• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
bende aksam gelirim canlar sabah öğrencim gelecek öğlen istanbula gidicez aksam fırsat bulursammm sizleyimmm:16::16:

Son düzenleme:
Rabsaya çok güldüm:9::9:
Nedir benim tanemim le şu ıpadden çektiğimiz:9::1::1:

rabsay değil tanemimm rabyas güldüm aksam aksammm:9::9::9: i pad azizliğine ugradın yınee:9::9:

Ayyyyy sorma bacım bende ona bakıyordum bende güldüm:9::9::9:o degılde benim aklımda bu kalır şimdi :52:
Şimdide o değilde yazdım ördeğinde :9::9:çıktı buna nedensin bakmadan göndersem Bakmadan bi komedi daha:52::52:

Ayyyyy sorma bacım bende ona bakıyordum bende güldüm:9::9::9:o degılde benim aklımda bu kalır şimdi :52:
Şimdide o değilde yazdım ördeğinde :9::9:çıktı buna nedensin bakmadan göndersem Bakmadan bi komedi daha:52::52:

olsun canım benim ben anlıyorum sizi sıkıntı yokk hem gülüyoruz işte fenamı :16::16:

olsun canım benim ben anlıyorum sizi sıkıntı yokk hem gülüyoruz işte fenamı :16::16:

Valla çoğunu düzeltiyorum yoksa varya ne tuaf sözçükler çıkıyor bundan sonra düzetmiyeyim gülmeyi siz görün:52::52:

Son düzenleme:
Bu arada yanlışlıkla tanemime alıntı yapmşım:9::9:

kzlar selam bugün geldim evime çok özlemişim sizleri.. bugün bi iş yapamadım sadece eşyaları yerleştirdim bulaşıkları yıkadım birazı hala duruyo..oğlumu yıkadım bi güzel..tam altı gün olmuştu yavrum rahatladı..
çok yorgunum erken yatıcam biraz
yarın görüşürüz

Back