- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.661
ne istiyo kizgazi vardir belki diyecem ama simdi gazi da olmaz nesi var acaba :26:
sen beni kac yasinda zann ediyodun canim![]()
Uyumak istiyo canim.
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne istiyo kizgazi vardir belki diyecem ama simdi gazi da olmaz nesi var acaba :26:
sen beni kac yasinda zann ediyodun canim![]()
ohoooo olmadı ama bu....lolitaların içine düşmüşüz haberimiz yok..bu ne ya biri der 20 biri der 22...birde çocuk var......![]()
ben de yavastan kacar kizlar sabah uyanamiyorum hepinize misil misil uykular![]()
bende sizlere behlül kaçar hareketi ile veda ediyorum:130::82:
cornella sende küçüksün zaten![]()
ohoooo olmadı ama bu....lolitaların içine düşmüşüz haberimiz yok..bu ne ya biri der 20 biri der 22...birde çocuk var......![]()
olsun canim demek ki beynim olgun benim ordan oyle zann ettigne goreyok canım ondan şaşırmadım ben 24 25 falan sanıyordum![]()
deme bebem oyle seni duyan da 50 falan sanacakohoooo olmadı ama bu....lolitaların içine düşmüşüz haberimiz yok..bu ne ya biri der 20 biri der 22...birde çocuk var......![]()
ne biliyon belkim yapilacak isleri var kuzunun mesela kaka gibiUyumak istiyo canim.ama direniyo nedense. Sanki yapilcak isleri var. :44:
cornella sende küçüksün zaten![]()
ben mi anacım 30 bana kapıdan el sallıyor :84::84::84::84:ben 27 yaşındayım![]()
ben mi anacım 30 bana kapıdan el sallıyor :84::84::84::84:ben 27 yaşındayım![]()
kız gençmişin daha bu arada bende 21![]()
sen de mi her seyi utuluyosun bacimiyi ki oyle bi aliskanligim yok
iyi geceler canim![]()
ben de yavastan kacar kizlar sabah uyanamiyorum hepinize misil misil uykular![]()
aşkitom bende 23 aramızda birer yaş var![]()
ewet şekerim akran sayılırız
bu arada bende kaçtım kociş huysuzlanmaya basladı![]()
Vuslatı bilmiyomda en gıdemliniz benim herhalll![]()
Mrb CNm hoşgeldin aramıza bu karışım halılarındaki lekelere çözüm olacaktır eminim
Aspirin, beyaz sabunu ,kir çözü ılık suda karışıyorsun halılarına yetecek kadarını sonra köpürte köpürte siliyorsun ben duş lifiyle siliyorum tavsiye ederim rahat siliniyo![]()
İnsaah canımBeraber daha nice senelere canim. Masallah. Darisi da bizim basimiza![]()
çünkü banlandım bebeemmestalmus neden pasif:26::26:Bu arada ben kendi kendime yazıp duruyorum![]()
evet aslında dalga da geçtim ama dalga geçtiğim için değil dalga geçen birinin mesajını alıntılayıp kahkaha atan smiley koyduğum için ban yemişim konu dışı mesajdan yaneeah estos yine banlanmisine yine dalga gecmisin birileriyle
artik bu gun doyasiya temizlik yaparsin
![]()
sar annem sar güzel oliyihimm demek puding le yapiyosun ben sevmem ama pudingi
bu aralar nedense kosstebek pastaya sardim
sagol canimbenim cadi kendi uyudu
![]()
geçti de bu sefer de sabah bi baktım kota dolduğu için giremedimbiz bi gun kizimla gec uyandik 10.20
napiyim gece 2de uyuyorum ilk defa accik tozuttum
neyse ki fazla isim yok
wc lavabo
yemek
bulasik
salonu supurup toz alicam
camasir katlicam
bi de banyo ve mutfak kapilarini silmem gerek kac gundur erteliyorum
estos hala gecmedi mi grili gunler![]()
içinde naylon karışımı olan halılar genelde yapışırlarkızlar birşey sorucam size benim halılarım çok eziliyorlaryani üzerinde çok yürüyünce sanki yapışıyorlar birbirlerine
bu durumda olanlar var mı neler yapıyorsunuz ?:44::44::44: