• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
benim matematigim buna yetmez bacim:27::9::9::9:

aaaaa urtmenim neden uyle diyosun bu gun ugradin ya o yuzden sormadik bi gun girme bak nasil ayaga kaldiriyorum topigi:27::9::9::9:

yok yahu o kadar da degil havluyu falan da utuleyenler var ben utulemem mesela:27:

Evet o havluları ütülerden makyak benim ki nefret ederim ütüden ama yapmadanda edemiyorm:19::19:

çok güzel olmuş canım daha nice mutlu yıllara :nazar::nazar::nazar:bende ilk o görseli seçtim benim ki kaldırttırdı bu daha güzelmiş:19::19::19:
o da guzel dogru soylemis canim:16::16::16::16:
çok tşk.ler ben evleneli ne çok olmuşya yenı fark ettim :9::9::9:
evet baya olmus ben seni bekar saniyodum ya:17:
Bizimkide uzun yıl olduğu için sırt sırta verdik anam:52::52:

artik bir birinizin yuzune bile bakamiyosunuz demek canim:9::9::9::9::9::9::9:

aaaaa urtmenim neden uyle diyosun bu gun ugradin ya o yuzden sormadik bi gun girme bak nasil ayaga kaldiriyorum topigi:27::9::9::9:

yok yahu o kadar da degil havluyu falan da utuleyenler var ben utulemem mesela:27:

ayy bende yaa..valla bizimkinin gömlek,pantolonlarını zor ütülüyorum gına geldiydi neyseki üniforma getirdiler......:1::1:bizim ki delleniyor öğrencilerden formayı kaldırdılar memura verdiler diye:9

Bacım zaten h

Hesaplayıp psikolojini bozma bende öyle yapıyor:52::52:

:9::9::9::9::9::9:
benim herufe de diz cokturtemedim icimde kalmisti bari sanalda yapiyim didim:27:

daha dogrusu bebis yuzunden yapamadiklarini yazican canim:9::9::9:

:9::9::9::9::9:benim heruf de korku filmi bulmus battaniyenin altina siginmis onu izliyo:27::9::9::9::9:

ay cok oda da bi sey degil ya 3 tane olsun miss gibi olsun dimi:26:

cok tesekkur ederim canim hepimiz insallah:16::16::16::16::16:

İyi hadi yapafiklarimi sayayım bende:3::3::3:
Rica ederim amin insallah

Evet o havluları ütülerden makyak benim ki nefret ederim ütüden ama yapmadanda edemiyorm:19::19:
bacim zamaninda cikarip asarsan kirismiyo ki:26:
29uma yenı girdim cnm erken evlendım nedense 9 yıllık evli yazısını görünce bunu belirtme ihtıyacı hıssettım :9::9::9:

ben de erken evlendim 22 yasindayim 3 yillik evliyim ben de:27::27:

ütü müüüüüüü? bögghh igrenç bir uğraş...zaten ankette oyumu ütüden yana kullandım:) kızlar siz niye ütülüyorsunuz her şeyi..bizim yurtta kızlar donlarını bile ütülerlerdi....:6::6:

Kızlar o Manga'nın teki benım ne yaptıysam vaz gecemiyorum:31:
o da guzel dogru soylemis canim:16::16::16::16:

evet baya olmus ben seni bekar saniyodum ya:17:

artik bir birinizin yuzune bile bakamiyosunuz demek canim:9::9::9::9::9::9::9:
Walla bu günkü görüntü o yarın ne olur bilmemm :27:
Çoçuk ağlayacak ters ters bakıyo bizde kaçtık:43:

Back