• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
bu arada kizlar nasil olmus cizelgem:27::27:
benim herufe gosterdim sevinicek diye dusunerek:19: ben neden diz cokuyomusum dedi:27: ben de ee napiyim ben mi diz cokseydim dedim:9::9::9:

bende o görseli kullanacaktım ama bizimkide ben diz çökmem derdi beni sinir ederdi....bunda bile aşkım ben seni kaldıramam diyip dalgasını geçti:27:

Tamam canım bakalım

Yorulmuşsun bebisim
Ben bugün oğlanı okula gönderdim kızın
yanıda uyuya kalmışım :17: ancak yemek yap mutfağı topla ca marır ser gün bitti
Şimdi acdı durmuyo eşimde dizi seyredecem diyo kızın dersi var yanı ütü yatı yine

Canı sıkma tatlım :54:sen bi kucagınal bebişi hepberaber çıkarırız acısını:52::52:

Valla ben cok kıskancim siz böyle yaptıklarınızı anlatıyorsunuz ya ben yapamıyorum çatlıyorum valla inşallah hayirlisiyla doğsun artık bende yaptıklarımı yazacam:)))

sen dinlen simdi canim ben de oyleydim ilk aylarda sonra turp gibi oldum valla:27:

yoruldum valla asktom:16::16:sen nasilsin?estos daha ugramamis:26:

sen de baya bi is yapmisin canim :16::16:
olsun sen yarin yap biz de zaman bulup bu hafta bitirelim kizlarla:16:

Ne yapıyım CNm kocişinde istekleri bitmiyor çay ,meyve ,tatlı ,çerez ard Arda koşturuyorm onun için gören ağa sanır walla:9::9:

Benim is cok kucuk odam var kilerim var kucuk tuvaletim var temiz ama daginik iste bakalim sira nezman gelirse..
tmm ben yapabilirsem bu hafta zaten iki kucuk cam var bi de mutfak salonu silmistim zor olmaz ustunden gecerim.

sen dinlen simdi canim ben de oyleydim ilk aylarda sonra turp gibi oldum valla:27:

yoruldum valla asktom:16::16:sen nasilsin?estos daha ugramamis:26:

İnşallah canim bende Turp gibi olurum bu arada harika olmuş Rabbim nice yıllara mutlu Mesut beraber girmeniz dilegiyle

Eeee 3çoçuk olunca hepsi 3pandolon kazak çıkarırsa
herüfünküde ayrı oda 3desek
Saysak 2 kerede çamaşır
yıkasak bacım ne ediyo
Sayameyooommmm:18:

ütü müüüüüüü? bögghh igrenç bir uğraş...zaten ankette oyumu ütüden yana kullandım:) kızlar siz niye ütülüyorsunuz her şeyi..bizim yurtta kızlar donlarını bile ütülerlerdi....:6::6:

bende o görseli kullanacaktım ama bizimkide ben diz çökmem derdi beni sinir ederdi....bunda bile aşkım ben seni kaldıramam diyip dalgasını geçti:27:
:9::9::9::9::9::9:
benim herufe de diz cokturtemedim icimde kalmisti bari sanalda yapiyim didim:27:
Valla ben cok kıskancim siz böyle yaptıklarınızı anlatıyorsunuz ya ben yapamıyorum çatlıyorum valla inşallah hayirlisiyla doğsun artık bende yaptıklarımı yazacam:)))
daha dogrusu bebis yuzunden yapamadiklarini yazican canim:9::9::9:
Ne yapıyım CNm kocişinde istekleri bitmiyor çay ,meyve ,tatlı ,çerez ard Arda koşturuyorm onun için gören ağa sanır walla:9::9:
:9::9::9::9::9:benim heruf de korku filmi bulmus battaniyenin altina siginmis onu izliyo:27::9::9::9::9:
Benim is cok kucuk odam var kilerim var kucuk tuvaletim var temiz ama daginik iste bakalim sira nezman gelirse..
tmm ben yapabilirsem bu hafta zaten iki kucuk cam var bi de mutfak salonu silmistim zor olmaz ustunden gecerim.
ay cok oda da bi sey degil ya 3 tane olsun miss gibi olsun dimi:26:
İnşallah canim bende Turp gibi olurum bu arada harika olmuş Rabbim nice yıllara mutlu Mesut beraber girmeniz dilegiyle

cok tesekkur ederim canim hepimiz insallah:16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
bu arada kizlar nasil olmus cizelgem:27::27:
benim herufe gosterdim sevinicek diye dusunerek:19: ben neden diz cokuyomusum dedi:27: ben de ee napiyim ben mi diz cokseydim dedim:9::9::9:

çok güzel olmuş canım daha nice mutlu yıllara :nazar::nazar::nazar:bende ilk o görseli seçtim benim ki kaldırttırdı bu daha güzelmiş:19::19::19:

Eeee 3çoçuk olunca hepsi 3pandolon kazak çıkarırsa
herüfünküde ayrı oda 3desek
Saysak 2 kerede çamaşır
yıkasak bacım ne ediyo
Sayameyooommmm:18:
benim matematigim buna yetmez bacim:27::9::9::9:
vay arkadaş yokluğumuz kimsenin umrunda değil insan bir merak eder yahuuuu..
aaaaa urtmenim neden uyle diyosun bu gun ugradin ya o yuzden sormadik bi gun girme bak nasil ayaga kaldiriyorum topigi:27::9::9::9:
ütü müüüüüüü? bögghh igrenç bir uğraş...zaten ankette oyumu ütüden yana kullandım:) kızlar siz niye ütülüyorsunuz her şeyi..bizim yurtta kızlar donlarını bile ütülerlerdi....:6::6:
yok yahu o kadar da degil havluyu falan da utuleyenler var ben utulemem mesela:27:

bizimkide karadayı

:9::9::9::9::9::9:
benim herufe de diz cokturtemedim icimde kalmisti bari sanalda yapiyim didim:27:

daha dogrusu bebis yuzunden yapamadiklarini yazican canim:9::9::9:

:9::9::9::9::9:benim heruf de korku filmi bulmus battaniyenin altina siginmis onu izliyo:27::9::9::9::9:

ay cok oda da bi sey degil ya 3 tane olsun miss gibi olsun dimi:26:

cok tesekkur ederim canim hepimiz insallah:16::16::16::16::16:
Bizde karadayı bide yanıda kızıda istemiyor :27:

Back