- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #7.921
Bende 21 yaşındayım cnm 1 buçuk yıla yakın evliyim istanbulda yaşıyorum ,çalışmıyorum![]()
memnun oldum canım yemek arası verdim tekrar işe döncem.ya hiç bu kadar hevesli olmamıştım
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 21 yaşındayım cnm 1 buçuk yıla yakın evliyim istanbulda yaşıyorum ,çalışmıyorum![]()
memnun oldum canım yemek arası verdim tekrar işe döncem.ya hiç bu kadar hevesli olmamıştım![]()
ben de 22 yasindayim 3 yillik evliyim azeriyim Azerbaycanda yasiyorumevliyim 25 yaşındayım 1 buçuk yıl oldu evlenelişimdilik çalışmıyorum evdeyim.
merhabaa sütlü nuriyelerimmm nasılsınızzzzçok severim sütlü nuriyeyii yaaa
neyse konumuza donelımmm
sabah kaltım yatagı toparladm makınaya camasır attım yatak odasını duzenledım aynaları sıldım mutfagı toparladım makınayı bosalttım kahvaltı yaptım makınayı doldurdum herbıryerı domestosla ovdummm kuruyan camasırları topladım katladım ev supurdum sıldım toz aldım wc banyo ovulacak kaldı yemegımde var camasırlar bıtsın onları da astımmı tamamdırrrrrr![]()
Kolay gelsin tatlım B'nde memnun oldumişler bittikten sonra rapor vermeyi unutma
![]()
ben de 22 yasindayim 3 yillik evliyim azeriyim Azerbaycanda yasiyorum
merhaba rabyasim ayy ayyy pek bi hamaratiz bu gun
ellerine kollarina saglik
![]()
bide rapormu veriyoruz iimiş ya![]()
ben de 22 yasindayim 3 yillik evliyim azeriyim Azerbaycanda yasiyorum
bende memnun oldum canım
oyle tabi sen rapor verince biz de seni ovuyoruz ardindan iyice bi gaza geliyosunbide rapormu veriyoruz iimiş ya![]()
Benimde saçımda boya yüzümde maske bön bönbakıyorum pc ye kociş benibu halde görse boşar heralde
evet canim ya havalar cok guzel ama yarindan itibaren sogicakmis:18:tesekkur edrım kuzusummm hava cok guzel kıpır kıpırım yıneeeee![]()
ya bişeyde daha sorup öle çıkayım.yarın k.validemler geliyoda ne yemek yapsam onlara fikir verirmisiniz
Bu hava nıye bıze uğramıyo yaaa kıskandımtesekkur edrım kuzusummm hava cok guzel kıpır kıpırım yıneeeee![]()
bide rapormu veriyoruz iimiş ya![]()
Bu hava nıye bıze uğramıyo yaaa kıskandım
Hoş geldin aramıza canım en gıdemlileri benim![]()
oyle tabi sen rapor verince biz de seni ovuyoruz ardindan iyice bi gaza geliyosun
evet canim ya havalar cok guzel ama yarindan itibaren sogicakmis:18:
corba olarak bunu siddetle oneririm canim demin yaptim superdi
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...emali-tavuk-corbasi-tadinda-tavuk-corbam.html
Hadi rapor ver bakem sen neyaptım bugün
hoşbulduk canımartık bende burdayım inş
çok beğendim burayı
Benim bu heruf tam deli walla az önce aradı akşama yemek yapma hava çok güzel sahile mangala gitcez dedi
Ben şok oldum delimisin dedim millet bize güler hem üşürüzakşam daha güzel sogukta yemek güzel dedi
benimki daha tam büyümemiş 21 yasında evlenirse olacağı bu
kızlar Pendik sahilde mangal yakan çift görürseniz o deliler biziz
![]()
Benim bu heruf tam deli walla az önce aradı akşama yemek yapma hava çok güzel sahile mangala gitcez dedi
Ben şok oldum delimisin dedim millet bize güler hem üşürüzakşam daha güzel sogukta yemek güzel dedi
benimki daha tam büyümemiş 21 yasında evlenirse olacağı bu
kızlar Pendik sahilde mangal yakan çift görürseniz o deliler biziz
![]()
delumusunuz ayol ne mangali
bu arda benum heruf deli dedin de aklima geldidun benim kiz nerden bulmushsa sakizi almis tv nin ekranina bastirarak surmus tum ekrani berbat etmis
bi geldim benim heruf tv izliyo kiz da ekrana sakiz yayiyo
cildirdim tabi ayol gormuyomusun cocuk gozunun onunde ne yapiyo diyorum valla gormedim diyo
zor temizledim valla![]()