- Emoji Skoru
- 51
- Puanlar
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #8.141
gunaydin canimsen de mi vajinismustun askitom
Bu arada herkese günaydın bugün geç uyandım
Rutin işler dışında yapacagım çok şeyler bu hafta çünkü haftaya annemlere gitcem kardeşimi almaya okullar tatil diye 1 hafta kalacak B'nde annemi ikna edebilirsem onuda alırım ondan sonraki hafta ise kayınvalidemle kayınpederim gelcek. O yüzden evin her yeri pırıl pırıl olmalı dondurucuya poğaça açma börek gibi şeyler yapıp atmam lazım kahvaltılarda pratik oluyo bugün yapabilirsem poğaça yapıp atıcam dolaba,mutfağımın perdesini makinaya atıcam, çamaşır makinamın sebilin örtüsünüde atarım beraber yıkanırlar, bi yığın ütüm var onları yapıcam, açık balkonumu temizliycem ,wc yi ovucam banyoyu' silicem yemek yapıcam,mutfağı süpürüp silicem, salonumun vitrinin su takımlarını yıkayıp silip yerleştircem en son mutfak peçeterimi makinaya atıcam
Yok canım düşünülecek gibi değil zaten doğumdan sora bır türlü düzene girmedi
tanem karnını düşünmemeye çalış dicem ama boşa dicem biliyorum:26:
ağrı kesici almıyor musun böyle zamanlarda o bıraz rahatlatır seni....
Bizimde tv bozuldu geçenlerde bı kere baktık ben beğendim tamam bu olsun dedik yok o çok pahalıymış çok büyükmüş olmazmış neyse hadı bıda bakalım dedi hoş benim istediğim olmayacak ben niye gidiyorsam anlamadım gidelim hadi gidelim dün boş vakide var yok olmaz dedi yarın akşam iş çıkışı gidelim ben yokum dedim salı günü gideriz dedi daha sonunu sen düşün bu böyle uzar gider hiç olmadığı zamanda hadi gidelim derohh demek bu sefer de sen dogum gunune gideceksin canim git gez ya ev is her zaman var
gecmis olsun canim benim de reglim gelir bi kac gune
bu arada demin heruf aradi hazirlan doktora gidelim diye ya delimisin diyorum dus almam gerek dun o kadar temizlik yaptim
bi de dun sordum yarin gidecekmiyiz diye hayir dedi
hep beni boyle zora sokuyo
tamam o zaman yarin sabah 9da gidelim demesin mi ya benim cocuk 9da uyuyo onu kaldiricam yedircem giydircem kendim giyinicem nasil cikiyim 9da
kendi rahatini dusunuyo beyefendi
Sanada canım bu gün evet çok iş varda ben evde değilimHayırlı sabahlar fıstıklar..Nasılsınız.. Dün giremedim eşim evdeydi..
Bugün yine işler çok heralde..
ask ; bir şeyi unuttun cnm.beyaz eşyaları sileceksin....şaka bir yana ben hıc rahat edemem ya kv ile kp im gelse...bir hoş sohbetlerı yoktur ...eşimde evde olmayacaksa kafayı yerim heralde....sana kolay gelsın ama dediğin gibi önceden bıraz bir şeyler koy.....
biizmkiler geldıgınde ben kahvaltıya börek pasta hazırlayımd ıyene saat gecıyordu.....
Ayy canım çok zor bişey geçmiş olsun benim bı tanıdığım oldu onunki 5ay sürdü hemde çok rahat bi insandı bize şakalar yapar güldürürdü ılk bana söyledi çok şaşırmıştımAynen bende vajiyi araştırırken buldum burayı evlendiğimde ilk 2 ay yapamamıştım ama buradaki ilgili topik ve arkadaslar sayesinde 5 günde yendim
1.safahat oldu canim
Ay kız alemsin güldürdün beni beyaz eşyaları mutfağı dip köşe temizlediğimde yapıyorum
Kayınpederimde 2 gün kalcak oda ilk defa geliyo evimize fazla kalmaz ama kaynanamın gelişi sayısızdır geldiğinde kalır baya çok şükür çok iyi anlaşıyoruz onla yoksa bende hiç çekemezdm 39 yasında abla kardeş gibi takılıyoruz gezmelere gidiyoruz alışverişlere falan zevkli oluyo yani
Evet dondurucuya yatılı misafirim gelecekse mutlaka bişeyler atıyorum sigara böreği yapıp atıcam poğaça ve açmada yapıp atıcam bide kurabiye yapıcam bi kavanoz bayatlamayan akşam çayın yanında iyi olur bu hafta çok işim var çok
Ayy canım çok zor bişey geçmiş olsun benim bı tanıdığım oldu onunki 5ay sürdü hemde çok rahat bi insandı bize şakalar yapar güldürürdü ılk bana söyledi çok şaşırmıştımnasıl bişeyse onun çaresizliğini görünce gerçekten zor bizeymiş anladım tekrar geçmiş olsun
Teprik ederim bizde en çabuk kim işini bitirecek diye yapsak kesin sen 1.olursun
hamaratlı hatunun hali başka oluyor anacımkolay gelsin şimidien.....
Saol CNm benim gercekten çok zor bişey Rabbim düşmanıma vermesin ama atlatılmıycak bişey yeterki kişi istesin
Ay kız alemsin güldürdün beni beyaz eşyaları mutfağı dip köşe temizlediğimde yapıyorum
Kayınpederimde 2 gün kalcak oda ilk defa geliyo evimize fazla kalmaz ama kaynanamın gelişi sayısızdır geldiğinde kalır baya çok şükür çok iyi anlaşıyoruz onla yoksa bende hiç çekemezdm 39 yasında abla kardeş gibi takılıyoruz gezmelere gidiyoruz alışverişlere falan zevkli oluyo yani
Evet dondurucuya yatılı misafirim gelecekse mutlaka bişeyler atıyorum sigara böreği yapıp atıcam poğaça ve açmada yapıp atıcam bide kurabiye yapıcam bi kavanoz bayatlamayan akşam çayın yanında iyi olur bu hafta çok işim var çok
canım yapacağın kurabiyenin adı ne?
Kızlar nihayet eşim iki ayagimi bi pabuca sokup götürdü beni doktora
Kan analizi için
1 hafta sonra ckicakmis sonuçları
Bi de 100 lira verdik ya bi zahmet tez cikarsalardineyse sonuç iyi olsun da para önemli değil
Kızlar dua edin lütfen bi şey çıkmasın:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?