• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
tatlılarr geldiiiii:56::56::16:

$sl-crop.jpg $2.jpg

Enfes görünüyo CNm ya tarifi alalım hemen ellerine saglık:56:

tesekkur ederim canım hemen veriyorum tarifiiii:16::16::16:

5 sb süt
4.5 yk un
1 yk biraz az nişasta
1 sb şeker (çok tatlı olsun derseniz artırabilirsiniz)
3 yk kakao

malzemeler karıstırılıp pişirilir. fırın tepsisi hindistan cevizi ile kaplanır hiç boşluk kalmayacak sekilde. ılıyan muhallebi tepsiye yayılır buzdolabına konur. sonra 1 paket kaymak tadında yada normal krem şanti tarife göre hazırlanır muhallebının uzerıne esıt sekılde surulur yıne buzdolabına kaldırılır. sonra uzerıne cevız serpılır 2 parmak serıtler halınde kesılır serıtlerın ortasına kadar yuvarlanır dıger yarısıda yuvarlanır afıyet olsunn:56::56::56: cokmu karısık anlattımm takıldıgınız yerde sorabılırsınız canlarrr:16::16:

Kızlar kociş geldi hazırlanıp markete gidecez :52::52:sonrada mangala görüşmek üzere öpüldünüz:9::9:

Akşama yemeğim vardı ama kızım makarna yapacam dedi herhalde aşkitomun makarnasının kokusunu aldı:9::9::9::9:makarnayı yaptım
Makinaya çamaşır koydum o bitti şimdi okul formalarını koyacam yemekten sonra da ütü yapmam lazım 2gündür malum askıda işler :37:şimdi sofrayı hazırlamaya gidiyorum koçiş gelir birazdan:16:

Son düzenleme:
Kızlar yeni geldik alışverişden yemeğimizi dışarıda yedik geç oldu diye yarına kaldı mangal işi:9::9::9:

vaaaaaaaaaaay bunlar super gorunuyo rabyasim:52::52::52:
Şöyle bi cümleten Allah kabul etsin diyeyim kızlar, kuran okuyup namaz kılanlar için. :)

Bence çok faydali bir konu olmuş. :)
İş yapasım geldi benimde. :)
hosgeldin canim:16::16::16:
Kızlar yeni geldik alışverişden yemeğimizi dışarıda yedik geç oldu diye yarına kaldı mangal işi:9::9::9:

yarin da hava soguk olur hic gidemezsiniz canim:9::9:

evet aksam raporlarini verelim
yemek yaptim cikan bulasiklari yikadim
esim geldi yemek yedik
hasta ziyaretine gittik
geldik evi topladim tekrar bulasik yikadim
camasirlari astim
kuzuyu yedirdim uyuttum:21:

Son düzenleme:
Bizde alışverişden geldik eşyaları yerleştirdim çayı demledim içtik sonra tekrar bulaşıkları makinaya attım yarına işim yok çok şükür çamaşırları asıp yatıcam:16:

Back