Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
selam kızlar bende temizliğimi yarına kaydırdım ne güzel gecen hafta komple temizlemiştim evi
eşimin arkadası gelicek eşiyle beraber son anda gelemiycez dediler nefret ediyorum böyle durumlardan
bakalım hala ses yok bu hafta geliceklerdi ama insan bir arar sinir oldum ya:KK36::KK36:
camlarım temiz süpür,sil,toz al daha fazla uğrasamam:KK31:

selam kızlar bende temizliğimi yarına kaydırdım ne güzel gecen hafta komple temizlemiştim evi
eşimin arkadası gelicek eşiyle beraber son anda gelemiycez dediler nefret ediyorum böyle durumlardan
bakalım hala ses yok bu hafta geliceklerdi ama insan bir arar sinir oldum ya:KK36::KK36:
camlarım temiz süpür,sil,toz al daha fazla uğrasamam:KK31:

ay oyle misafirlere gicik olurum ben de temizxlersin gelmezler saliverirsin kendini biterler o gun kapinin onunde:KK1::KK1:
ben de dun islerimi yaptim
bu gunku isim yemek ve camasir sadece:KK76:

Son düzenleme:
Ay ne güzel bi topik tam benlik daha önce niye farketmemişim burayı.Benim 2 tane 13 ve 8 yaşlarında oğlum var.Yaramazmı yaramaz huysuz inatçı çok çok hareketliler.Onların sayesinde resmen işlerden soğudum.Çok dağıtıyolar enerjilerini evde harcıyolar yani.Çoğu zaman sokağa gönderiyorum artık yeter diye bağırıyorum.Doğduklarından beri böyleler ne kendime ne eve nede eşime vakit ayırabildim ilgilenebildim.Şimdi ev işlerine yetişemiyorum eşimden de o kadar laf yiyorum.Kendiside çok titiz anlamıyo beni bana sen tembelliğinden üşengeçliğinden yapmıyosun esas kadın olsan sana vız gelir bu işler deyip duruyo.Süperman değilim ki ben o kadar enerjimmi varda hepsine yatişeyim.Uyuz oluyorum laflarına.Ne yapayım derin dip köşe temizlik yapsam ertesi güne yine dağılıyo çocuklar sağolsun her cam sildiğimde bi bakıyorum yine el izleri halıları yeni halı yıkamaya verdim bi baktım küçük oğlum olduğu gibi boya yapmış hiç yıkanmamış gibi.Diğer yerler de öyle tabi su savaşı yapmalar işten eve gittiğimde çıldırıyorum evin o halini görünce.Şimdi ben ne yapayım bana bi akıl verin.Bide kaç aydır çalışıyodum hepten kaldı işlerim.Neyse ayrıldım işimden yeni iş bulana kadar dip köşe yaparım.

Bi derli toplu durmuyo evim bi misafir gelse ne demez bana.Allah'tan misafir gelmiyoda görmüyolar evimin halini.Hayırlısıyla çocuklarım bi büyüseydi artık aklımı oynatacam nerdeyse.

Ay ne güzel bi topik tam benlik daha önce niye farketmemişim burayı.Benim 2 tane 13 ve 8 yaşlarında oğlum var.Yaramazmı yaramaz huysuz inatçı çok çok hareketliler.Onların sayesinde resmen işlerden soğudum.Çok dağıtıyolar enerjilerini evde harcıyolar yani.Çoğu zaman sokağa gönderiyorum artık yeter diye bağırıyorum.Doğduklarından beri böyleler ne kendime ne eve nede eşime vakit ayırabildim ilgilenebildim.Şimdi ev işlerine yetişemiyorum eşimden de o kadar laf yiyorum.Kendiside çok titiz anlamıyo beni bana sen tembelliğinden üşengeçliğinden yapmıyosun esas kadın olsan sana vız gelir bu işler deyip duruyo.Süperman değilim ki ben o kadar enerjimmi varda hepsine yatişeyim.Uyuz oluyorum laflarına.Ne yapayım derin dip köşe temizlik yapsam ertesi güne yine dağılıyo çocuklar sağolsun her cam sildiğimde bi bakıyorum yine el izleri halıları yeni halı yıkamaya verdim bi baktım küçük oğlum olduğu gibi boya yapmış hiç yıkanmamış gibi.Diğer yerler de öyle tabi su savaşı yapmalar işten eve gittiğimde çıldırıyorum evin o halini görünce.Şimdi ben ne yapayım bana bi akıl verin.Bide kaç aydır çalışıyodum hepten kaldı işlerim.Neyse ayrıldım işimden yeni iş bulana kadar dip köşe yaparım.

Bi derli toplu durmuyo evim bi misafir gelse ne demez bana.Allah'tan misafir gelmiyoda görmüyolar evimin halini.Hayırlısıyla çocuklarım bi büyüseydi artık aklımı oynatacam nerdeyse.

ah canim ya isin zormus hakikaten benim de kizim var 2 yasinda o da oyle ben odayi temizledikten sonra en azindan yatak odasinin ve misafir odasinin kapisini kitliyorum hic olmazsa bir odayi dagitsinlar temizlemesi kolay olur

merhaba arkadaşlar
bugün çokk işim var ama hiç yapasım yokkk
çamaşır
bulaşık
silip süpürme
kızıma çorba
balkon yıkama
kızımı yıkama:KK1:
toz alma
düşünsem daha çıkarda
düşünmek istemiyorum:18:
haydi ece kaldır totonu iş başına :KK4:
saatlerce otursanda gene sen ya/pıcaksın bunları(kendi kendimi gaza getirme çabaları):KK37:

ya çocuklarınız küçük değil ki 13 ve 8 yaşındalar hadi 8 yaşındakini anlarımda :26::26:

hiç mi dinlemiyorlar sizi bence temzliği büyük çocuğa yaptırın nasıl dağıtıyolarsa kendileri temizlesin ki anlasınlar

başka bir çare bulamadım yada çeşitli cezalar verin ne bileyim gerçekten küçük değiller yani yaramazlık yaşını geçmişler

Son düzenleme:
aslında henüz başım dertte diil benim yani çocuck olmayınca koydun şey koydugun yerde kalıo:)
ama benimde saçım ve eşim kıllarıyla fena halde başım dertte yani evi iki gün süpürmeyin koridordaki fayansın saçları örülcek duruma gelio bıktım artık saçtan kıldan tüyden bu ne ya böle:)
sırf bunun için şarjlı el süpürgesi aldım netten en azından gördümde cırt cırt çekerim didim başka önerisi olan varmı siz nasıl başediosunuz kıslaar :KK43:

ya çocuklarınız küçük değil ki 13 ve 8 yaşındalar hadi 8 yaşındakini anlarımda :26::26:
hiç mi dinlemiyorlar sizi bence temzliği büyük çocuğa yaptırın nasıl dağıtıyolarsa kendileri temizlesin ki anlasınlar
başka bir çare bulamadım yada çeşitli cezalar verin ne bileyim gerçekten küçük değiller yani yaramazlık yaşını geçmişler

Ah ah gelbide bana sor.Büyükte çocuk gibi hareketleri var kardeşine olan sinirinden habire yapıştırıyo çocuğa aralarında sürekli didişme.Sofrada,dışarda sürekli sataşıyolar elleri dursa ayakları ayakları dursa ağızları durmuyo.Abartmıyorum yeminle söylüyorum ceza kime fayda ediyoki ben k.... yırtsam hiç banamısın demiyolar.Bende dışarı gönderiyorumda ancak öyle biraz kafa dinliyorum.Hiç birbirlerinden aşağı kalmıyolar.Küçükte az değilki ondaki hırsı siniri görseniz abisine kafa tutuyo abisi vursa oda ona tekme tokat girişiyo yoksa ölüyo sinirinden.İkiside benim dediğim olsun benim istediğim olsun diye inatlaşıyolar.Hatta annem ve kaynanam da ikisini bir arada kabul etmiyolar biri annemde biri kaynanamda kaldı yaz tatli boyunca.Daha önce gönderdim onlarıda çıldırtmışlar.

Artık çocuklara yaptırıyorum işleri sofrayı toplayın süpürge açın vb her birine ayrı iş veriyorum.Odaları kilitleyemiyorum anahtarıda yok zira zaten ev dar geliyo onlara.Bunlara spor salonu gibi ev lazım içinde de bir sürü tırmanacakları hoplayıp zıplayacakları sinirlerini atacakları boks torbası enerjilerini boşaltacakları bir sürü aletler lazım trambolin gibi.

Halılar yıkanmaya gideceği için bu bahaneyle taşları silmeye başlayacağım bugün ama hiç gözüm almıyor ve canım istemiyor aslında. :KK24:

Nefret ediyorum ev işlerinden... :KK25:

Ah ah gelbide bana sor.Büyükte çocuk gibi hareketleri var kardeşine olan sinirinden habire yapıştırıyo çocuğa aralarında sürekli didişme.Sofrada,dışarda sürekli sataşıyolar elleri dursa ayakları ayakları dursa ağızları durmuyo.Abartmıyorum yeminle söylüyorum ceza kime fayda ediyoki ben k.... yırtsam hiç banamısın demiyolar.Bende dışarı gönderiyorumda ancak öyle biraz kafa dinliyorum.Hiç birbirlerinden aşağı kalmıyolar.Küçükte az değilki ondaki hırsı siniri görseniz abisine kafa tutuyo abisi vursa oda ona tekme tokat girişiyo yoksa ölüyo sinirinden.İkiside benim dediğim olsun benim istediğim olsun diye inatlaşıyolar.Hatta annem ve kaynanam da ikisini bir arada kabul etmiyolar biri annemde biri kaynanamda kaldı yaz tatli boyunca.Daha önce gönderdim onlarıda çıldırtmışlar.

Artık çocuklara yaptırıyorum işleri sofrayı toplayın süpürge açın vb her birine ayrı iş veriyorum.Odaları kilitleyemiyorum anahtarıda yok zira zaten ev dar geliyo onlara.Bunlara spor salonu gibi ev lazım içinde de bir sürü tırmanacakları hoplayıp zıplayacakları sinirlerini atacakları boks torbası enerjilerini boşaltacakları bir sürü aletler lazım trambolin gibi.
canim cocuklari spora falan yonlendirsen
belli ki enerjileri bol
birini futbola digerini karateye falan gondersen:26:
Halılar yıkanmaya gideceği için bu bahaneyle taşları silmeye başlayacağım bugün ama hiç gözüm almıyor ve canım istemiyor aslında. :KK24:

Nefret ediyorum ev işlerinden... :KK25:

ay ben daha halilari yikatmadim ya offf:KK25:

selam kızlar bugün silip süpürürüm diyordum ama kaldı işleri astım:KK14:
herkes büyük ev ister ama ben biraz daha küçük olsaydı demeye başladım süpürgeyi bir açıyorum bitmek bilmiyor:KK31:
binaya broşür bırakmıslar temizlik firmasından arayıp fiyat aldım camlar,mutfak dolapları dahil temizlik 100 tl imiş
1 kadın geliyormus 9-6 arası sakladım kağıdı lazım olur dedim dursun:KK1:

Bende daha göndermedim canım, yavaştan toparlıyorum işte.
Bu arada da camları ve yerleri temizlemeye çalışıyorum malesef. :KK25:

Temiz olmayı kim sevmez, ben de bayılıyorum tertemiz pırıl pırıl evde yaşamaya haliyle ama şu temizliği yapma kısmı sıkıyor canımı. :KK50: :KK35:

Allah yardımcınız olsun ne yiyip içiyolar bu kadar enerjiyi nerden buluyorlar böyle ya

canim cocuklari spora falan yonlendirsen
belli ki enerjileri bol
birini futbola digerini karateye falan gondersen:26:
Evet cnm düşünüyorum göndermeyi tabiki oturduğumuz semtte yok malesef başka yakın semtlere göndermek lazım benim getirip götürmem lazım.Bakalım yüzmeye bile göndermeyi istiyorum.
sagopam
Allah yardımcınız olsun ne yiyip içiyolar bu kadar enerjiyi nerden buluyorlar böyle ya
Sağol cnm benim daha karnımdayken bile belliydi hareketli olacakları karnımda bile çok hareketliydi ikiside.Doğdular aman allahım bebekken daha iyilermiş diyorum bi ayaklamaya başladılar neler yapmadılar ki.Büyük oğlumda televizyonu çalışır vaziyette düşürdü.Küçükte geçen sene büyük ağır televizyonu sehbasıyla beraber altında kalıyodu neyse ki televizyon üstüne gelmedi sehba denk geldi.Tabi kafası kanayınca hemen acile götürdük çok şükür bişey olmadı ama kafasındaki izleride gitmiyo.Küçük gitmiş bakkaldan gizli kibrit alıp çöpe atılan kanepeyi tutuşturmuş korkudan da ayağıyla söndürmeye çalışınca ayağı yandı şişti tabi.Büyük te annemin kanepesini tutuşlamıştı Allah korudu.Daha neler neler büyüğü Cerrahpaşa çocuk psikiyatriye götürdüm hiperaktif dedi küçüğe de baktı oda aynı dedi.Büyüğe ilaç verdi onu kullandı ama baktım saflaştırıyo bende bıraktım bi zararı olmasın beynine diye.Bunların yüzünden bende gittim psikolağa ilaç kullandım uzun bi süre depresyona girdim.Yakınlarım bütün tanıdıklarım Allah sana sabır versin diyolardı kınayanlarında başına geldi tabi.
Neyseki okullar açılıyo çok şükür yani bütün gün okulda kalsınlar.Temizliğe bile okullar açılınca başlayacam.Bağırmaktan durun susun demekten beynim kafam sızlıyo.

slm arkadaşlar bende o iş güç derdinde telaşesi olanlardanım herkese merhabaa

merhaba canim hosgeldin aramiza:KK3::KK3:
ben bu gun neler yaptim
bulasik yikadim
wc yi lavaboyu ovdum
banyoyu sildim
toz aldim
yemegimi dun yapmistim
bu gun oylesine ortaligi topladim yarin dip kose temizlicem

kizlar bi sey sorucam beyazlari makineye atarken kizimin turuncu corapi da karismis esimin beyaz gomlegi turuncumsu olmus biraz:26:tam beyaz olsa ace falan dokerim de kollari boynu gri
nasil aciyim acaba gomlegin rengini bilen var mi:26:

merhaba canim hosgeldin aramiza:KK3::KK3:
ben bu gun neler yaptim
bulasik yikadim
wc yi lavaboyu ovdum
banyoyu sildim
toz aldim
yemegimi dun yapmistim
bu gun oylesine ortaligi topladim yarin dip kose temizlicem

kizlar bi sey sorucam beyazlari makineye atarken kizimin turuncu corapi da karismis esimin beyaz gomlegi turuncumsu olmus biraz:26:tam beyaz olsa ace falan dokerim de kollari boynu gri
nasil aciyim acaba gomlegin rengini bilen var mi:26:

teşekkürler hoş bulduk
valla benim hiçbir fikrim yok bilen bana da söylesn bi zahmet:KK9:

X