- 8 Aralık 2011
- 45.154
- 161.642
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #7.941
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offff deli olucam camasir astim cayimi ictim benim cadu uyandiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidaha dus alicaktim yine kaldi offfffffffffffff
![]()
Bencede hemde ne macera bayılır böyle şeylereHadi rapor ver bakem sen neyaptım bugün
Ayyyy soğuk yaaaa valla balkona çıkamıyoruz :18:
Senin herüf macera arıyo bence![]()
Ee anası büyütmeden bana verdi gari ben büyütüyor şimdi onu evde oca bebek var bakalım gidelim ne olucakdelumusunuz ayol ne mangali
bu arda benum heruf deli dedin de aklima geldidun benim kiz nerden bulmushsa sakizi almis tv nin ekranina bastirarak surmus tum ekrani berbat etmis
bi geldim benim heruf tv izliyo kiz da ekrana sakiz yayiyo
cildirdim tabi ayol gormuyomusun cocuk gozunun onunde ne yapiyo diyorum valla gormedim diyo
zor temizledim valla![]()
Benim bu heruf tam deli walla az önce aradı akşama yemek yapma hava çok güzel sahile mangala gitcez dedi
Ben şok oldum delimisin dedim millet bize güler hem üşürüzakşam daha güzel sogukta yemek güzel dedi
benimki daha tam büyümemiş 21 yasında evlenirse olacağı bu
kızlar Pendik sahilde mangal yakan çift görürseniz o deliler biziz
![]()
bende kartalda oturuyorum canım davetlin olabiliriz ama benim koçiş çok üşür öldürsem sahile gitmez![]()
Benim bu heruf tam deli walla az önce aradı akşama yemek yapma hava çok güzel sahile mangala gitcez dedi
Ben şok oldum delimisin dedim millet bize güler hem üşürüzakşam daha güzel sogukta yemek güzel dedi
benimki daha tam büyümemiş 21 yasında evlenirse olacağı bu
kızlar Pendik sahilde mangal yakan çift görürseniz o deliler biziz
![]()
aramıza hosgeldın canımmay kızlar ilk defa gördüm burayı ne iimiş böyle.yazılanları okudukça temizlik yapasım geldi![]()
Bu hava nıye bıze uğramıyo yaaa kıskandım
kıyamam gel tanemım buraya hava cok guzel burdasen nerdesın kııı:26:
askitommm gecen sahıle ındıgımızde bı cok kısı mangal yapıyordu bende sasırmıstım ama guzel yaaa ohh yarasın afıyet olsunnn
bu arada ne maskesı yapıyorsun sekerımm![]()
Tşkr CNm benimewet burda yapan çok
![]()
Bal yoğurt pirinç unu maskesi yaptım CNm peeling gibi siyah noktaları gideriyo![]()
aramıza hosgeldın canımm
Bu hava nıye bıze uğramıyo yaaa kıskandım
kıyamam gel tanemım buraya hava cok guzel burdasen nerdesın kııı:26:
Keşke yaa ben mallatyadayım canım niyeyse 15gündür soğuk burası bi ara ka yağdı şimdide ayaz
Hep kapalı valla ruhum daraldı
ben cok meraklıyım bu maske ıslerınesurup bekletıyormuusn yoksa peeling gıbı ovuyormusun?? bende yaapayımmm
![]()
ohh ne guzel yaaa malatya cok guzel dıyorlar kısmet olmadı hıc gormek ama ıstıyorum oraları gormeyıaramıza hosgeldın canımm
Keşke yaa ben mallatyadayım canım niyeyse 15gündür soğuk burası bi ara ka yağdı şimdide ayaz
Hep kapalı valla ruhum daraldıbol bol kayısı yıyorsundur oda guzellestırıyordur senıı tanemım
Bekletiyosun CNm 20 dk kuruduktan sonra ovarak çıkartıyorsun. Bende çok meraklıyım böyle şeylere sürekli farklı maskeler dnerim![]()
ok askıtom denıcem bunu o zaman maske kardeslıgı yapalım maske yaptıgımız zaman yazalımmm![]()
ohh ne guzel yaaa malatya cok guzel dıyorlar kısmet olmadı hıc gormek ama ıstıyorum oraları gormeyıbol bol kayısı yıyorsundur oda guzellestırıyordur senıı tanemım
ok askıtom denıcem bunu o zaman maske kardeslıgı yapalım maske yaptıgımız zaman yazalımmm![]()
Ben fırsat buldukça yapmaya yazmaya çalışıyorum CNm sende paylaş olurmu![]()
Ben fırsat buldukça yapmaya yazmaya çalışıyorum CNm sende paylaş olurmu![]()
tabikiii yazarımm canımmm![]()
Hadi rapor ver bakem sen neyaptım bugün
ben tembelimgeç kalktım temizliğe geç başladım açıkçası buraya girince bi heves geldi
işte misafir odamı temizledim,çamaşır attım makineye onları çıkardım astım şimdi bidaha attım,tencere ve çaydanlıklarımı cifledim ii bi temizledim.wc banyo balkon ve buzdalabı kaldı:26:ha birde ütü var ama onu saymadım akşamda yaparım yetişemezsem
ohh ne guzel yaaa malatya cok guzel dıyorlar kısmet olmadı hıc gormek ama ıstıyorum oraları gormeyıbol bol kayısı yıyorsundur oda guzellestırıyordur senıı tanemım
Gellllll canım güzeldir her gelen öyle der zaten
Ben kaysıyı bek sevmem çok görüyoruz herhalde ondan
Tazesini seviyorum bide çağlarsını bizim bahçelerimizde var
Beklerim kaysı zamanı kırazımızda meşrur onu bek bilmezsiniz
Gellllll canım güzeldir her gelen öyle der zaten
Ben kaysıyı bek sevmem çok görüyoruz herhalde ondan
Tazesini seviyorum bide çağlarsını bizim bahçelerimizde var
Beklerim kaysı zamanı kırazımızda meşrur onu bek bilmezsiniz
aaaaa evet kırazı hıc duymamıstımmmm gelmek gormek yemek gerekk![]()