• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Hadi rapor ver bakem sen neyaptım bugün :4:

ben tembelim:17:geç kalktım temizliğe geç başladım açıkçası buraya girince bi heves geldi:1:işte misafir odamı temizledim,çamaşır attım makineye onları çıkardım astım şimdi bidaha attım,tencere ve çaydanlıklarımı cifledim ii bi temizledim.wc banyo balkon ve buzdalabı kaldı:26:ha birde ütü var ama onu saymadım akşamda yaparım yetişemezsem:1:

Yapmasın canım işte daha ne olsun zaten hepisini bı arada yapamazsın kısımlara bölersen daha düzenli gider:34:

Yapmasın canım işte daha ne olsun zaten hepisini bı arada yapamazsın kısımlara bölersen daha düzenli gider:34:

ay bi baktım herkes sabah erkenden kalkmış temizliğini yapmış.kendimi bi tembel bi tembel hissettim sorma:17::17:hemen temizliğe koyuldum bende biraz dinleneyim tekrar devam etcem:34:temizlik yaparken hiç bu kadar hevesli olacağımı düşünmemiştim:21::21::21:gaza getirdiniz valla:52::52:

aaaaa evet kırazı hıc duymamıstımmmm gelmek gormek yemek gerekk:16::16:

Yaaaa dal bastı dıyorlar burada şirin bi ilçesivar benim eşim oralı orda yetişir
bu kırazlar hata kıraz festivali olur
Bizim orda eşmin dedelerinden kalma eski bı evımız yanı 150 senelik
Biz kış hazırlıklarımızı Kayın valdemle bırlıkte orda yaparız yaz olsun sıze
Resimlerini gönderirim

Son düzenleme:
ay bi baktım herkes sabah erkenden kalkmış temizliğini yapmış.kendimi bi tembel bi tembel hissettim sorma:17::17:hemen temizliğe koyuldum bende biraz dinleneyim tekrar devam etcem:34:temizlik yaparken hiç bu kadar hevesli olacağımı düşünmemiştim:21::21::21:gaza getirdiniz valla:52::52:
Buralar böyledir takıl bize işin yarına kalmaz :16:
yeni sloganımız bıraz kafiyebbozuklugu:44:
oldu olsada oldu olmamada:3:

Kızlar akşam mangalı bekleyemedim domestesli sarımsak soslu makarna yaptım hadi buyrun $image.jpg
:56:

patsym burdaki kadinlarin %90 ni ofisteki koltugundan yaziyo hatirlatirim:1:
hem ben sizin icin de topik acmisti artik ugramiyinca ben de buraya dadandim:27:
estosun huyu oyle patsym iki dakika yazip kaciyo:9:

ben neden terkedeyim
gelip gidiyodum kimsecikler yoktu ben de bıraktım artık napayım:(

Bende bugünkü raporumu vereyim..:4:

salonumu sildim süpürdüm, tozunu aldım, toparladım..
:21:
lavaboları ve duşakabini cifle ovdum yıkadım..
:25:
Kızçemle ilgilendim. Namazımı kıldım..
:16:
Sırada mutfak ve yemek var...
:56:

Bende duşumu aldım kuranımı okudum duamı ettim:16:
Saçımı fönledim makyajımı yaptım oturuyom ama kimsecikler yok:27:

Bende duşumu aldım kuranımı okudum duamı ettim:16:
Saçımı fönledim makyajımı yaptım oturuyom ama kimsecikler yok:27:

Allah kabul etsin canım :16:
Benim cadı daha uyumadı :50:
Ben bırtek mutfağı toplayıp :31:
Çamaşırları topladım makınaya
çamaşır atarcam şimdi çoçuklar geldi
Hediye peşindeler karnelerimiz de ıyı:nazar:

Allah kabul etsin canım :16:
Benim cadı daha uyumadı :50:
Ben bırtek mutfağı toplayıp :31:
Çamaşırları topladım makınaya
çamaşır atarcam şimdi çoçuklar geldi
Hediye peşindeler karnelerimiz de ıyı:nazar:

Saol tanemim:16:
Karneler iyiyse hediyeleri hakketmişler tabi benim 8 . Sınıfa giden bi kız kardeşim var oda teşekkür almış 2 puanla takdiri kaçırmış aradım hüngür hüngür aglıyo deli zor teselli ettim walla:9:
Bende gidiyim bulaşık makinamdaki temizleri diziym makina bitirmiş:10:

Yaaaa dal bastı dıyorlar burada şirin bi ilçesivar benim eşim oralı orda yetişir
bu kırazlar hata kıraz festivali olur
Bizim orda eşmin dedelerinden kalma eski bı evımız yanı 150 senelik
Biz kış hazırlıklarımızı Kayın valdemle bırlıkte orda yaparız yaz olsun sıze
Resimlerini gönderirim

oooo supermişş tanemım omrumuz yeterse yazı beklıyorumm paylas fotoları mutlaka:16::16:

Şöyle bi cümleten Allah kabul etsin diyeyim kızlar, kuran okuyup namaz kılanlar için. :)

Bence çok faydali bir konu olmuş. :)
İş yapasım geldi benimde. :)

Saol tanemim:16:
Karneler iyiyse hediyeleri hakketmişler tabi benim 8 . Sınıfa giden bi kız kardeşim var oda teşekkür almış 2 puanla takdiri kaçırmış aradım hüngür hüngür aglıyo deli zor teselli ettim walla:9:
Bende gidiyim bulaşık makinamdaki temizleri diziym makina bitirmiş:10:
Canı sag olsun canım insallah daha iyi notlar alır kıyamam :16:kızım takdır aldı oğlumda :nazar: iyi gezmeler canım:16:

oooo supermişş tanemım omrumuz yeterse yazı beklıyorumm paylas fotoları mutlaka:16::16:

İnşallah bebişim hepberaber büyük bi zevkle paylaşarım canım:16:

Son düzenleme:
Back