Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kız ben gezmeyi çok severim

ee gezmeye vakit bulabilmek için işlerimi hemencecik yapıyorum

ee sabah erken kalkınca da bitiveriyo

ne demiş atalarımız

erken yatan döl alır,erken kalkan da yol alır:KK17:
o degil de ben disariya cikmaya kalksam tam 2 saat saca fon bilmem makyaj su cantaya su ayakkabi diye adamin kafasi sisiyo o yuzden beni hic bi yere goturmuyo:KK53::KK53:
parka bile topukluyla gidiyorum dusun:KK53:
Kızlarrr Selamm. Ben Bugünn İşlerimi hep bitirdimm.
Mutfağı temizledim.
Evi Temizledim.
Çamaşırları dürüp,yerleştirdim.
Yemeği Hallettim.
Ohhh şimdide keyiff yapıyorummmm yuppiiiiiii:KK1::KK1::21::21::21::21::21::KK16::KK16::KK16::KK55::KK55::KK55:
efferin:KK16::KK16:
kiz beray bacim kis temizligi yaptin mi biz ask la pazartesi basliyoruz istersen sen de katil bize:KK34:

Kızlarrr Selamm. Ben Bugünn İşlerimi hep bitirdimm.
Mutfağı temizledim.
Evi Temizledim.
Çamaşırları dürüp,yerleştirdim.
Yemeği Hallettim.
Ohhh şimdide keyiff yapıyorummmm yuppiiiiiii:KK1::KK1::21::21::21::21::21::KK16::KK16::KK16::KK55::KK55::KK55:

benim bugün sadece yemek işim vardı ama
ben dayanamadım evi de süpürdüm toz aldım :KK53:
şidi de wc fln temizliicem
sonra da gezmeye gidicem:KK6:

kız ben gezmeyi çok severim

ee gezmeye vakit bulabilmek için işlerimi hemencecik yapıyorum

ee sabah erken kalkınca da bitiveriyo

ne demiş atalarımız

erken yatan döl alır,erken kalkan da yol alır:KK17:

neyse cnmcım ben kaçar yarım saat sonra oğlum gelir

ben de bu arada kalan işlerimi yapayım kız uyurken

gör bak sen de alışıcan hızlı yapmaya

hele bi ikinci olsun da o zmn görürüm seni

bi de ne yap et kocana bulaşık makinesini aldır

o zmn mutfak işin yarı yarıya azalır zamandan tasarruf ederek

birbirimize daha çok vakit ayırabiliriz aşkitom de :KK23::KK23::KK23::KK12::KK12::KK12:

inanmaz ki ne kurnazdir o sen bilmezsin:KK1::KK1:

o degil de ben disariya cikmaya kalksam tam 2 saat saca fon bilmem makyaj su cantaya su ayakkabi diye adamin kafasi sisiyo o yuzden beni hic bi yere goturmuyo:KK53::KK53:

kiz beray bacim kis temizligi yaptin mi biz ask la pazartesi basliyoruz istersen sen de katil bize:KK34:

ee kokşluk da zor zanaat anacım sen de haklısın

kıs ben de çocuklarla gidiyorum gezmeye

anca hafta sonu hep beraber yada çocukları anneme bırakıp ikimiz gideriz

hafta içi ve gündüz gezdiklerimde sadece çocuklar oluyo yanımda

bub arada mutfağı topladım wc ye de çamaşır suyu döktüm bekliyo

birazdan da onu yıkarım bitti gitti işte oooohhhhhhhhh:KK76:

Aslındaa olabilirrr kız. Memlekete izine gidicezz. Gidip gelip öylee kış temizliği yapim dedimm amaa bilmiyorum ki:KK16::KK16:

ee kokşluk da zor zanaat anacım sen de haklısın

kıs ben de çocuklarla gidiyorum gezmeye

anca hafta sonu hep beraber yada çocukları anneme bırakıp ikimiz gideriz

hafta içi ve gündüz gezdiklerimde sadece çocuklar oluyo yanımda

bub arada mutfağı topladım wc ye de çamaşır suyu döktüm bekliyo

birazdan da onu yıkarım bitti gitti işte oooohhhhhhhhh:KK76:

sen de mi cocuklari annene sutluyon:KK9::KK9::KK9:
bak eliyle buraya yaziyo diger eliyle azrayi salliyo bi bacakla wc ye camasir suyu dokuyo diger bacagiyla da mutfagi topladi masallah kiz estos:KK60::KK60::KK60::KK60:
bu arada o sahneyi gozumde canlandirdim bi an:KK60::KK60::KK60::KK60:

sen de mi cocuklari annene sutluyon:KK9::KK9::KK9:
bak eliyle buraya yaziyo diger eliyle azrayi salliyo bi bacakla wc ye camasir suyu dokuyo diger bacagiyla da mutfagi topladi masallah kiz estos:KK60::KK60::KK60::KK60:
bu arada o sahneyi gozumde canlandirdim bi an:KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

bu sefer kaçtım oğluşun kaldı 15 dk sı artık wc yi yıkamaya gidebilirim

bu arada ben de bayram temizliğine başliicam ama ne zman bilmiyorum

offf aklıma geldi de bak sinir oldum kaç gün yap yap bitmez şimdi yaaa:KK33::KK33::KK33::KK35::KK35:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

bu sefer kaçtım oğluşun kaldı 15 dk sı artık wc yi yıkamaya gidebilirim

bu arada ben de bayram temizliğine başliicam ama ne zman bilmiyorum

offf aklıma geldi de bak sinir oldum kaç gün yap yap bitmez şimdi yaaa:KK33::KK33::KK33::KK35::KK35:

pazartesi sen de gel estosum ep beraber temizleyelim be ya:KK1:
keskem yakin olsak da gun yapar gibi bir gun birimizin evini bir gun digerimizin evini temizlesek:KK9::KK9:

ay benimde camlarımı silmem lazım mutfak dolaplarınıda silmem lazım yani benim iyi bir temizlik yapmam lazım artık işten ayrırdığımda eşimin yanına başlamadan 2 gün temizlik yapar öyle başlarım :KK42:

demin bulasiklari yikadim
ocagin ustunu ovdum bembeyaz yaptim
bi de viledam aynen boyle
vileda_ipi.jpg

beyaz oldugu icin hemen kirleniyo deterjanli camasir suyu doktugum suda sabaha kadar beklemesi icin hazirladim
yarin da o suyu wc ye dokup ovucam miss:KK76::KK76:

züli neden okadar uzun sürüyor hazirlanman biliyormusun? Cünkü kocisin seni cok nadir bir yerlere götüryoryor. Bi cikalim dediginde kendince heyecanlanip seviniyorsun ne giyceni sasiriyorsun. Bende de öyle cünkü uzun zaman disari cikmayinca :KK1:

Son düzenleme:
züli neden okadar uzun sürüyor hazirlanman biliyormusun? Cünkü kocisin seni cok nadir bir yerlere götüryoryor. Bi cikalim dediginde kendince heyecanlanip seviniyorsun ne giyceni sasiriyorsun. Bende de öyle cünkü uzun zaman disari cikmayinca :KK1:

yok kiz alakasi yok benim kanimda var:KK9::KK9::KK9:
bekarkende her gun okula dersaneye giderdim her defasinda ayni terane:KK9::KK9::KK9::KK9:

cam ve ayna silmenin puf noktasini verdim ben canim sampuanli su:KK34:

azerinnn canım rica etsem şu püf noktasını bidaha bi net yazsan bana şimdi sayfa sayfa nerde diye aramıyayım.
yani şöyleki bildiğimiz normal şampuanımızı suya döküp siliyomuyuz camları sonra durulama kurulama olayı nasıl olcak püf noktası buldum diyip camı aynayı leke içinde bırakmıyayım sonra :KK1:

X