- 8 Mayıs 2010
- 19
- 0
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Başarılar hemşehrim
insallah kazanirsin canim
himm malatyada yasiyosun demek
yalniz mi yasiyosun???
teşekkr ederimelazığlımısın sende ordamı yaşıyosun??
Rica ederim. Aslen Elazığlıyım ama görmek nasip olmadı, İstanbul da yaşıyorum ben.
sen de mi malatyada yasiyosun canim??
anladım toprağım :) :) elazığlıyım ama pek sevdiğim söylenemez yani 6 yaşında taşındık malatyaya hep gidiyoruz ama bilmiyorum malatyayı daha çok seviyorum :)
Yok aslen Elazığlıyım ama hiç görmedim , İstanbul da yaşıyorum.
Görmemekle pek birşey kaybetmemişim o zaman Ama neresi olduğuna da bağlı tabi , dedemlerin anlattığına göre Hazar gölüne çok yakın bir yermiş ve şu an Turistik otellerle kuşatılmış güzelmiş Elazığ da bir zamanlar bulundukları yer..
azerin ben gidip kahvaltı yapayım canım gelirim sonra tekrar artık hep burdayımgörşrz :)
alm nasılsın azerinnn varmı bir gelişme kuuzum
merhaba canim
iyiyim basim donuyo biraz sen nasilsin??
daha bi gelisme yok 3 4 gun sonra yine test yapicam
tamam canim sana afiyet olsun gorusuruz
istedigin zaman yemek derslerine baslariz
sağol canım :) bugün yaprak sarayım diyorum ya sarmayı becerebiliyorumda pişirirm heralde inş.
şu sarmanın nasıl piştigini biri bana yazabılırmı? konunun yerı burası degıl ama lafı acılmışken yazıyım dedım. benımkıler pişerken mayışıytoda nerde hata yapıyorum acaba?
şu sarmanın nasıl piştigini biri bana yazabılırmı? konunun yerı burası degıl ama lafı acılmışken yazıyım dedım. benımkıler pişerken mayışıytoda nerde hata yapıyorum acaba?
canim ben soyle yapiyorum
once sarmalari dizip uzerine tabak koyuyorum sonra da uzerine biraz tereyagi koyup kaynar su ekliyorum tuz bu kadar
Günaydın kızlar...
bende 1 senelik evliyim . çalışan bi kadınım ve tabikide yemek yapmak benim korkulu rüyam.... hergün ne pişirsem derdi var. bide kocanız değişik çeşitli yemek yemeği seviyorsa daha zor işiniz...
hazır yaprak sarması konusu açılmışken bende dün akşam sarsım hafta sonu misafirimiz gelecekte onlar için 2 saat uğraştım sarmakla.... buzluğa koydum...hafta sonu pişiricem bende...