Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

süpermiş cnm aklımızda bulunsun bende işlere baslıyım rapor veriririm

gordun mu ne guzel oluyoben pencereleri 5 dakikaya bitiriyorum boyle

camları aynaları şampuanlamı siliyosunuz bunu ilk defa duydum deneyecem cam silmekten nefret ediyorum inşallah işe yarar

bu arada toıpiğiniz hem çok güzel hemde yararlı bilgiler var bende bundan sonra arada uğrayıp yararlanacam bunlardan kendi deneyimlerimide paylaşırım

gelmişken bende bugün yapacağım işleri yazayımda öyle çıkayım

kış temizliğine başladım ama azkaldı tüm yıkanacakları yıkadım yatak yorgan güneşlendirdim

mutfağı dip köşe temizledim

ütüleri bitirdim

artık her gün bi odayı süpürüp silecem halısını serecem

bide her gün yemek yapma derdi var neyseki yemek yapmayı seviyorum

akşam gidince yemek yapacam ama bugün ne yapacağıma karar vermedim

Buraya aylar önce gelip evim büyük, temizlikte çok zorlanıyorum diye yazmıştım. Şuan iş nedeniyle eşimden ayrıyım, kayınvalidemlerle kalıyorum ve daha 1 sene onlarla kalıcam. Keşke evimde, eşimin yanında olsaydım da her gün temizlik yapsaydım.

süpermiş cnm aklımızda bulunsun bende işlere baslıyım rapor veriririm
ben bulasigimi yikadim
mutfagimi da dun silip supurmustum
bu gun diger odalari silip supurucem
dun yazmayi unuttum
cop kovami da bi guzel yikadim mutfak lavabomu da bi guzel ovdum dun
simdi supurge acicam

ay masallah ya
ben de dun mutfagi temizledim dip kose
yavas yavas diger odalari da yaparim

evet sampuanli suyla siliyorum once hem lekeleri de guzel cikariyo hem de sampuan iz birakmiyo
sonra duruluyorum o kadar az biraz iz kalirsa kuru bez siliyorum uzerinden o kadar ovmaya gerek yok yani
mesela ben bazi siyah zarif elbiselerimi de sampuanla yikarim zamanla beyazlamiyo hem

Son düzenleme:

evet hatirladim seni canim
cok uzuldum 1 yilda cokmus hani:26:

hııım siyah elbiseleri şampuanla yıkamak bunuda deneyecem

ben süpürdüm sildim ,tozumu aldım, banyomuda ovdum , akşam yemekten sonra ütümü yapıcam bi de azerin bacı ben haftaya kış temizliğine baslıycam halıları falan yıkamaya verdimde kapılar için fayanslar için önerebilcegin pratik şeyler varmı bu arada sen basladınmı temizliğe:44:

bize de beklerim o zaman
evi resmen otel gibi kullanıyoruz iş yapmaya da fırsat kalmıyor..
Evde olmanın gözünü seviyim ya , çok şanslısınız vallahi çalışmayan bayanlar
valla ben de calisan kadinlari sansli bulurum mesela
ev kadini olarak hep orayi burayi silmekten biktim biraz sosyal cevrem olsaydi keske
aslinda en guzeli kendi isin
Azossss naber annemmmm
iyim kuzum senden naber
Evet çok malesef... Eş durumundan tayin için 1 sene beklemem gerekiyor. Ne diyim...inşallah 1 sene sonra gelip katılırım size
insallah canim skma canini gorusursunuz yine:26:
hııım siyah elbiseleri şampuanla yıkamak bunuda deneyecem
bi dene bak hosuna gidecek eminim
baslamak mikizim ben o yaptiklarinin hepsini yaptim ustelik kizimi da yedirip ayagimda salliyorum
bu kiz uyusun o zamana kadar da dusiniyim puf noktalarimi

valla ben de calisan kadinlari sansli bulurum mesela
ev kadini olarak hep orayi burayi silmekten biktim biraz sosyal cevrem olsaydi keske
aslinda en guzeli kendi isin

insan oğlu doyumsuz diye boşa dememişler..
çalışan evde olmak ister çalışmayan çalışmak. ikisinin ortası işin patronu olmak sanırım
sosyal çevre oluyor ama sosyal çevredekilerin hiç birisi geliim de evini temizlemene yardım edeyim demiyor

dogru valla en guzeli kendi isin
istediginde evinde ol istediginde isinde
azerin bacı günlük işlere demedim kış temizliğine başladınmı dedim

evet basladim dun mutfagi temizledim mesela

kızlar çalıştığım için hafta içi sadece akşam gidip yemek yapıyorum çamaşır varsa onları yıka ser topla bide bulaşık makinasını doldur boşalt ardada ütü yapıyorum.

bi tek pazar günleri süpür sil toz al vs. yapabiliyorum

bide kısmetse bu haftadan sonra kendi işimin patornu olucam kendi dükkanımız var burdan çıkıp dükkanımızda çalışıcam gün sayıyorum :)

e canim calisan bi bayansin sonucta bunlari yapman bile kolay degil
ama iyi oturtmushsun isini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…