• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
offff deli olucam camasir astim cayimi ictim benim cadu uyandiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:47:daha dus alicaktim yine kaldi offfffffffffffff:47:

Hiç sorma canım bizimkide sersemler gibi oldu ama uymuyor:26:
İlaçlarmı yaptı anlamadım:44:zaten bi düzeni yok iyice bozuldu

Son düzenleme:
Hadi rapor ver bakem sen neyaptım bugün :4:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Ayyyy soğuk yaaaa valla balkona çıkamıyoruz :18:
Senin herüf macera arıyo bence:9::9::9:
Bencede hemde ne macera bayılır böyle şeylere:27:

:52::52::52::52::52::52:delumusunuz ayol ne mangali:52::52::52::52:
bu arda benum heruf deli dedin de aklima geldi:9:dun benim kiz nerden bulmushsa sakizi almis tv nin ekranina bastirarak surmus tum ekrani berbat etmis :52:bi geldim benim heruf tv izliyo kiz da ekrana sakiz yayiyo:52::52::52:cildirdim tabi ayol gormuyomusun cocuk gozunun onunde ne yapiyo diyorum valla gormedim diyo:53::52::52::52::52::52:
zor temizledim valla:47::47:
Ee anası büyütmeden bana verdi gari ben büyütüyor şimdi onu evde oca bebek var bakalım gidelim ne olucak:52::52:
Seninki aynen benimki gibi erinir yerinden kalkmaya herseyden haberim yok görmedim der ah bu erkekler:27:

Benim bu heruf tam deli walla az önce aradı akşama yemek yapma hava çok güzel sahile mangala gitcez dedi:53::53:
Ben şok oldum delimisin dedim millet bize güler hem üşürüz :1:akşam daha güzel sogukta yemek güzel dedi :53:benimki daha tam büyümemiş 21 yasında evlenirse olacağı bu:9::9: kızlar Pendik sahilde mangal yakan çift görürseniz o deliler biziz:52::27::27::27:

bende kartalda oturuyorum canım davetlin olabiliriz ama benim koçiş çok üşür öldürsem sahile gitmez :1::1::1::1::1::1:

selam kızlar:3:
azerincim benim kızlarda babalarının yanında heryeri altüst ederler ,çikolata yaparlar, kalemle çizerler niye kızmadın bu evin hali ne derim :53:görmedim:44: der

Benim bu heruf tam deli walla az önce aradı akşama yemek yapma hava çok güzel sahile mangala gitcez dedi:53::53:
Ben şok oldum delimisin dedim millet bize güler hem üşürüz :1:akşam daha güzel sogukta yemek güzel dedi :53:benimki daha tam büyümemiş 21 yasında evlenirse olacağı bu:9::9: kızlar Pendik sahilde mangal yakan çift görürseniz o deliler biziz:52::27::27::27:

askitommm gecen sahıle ındıgımızde bı cok kısı mangal yapıyordu bende sasırmıstım ama guzel yaaa ohh yarasın afıyet olsunnn:9::9:
bu arada ne maskesı yapıyorsun sekerımm:16::16:

dün halıları kaldırdım çırptım evi sildim süpürdüm çamaşır yıkadım,katladım,
ütü yaptım,nevresimleri yıkadım,yerleştirdim,toptan temizlik yaptım,yemek yaptım:21:

bugünde karneyi aldık :66:eve geldik kahvaltı ettik şimdi şirinelerime pasta yapıcam,
güzel pandispanya keki tarifi varmı kızlar,pasta kıreması ve çikolata sosla yapıcam kısmet olursa:54:

askitommm gecen sahıle ındıgımızde bı cok kısı mangal yapıyordu bende sasırmıstım ama guzel yaaa ohh yarasın afıyet olsunnn:9::9:
bu arada ne maskesı yapıyorsun sekerımm:16::16:

Tşkr CNm benim :16: ewet burda yapan çok:9::9:
Bal yoğurt pirinç unu maskesi yaptım CNm peeling gibi siyah noktaları gideriyo:16:

ben cok meraklıyım bu maske ıslerıne:16::16: surup bekletıyormuusn yoksa peeling gıbı ovuyormusun?? bende yaapayımmm:16::16:

Bekletiyosun CNm 20 dk kuruduktan sonra ovarak çıkartıyorsun. Bende çok meraklıyım böyle şeylere sürekli farklı maskeler dnerim:16:

aramıza hosgeldın canımm:16::16:

Keşke yaa ben mallatyadayım canım niyeyse 15gündür soğuk burası bi ara ka yağdı şimdide ayaz
Hep kapalı valla ruhum daraldı
ohh ne guzel yaaa malatya cok guzel dıyorlar kısmet olmadı hıc gormek ama ıstıyorum oraları gormeyı:16::16: bol bol kayısı yıyorsundur oda guzellestırıyordur senıı tanemım:16::16:

Bekletiyosun CNm 20 dk kuruduktan sonra ovarak çıkartıyorsun. Bende çok meraklıyım böyle şeylere sürekli farklı maskeler dnerim:16:

ok askıtom denıcem bunu o zaman maske kardeslıgı yapalım maske yaptıgımız zaman yazalımmm:16::16:

ohh ne guzel yaaa malatya cok guzel dıyorlar kısmet olmadı hıc gormek ama ıstıyorum oraları gormeyı:16::16: bol bol kayısı yıyorsundur oda guzellestırıyordur senıı tanemım:16::16:

ok askıtom denıcem bunu o zaman maske kardeslıgı yapalım maske yaptıgımız zaman yazalımmm:16::16:

Ben fırsat buldukça yapmaya yazmaya çalışıyorum CNm sende paylaş olurmu:16:

Hadi rapor ver bakem sen neyaptım bugün :4:

ben tembelim:17:geç kalktım temizliğe geç başladım açıkçası buraya girince bi heves geldi:1:işte misafir odamı temizledim,çamaşır attım makineye onları çıkardım astım şimdi bidaha attım,tencere ve çaydanlıklarımı cifledim ii bi temizledim.wc banyo balkon ve buzdalabı kaldı:26:ha birde ütü var ama onu saymadım akşamda yaparım yetişemezsem:1:

Gellllll canım güzeldir her gelen öyle der zaten :16:
Ben kaysıyı bek sevmem çok görüyoruz herhalde ondan
Tazesini seviyorum bide çağlarsını bizim bahçelerimizde var
Beklerim kaysı zamanı kırazımızda meşrur onu bek bilmezsiniz

Back