• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kızlar sofranızı nasıl hazırlıyorsunuz..yani tv da dizilerde falan herşey sofranın ortasında oluyor ya herkes ordan alıyor yiyor.benim çok hoşuma gidiyor...ama çok bulaşık çıkar diye yapmıyorm....yapanınız var mı?
ben arada yapıyorum ama nadir yani
genelde kendim tencereden sofraya usulü sırayla servis yaparım
29uma yenı girdim cnm erken evlendım nedense 9 yıllık evli yazısını görünce bunu belirtme ihtıyacı hıssettım :9::9::9:
ben de 8 yıllık evliyim 28 yaşımdayım :13::13::13:
ohoooo olmadı ama bu....lolitaların içine düşmüşüz haberimiz yok..bu ne ya biri der 20 biri der 22...birde çocuk var......:nazar:

ben mi anacım 30 bana kapıdan el sallıyor :84::84::84::84:ben 27 yaşındayım:37:
biz de kartlamış tavuk olarak bu civcivlerin başını bekleriz cornellam:33::33::33::33:
İnsaah canım :nazar:bende 16yasımda evlendim:31:

:53::53::53::53::53::53: niye kıs peşinden atlı mı kovalıyodu :27::9:

bugün sadece yemek yaptım kızlar

pazar günü heryeri yalayıp yuttuğum için işim yoktu

şu ertelediğim ütümü de yaptım banlıykene:27:

çünkü banlandım bebeemm:51:

evet aslında dalga da geçtim ama dalga geçtiğim için değil dalga geçen birinin mesajını alıntılayıp kahkaha atan smiley koyduğum için ban yemişim konu dışı mesajdan yanee
evet yaa bütün evi dip köşe bucak,mutfak dolabı mutfak tezgahıne varana kadar çamaşır suyuyla silip temizledim :27:

sar annem sar güzel oliyi :56:

geçti de bu sefer de sabah bi baktım kota dolduğu için giremedim
eşim de akşam işten gelirken yüklemiş ancak fırsat buldum

içinde naylon karışımı olan halılar genelde yapışırlar
shagyy halılarda naylon karışımı varsa olabilir:31:

Geçmiş olsun bacım ben o olayı biliyorum banada saçma geldi
Ama verilen cevap gerçekten dalga değil çok güzeldi:52:

Son düzenleme:
kizlar jmerhaba:3::3::3:bu gun bi turlu giremedim ya kizim ogle uykusuna yatmadi:47:yatmayinca da baya huysuz oluyo:27:
o uyusun rapor vermege gelirim filizozan hosgeldin bu arada:16::16::16:

hoşbulduk.

benim matematigim buna yetmez bacim:27::9::9::9:

aaaaa urtmenim neden uyle diyosun bu gun ugradin ya o yuzden sormadik bi gun girme bak nasil ayaga kaldiriyorum topigi:27::9::9::9:

yok yahu o kadar da degil havluyu falan da utuleyenler var ben utulemem mesela:27:

havlu ütülemek iyidir derler. ben de ütülemem ama elimizi yüzümüzü sildiğimiz şeylerin mikroplarının kırılması için yapsak iyi olur.

biz de kartlamış tavuk olarak bu civcivlerin başını bekleriz cornellam:33::33::33::33:

Heeee beyaz atlı prensim geldi bacım
Yok canımm ben görüşçü usulu evlendim
Lise 2de biiti sorada dışardan bitirdim

ohoooo olmadı ama bu....lolitaların içine düşmüşüz haberimiz yok..bu ne ya biri der 20 biri der 22...birde çocuk var......:nazar:

dur dur hepimiz öyle değiliz. mesela ben de senin gibi 27 yaşındayım 28'e girdim ama. ve çocuk yok. 3 yıldır evliyim.

anaammm.. maaşallah :):nazar:

Günaydın kızlar:16:
Çok iş var bugün ev toparlanacak her yer dip köşe süpürülcek silincek mobilyaların tozu alınıcak mutfak dolapları silinecek temiz bulaşıklar dizilecek wc banyo ovulucak çamaşırlar makinaya atılacak yemek yapılacak :21:
Ben kaçar kızlar anca yaparım:10:

Çok iş var bugün ev toparlanacak her yer dip köşe süpürülcek silincek mobilyaların tozu alınıcak mutfak dolapları silinecek temiz bulaşıklar dizilecek wc banyo ovulucak çamaşırlar makinaya atılacak yemek yapılacak :21:

Kolay gelsin canım

kız gençmişin daha bu arada bende 21:27::27:

aşkitom bende 23 aramızda birer yaş var:1::1::1:

Ben 21 imde evlenmistim :16: yaslandim ama artik. :52::5:

aneeemmm derdiniz neydi gızz hemen evlendiniz...gerçi beni anam vereydi bende evlnecektim...yok ayakları üstünde duradan evermem dedi..hala atanamadım ..sanırım büyük konuşmuş:44::44:

Son düzenleme:

dur dur hepimiz öyle değiliz. mesela ben de senin gibi 27 yaşındayım 28'e girdim ama. ve çocuk yok. 3 yıldır evliyim.

anaammm.. maaşallah :):nazar:

gelin bebeklerim bendensiniz:32::32::32::32:

benim de fazla işim yok ...ortalığı toplarım...akşama eşim arkadaşını getirecekmiş...wc yi falan temizlerim...dünden böcüklü böreğim duruyor:52::52::52::52:yanına sadece çorba yapacağım:37:

bugün sadece yemek yaptım kızlar

pazar günü heryeri yalayıp yuttuğum için işim yoktu

şu ertelediğim ütümü de yaptım banlıykene:27:
estos hosgeldin:1::1::1:bana da soyle 1 haftalik ban virseler ne guzel olur:27::27:
hoşbulduk.
havlu ütülemek iyidir derler. ben de ütülemem ama elimizi yüzümüzü sildiğimiz şeylerin mikroplarının kırılması için yapsak iyi olur.
iyidir de pantolonu zor utuluyoruz bacim havluyu nasil utulucez:9:
gunaydin bebekim:16::16:
ben yatagi toplicam bulasik yikicam
wc lavabo
supurge acicam silicem
toz alicam
bi de yemek:27::27:
bi de disci var bu gun:25::25:

aneeemmm derdiniz neydi gızz hemen evlendiniz...gerçi beni anam vereydi bende evlnecektim...yok ayakları üstünde duradan evermem dedi..hala atanamadım ..sanırım büyük konuşmuş:44::44:
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
benim de fazla işim yok ...ortalığı toplarım...akşama eşim arkadaşını getirecekmiş...wc yi falan temizlerim...dünden böcüklü böreğim duruyor:52::52::52::52:yanına sadece çorba yapacağım:37:

:60::60::60:ne olmus yarim bi bocek gorduysen icinde miss gibi borek iste ver yesinler:60::60::60:

estos hosgeldin:1::1::1:bana da soyle 1 haftalik ban virseler ne guzel olur:27::27:

wc lavabo
supurge acicam silicem
toz alicam
Gunadın canım benımde işim var şimdi mutfağa geciyorum

aynen vereceğim:37: eşimi teselli ediyorum...diyorum ki; sanki dışarda yediklerimizin içinde ne var biliyor muyuz dedim:52::52::52: o da yani dedi:27::27:daha bi gönlü rahat yedi:16:
:60::60::60:ikna yetenegine hayran kaldim canim:60::60::60:ben olsam soylemezdim:27:
kısmet neyse onu yaşıyor insan. hayırlısı olsun uzun ömürlü yani daha da uzun ömürlü bir ilişkiniz olsun. mutlu olun.:46::46::46::46::46::46:

gunaydin:16::16:senin bu gunlu islerin neler filizcim:34:

wc lavabo
supurge acicam silicem
toz alicam

işte pantolon ütülemek zordur. havluya şöyle bi geçirsen zaten dümdüz oluyo ;) ama diyorum ya ben de ütülemiyorum ;) hatta ben pantolon bile ütülemiyorum. düğünden düğüne ;):1::1::1::1::1:

bi de burdaki herkes ev hanımı galiba. yani şimdilik evdesiniz anlaşılan. şu cam silme işini ben ancak pazar günü yapabilirim. cumartesi iki tane günüm var gezmeye gitçem ;):46::46::46::46:
ya da kalkabilirsem c.tesi sabahı. hafta içi iş yapma gibi bi lüksüm yok. akşam 7'de eve gelip yemek faslı mutfak dinlenme derken saat 11-12 oluyo ve yatıyoruz :) temizlikler haftasonunaa...

işte pantolon ütülemek zordur. havluya şöyle bi geçirsen zaten dümdüz oluyo ;) ama diyorum ya ben de ütülemiyorum ;) hatta ben pantolon bile ütülemiyorum. düğünden düğüne ;):1::1::1::1::1:

bi de burdaki herkes ev hanımı galiba. yani şimdilik evdesiniz anlaşılan. şu cam silme işini ben ancak pazar günü yapabilirim. cumartesi iki tane günüm var gezmeye gitçem ;):46::46::46::46:
ya da kalkabilirsem c.tesi sabahı. hafta içi iş yapma gibi bi lüksüm yok. akşam 7'de eve gelip yemek faslı mutfak dinlenme derken saat 11-12 oluyo ve yatıyoruz :) temizlikler haftasonunaa...

biri beni terfi ettirsin yaa ev hanımlığından....:27::27::27::27:

Back