oglanlar nasil
yolla ben zaten kres acmayi dusunuyorum askitomolursa sana yollıycam zaten bak diye ben hç ugrasamam
sağol tatlım iyiler cnm onlar okuldalar işte.
yolla ben zaten kres acmayi dusunuyorum askitom
seviniyolardir kardeslerinin gelmesine az kaldi canim tarih belli mi
yolla ben zaten kres acmayi dusunuyorum askitom
seviniyolardir kardeslerinin gelmesine az kaldi canim tarih belli mi
neyse cnm grşrz ben çıkıyom markete gidicem kendine iyi bak.:79::79::79::79::79::79::79::79:
çok güzel olmuş cnm ellerne saglık benim senn gbi tatlı kızım olsaydı bnde yapardım bu arada şu an bi tabak dolusu kırmızı lahana turşusu yiyorum
ee senin durumlar nasil canim hani su hamilelik konusu
benim de camasirim yemegim var bi de baya ayakkabi birikmis onlari kaldirmam gerek