• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
benim yatak odam da beyaz.örtüm de bu...kaç kere kullandın dersen sayılı..şimdi yatağın üstünde kutusunda......

Eki Görüntüle 620297

cnm benimde bunun beyazına benziyo ama sennki daha abartı benimkide aynen kutusunda duruyo çeyiz günü sermiştik bide bi iki misafir geldiğinde gelinlik gibi yerde kaplıyo o zaman ki aklım olsa daha kullanışı bişey alırdım ama annemi dinledim işte:9::9:
bu nasil renkli civil civil:23::23::23::23:
2012000204430_1_org_thumb.jpg

burdan baktim canim
Hobby | trendyol.com
buda çok sade azi buna benzer uyku setim var:27:
Aşkıtom bunlar sanki daha güzel :16:beyaza bayıldımda korkarım ben onu bu tazmanya canavarlarımla yapamam:27:
Ama senin için pek sorun olmaz galiba:9::9:
kız öyle deme walla beyazla hiç ugrasamam tatillerde ikizler geliyo misafrler falan batar walla:9::9::9:

aziiii .....aşk bunları çabuk eskitir.hele beyazı sürekli yıkar bu:27::27::27::27:
dogru soyluyosun camasir suyuna yatirir da desenlerini soldurur delu karu:27::9::9::9:
Aşkıtom bunlar sanki daha güzel :16:beyaza bayıldımda korkarım ben onu bu tazmanya canavarlarımla yapamam:27:
Ama senin için pek sorun olmaz galiba:9::9:

olmaz tebi tanemim her gun dus alii temiz temiz uyurlar artikin:23::23::23:

bu nasil renkli civil civil:23::23::23::23:
2012000204430_1_org_thumb.jpg

burdan baktim canim
Hobby | trendyol.com

ayyyy bu da çok güzel ya......evlendiğim zaman ki bütün eşyaları atasım var.atsan atılmaz satsan satılmazlar ya........kızlar sizden bir fikir alayım şimdi evlenirken duvar ünitesi almıştım şimdi istemiyorum sizce nette satabilir miyim onu.....duvar ünitemin resminide ekleyim...

$duvar-unite-yelken-siyah-1.jpg

ayyyy bu da çok güzel ya......evlendiğim zaman ki bütün eşyaları atasım var.atsan atılmaz satsan satılmazlar ya........kızlar sizden bir fikir alayım şimdi evlenirken duvar ünitesi almıştım şimdi istemiyorum sizce nette satabilir miyim onu.....duvar ünitemin resminide ekleyim...

Eki Görüntüle 620306

guzelmis canim ya ama ayni seyleri gormekten bikiyo dimi insan:26:sahibinden.com ya da gittigidiyorda sata bilirsin bence

cnm benimde bunun beyazına benziyo ama sennki daha abartı benimkide aynen kutusunda duruyo çeyiz günü sermiştik bide bi iki misafir geldiğinde gelinlik gibi yerde kaplıyo o zaman ki aklım olsa daha kullanışı bişey alırdım ama annemi dinledim işte:9::9:

buda çok sade azi buna benzer uyku setim var:27:

kız öyle deme walla beyazla hiç ugrasamam tatillerde ikizler geliyo misafrler falan batar walla:9::9::9:

dogru soyluyosun camasir suyuna yatirir da desenlerini soldurur delu karu:27::9::9::9:

olmaz tebi tanemim her gun dus alii temiz temiz uyurlar artikin:23::23::23:

ewet bebişim tavsiye ederim sizde duşunuzu alın miss gibi yatın:23::23::23::9::9:

benim yatak odamda siyah.ben yatağın baş tarafındaki duvarı mor yapmayı düşünüyorum.aynı renk yatak örtüsü.ve yine aynı renk abajur almayı düşünüyorum.odaya biraz renk gelsin die

Kızlar buraları ceyiz magazasına dönmüş hepsi birbirinden güzel :16: bayıldım hepsine
Ben camı sildim perdemi astım benim perdeler ütü istemeyen perdelerden ütülemiyorum :16:
Camasırları serdim yemegimi yaptım şimdi erim eve gelmeden evimi süpüreyim:16:

Back