- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
hayatin aci gercekleri iste sekerim napican
öyle valla napcaz bılmyrum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayatin aci gercekleri iste sekerim napican
selam kızlar bende temizliğimi yarına kaydırdım ne güzel gecen hafta komple temizlemiştim evi
eşimin arkadası gelicek eşiyle beraber son anda gelemiycez dediler nefret ediyorum böyle durumlardan
bakalım hala ses yok bu hafta geliceklerdi ama insan bir arar sinir oldum ya
camlarım temiz süpür,sil,toz al daha fazla uğrasamam
Ay ne güzel bi topik tam benlik daha önce niye farketmemişim burayı.Benim 2 tane 13 ve 8 yaşlarında oğlum var.Yaramazmı yaramaz huysuz inatçı çok çok hareketliler.Onların sayesinde resmen işlerden soğudum.Çok dağıtıyolar enerjilerini evde harcıyolar yani.Çoğu zaman sokağa gönderiyorum artık yeter diye bağırıyorum.Doğduklarından beri böyleler ne kendime ne eve nede eşime vakit ayırabildim ilgilenebildim.Şimdi ev işlerine yetişemiyorum eşimden de o kadar laf yiyorum.Kendiside çok titiz anlamıyo beni bana sen tembelliğinden üşengeçliğinden yapmıyosun esas kadın olsan sana vız gelir bu işler deyip duruyo.Süperman değilim ki ben o kadar enerjimmi varda hepsine yatişeyim.Uyuz oluyorum laflarına.Ne yapayım derin dip köşe temizlik yapsam ertesi güne yine dağılıyo çocuklar sağolsun her cam sildiğimde bi bakıyorum yine el izleri halıları yeni halı yıkamaya verdim bi baktım küçük oğlum olduğu gibi boya yapmış hiç yıkanmamış gibi.Diğer yerler de öyle tabi su savaşı yapmalar işten eve gittiğimde çıldırıyorum evin o halini görünce.Şimdi ben ne yapayım bana bi akıl verin.Bide kaç aydır çalışıyodum hepten kaldı işlerim.Neyse ayrıldım işimden yeni iş bulana kadar dip köşe yaparım.
Bi derli toplu durmuyo evim bi misafir gelse ne demez bana.Allah'tan misafir gelmiyoda görmüyolar evimin halini.Hayırlısıyla çocuklarım bi büyüseydi artık aklımı oynatacam nerdeyse.
Ay ne güzel bi topik tam benlik daha önce niye farketmemişim burayı.Benim 2 tane 13 ve 8 yaşlarında oğlum var.Yaramazmı yaramaz huysuz inatçı çok çok hareketliler.Onların sayesinde resmen işlerden soğudum.Çok dağıtıyolar enerjilerini evde harcıyolar yani.Çoğu zaman sokağa gönderiyorum artık yeter diye bağırıyorum.Doğduklarından beri böyleler ne kendime ne eve nede eşime vakit ayırabildim ilgilenebildim.Şimdi ev işlerine yetişemiyorum eşimden de o kadar laf yiyorum.Kendiside çok titiz anlamıyo beni bana sen tembelliğinden üşengeçliğinden yapmıyosun esas kadın olsan sana vız gelir bu işler deyip duruyo.Süperman değilim ki ben o kadar enerjimmi varda hepsine yatişeyim.Uyuz oluyorum laflarına.Ne yapayım derin dip köşe temizlik yapsam ertesi güne yine dağılıyo çocuklar sağolsun her cam sildiğimde bi bakıyorum yine el izleri halıları yeni halı yıkamaya verdim bi baktım küçük oğlum olduğu gibi boya yapmış hiç yıkanmamış gibi.Diğer yerler de öyle tabi su savaşı yapmalar işten eve gittiğimde çıldırıyorum evin o halini görünce.Şimdi ben ne yapayım bana bi akıl verin.Bide kaç aydır çalışıyodum hepten kaldı işlerim.Neyse ayrıldım işimden yeni iş bulana kadar dip köşe yaparım.
Bi derli toplu durmuyo evim bi misafir gelse ne demez bana.Allah'tan misafir gelmiyoda görmüyolar evimin halini.Hayırlısıyla çocuklarım bi büyüseydi artık aklımı oynatacam nerdeyse.
ya çocuklarınız küçük değil ki 13 ve 8 yaşındalar hadi 8 yaşındakini anlarımda :26::26:
hiç mi dinlemiyorlar sizi bence temzliği büyük çocuğa yaptırın nasıl dağıtıyolarsa kendileri temizlesin ki anlasınlar
başka bir çare bulamadım yada çeşitli cezalar verin ne bileyim gerçekten küçük değiller yani yaramazlık yaşını geçmişler
canim cocuklari spora falan yonlendirsenAh ah gelbide bana sor.Büyükte çocuk gibi hareketleri var kardeşine olan sinirinden habire yapıştırıyo çocuğa aralarında sürekli didişme.Sofrada,dışarda sürekli sataşıyolar elleri dursa ayakları ayakları dursa ağızları durmuyo.Abartmıyorum yeminle söylüyorum ceza kime fayda ediyoki ben k.... yırtsam hiç banamısın demiyolar.Bende dışarı gönderiyorumda ancak öyle biraz kafa dinliyorum.Hiç birbirlerinden aşağı kalmıyolar.Küçükte az değilki ondaki hırsı siniri görseniz abisine kafa tutuyo abisi vursa oda ona tekme tokat girişiyo yoksa ölüyo sinirinden.İkiside benim dediğim olsun benim istediğim olsun diye inatlaşıyolar.Hatta annem ve kaynanam da ikisini bir arada kabul etmiyolar biri annemde biri kaynanamda kaldı yaz tatli boyunca.Daha önce gönderdim onlarıda çıldırtmışlar.
Artık çocuklara yaptırıyorum işleri sofrayı toplayın süpürge açın vb her birine ayrı iş veriyorum.Odaları kilitleyemiyorum anahtarıda yok zira zaten ev dar geliyo onlara.Bunlara spor salonu gibi ev lazım içinde de bir sürü tırmanacakları hoplayıp zıplayacakları sinirlerini atacakları boks torbası enerjilerini boşaltacakları bir sürü aletler lazım trambolin gibi.
Halılar yıkanmaya gideceği için bu bahaneyle taşları silmeye başlayacağım bugün ama hiç gözüm almıyor ve canım istemiyor aslında.
Nefret ediyorum ev işlerinden...
Bende daha göndermedim canım, yavaştan toparlıyorum işte.ay ben daha halilari yikatmadim ya offf
Ah ah gelbide bana sor.Büyükte çocuk gibi hareketleri var kardeşine olan sinirinden habire yapıştırıyo çocuğa aralarında sürekli didişme.Sofrada,dışarda sürekli sataşıyolar elleri dursa ayakları ayakları dursa ağızları durmuyo.Abartmıyorum yeminle söylüyorum ceza kime fayda ediyoki ben k.... yırtsam hiç banamısın demiyolar.Bende dışarı gönderiyorumda ancak öyle biraz kafa dinliyorum.Hiç birbirlerinden aşağı kalmıyolar.Küçükte az değilki ondaki hırsı siniri görseniz abisine kafa tutuyo abisi vursa oda ona tekme tokat girişiyo yoksa ölüyo sinirinden.İkiside benim dediğim olsun benim istediğim olsun diye inatlaşıyolar.Hatta annem ve kaynanam da ikisini bir arada kabul etmiyolar biri annemde biri kaynanamda kaldı yaz tatli boyunca.Daha önce gönderdim onlarıda çıldırtmışlar.
Artık çocuklara yaptırıyorum işleri sofrayı toplayın süpürge açın vb her birine ayrı iş veriyorum.Odaları kilitleyemiyorum anahtarıda yok zira zaten ev dar geliyo onlara.Bunlara spor salonu gibi ev lazım içinde de bir sürü tırmanacakları hoplayıp zıplayacakları sinirlerini atacakları boks torbası enerjilerini boşaltacakları bir sürü aletler lazım trambolin gibi.
Evet cnm düşünüyorum göndermeyi tabiki oturduğumuz semtte yok malesef başka yakın semtlere göndermek lazım benim getirip götürmem lazım.Bakalım yüzmeye bile göndermeyi istiyorum.canim cocuklari spora falan yonlendirsen
belli ki enerjileri bol
birini futbola digerini karateye falan gondersen:26:
ay ben daha halilari yikatmadim ya offf
Sağol cnm benim daha karnımdayken bile belliydi hareketli olacakları karnımda bile çok hareketliydi ikiside.Doğdular aman allahım bebekken daha iyilermiş diyorum bi ayaklamaya başladılar neler yapmadılar ki.Büyük oğlumda televizyonu çalışır vaziyette düşürdü.Küçükte geçen sene büyük ağır televizyonu sehbasıyla beraber altında kalıyodu neyse ki televizyon üstüne gelmedi sehba denk geldi.Tabi kafası kanayınca hemen acile götürdük çok şükür bişey olmadı ama kafasındaki izleride gitmiyo.Küçük gitmiş bakkaldan gizli kibrit alıp çöpe atılan kanepeyi tutuşturmuş korkudan da ayağıyla söndürmeye çalışınca ayağı yandı şişti tabi.Büyük te annemin kanepesini tutuşlamıştı Allah korudu.Daha neler neler büyüğü Cerrahpaşa çocuk psikiyatriye götürdüm hiperaktif dedi küçüğe de baktı oda aynı dedi.Büyüğe ilaç verdi onu kullandı ama baktım saflaştırıyo bende bıraktım bi zararı olmasın beynine diye.Bunların yüzünden bende gittim psikolağa ilaç kullandım uzun bi süre depresyona girdim.Yakınlarım bütün tanıdıklarım Allah sana sabır versin diyolardı kınayanlarında başına geldi tabi.sagopam
Allah yardımcınız olsun ne yiyip içiyolar bu kadar enerjiyi nerden buluyorlar böyle ya
slm arkadaşlar bende o iş güç derdinde telaşesi olanlardanım herkese merhabaa
merhaba canim hosgeldin aramiza
ben bu gun neler yaptim
bulasik yikadim
wc yi lavaboyu ovdum
banyoyu sildim
toz aldim
yemegimi dun yapmistim
bu gun oylesine ortaligi topladim yarin dip kose temizlicem
kizlar bi sey sorucam beyazlari makineye atarken kizimin turuncu corapi da karismis esimin beyaz gomlegi turuncumsu olmus biraz:26:tam beyaz olsa ace falan dokerim de kollari boynu gri
nasil aciyim acaba gomlegin rengini bilen var mi:26:
teşekkürler hoş bulduk
valla benim hiçbir fikrim yok bilen bana da söylesn bi zahmet