- 8 Aralık 2011
- 45.101
- 161.231
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #6.601
ohh maşallah maşallahbu arada tanem sen 15 yıllık evli misin tekrardan maşallah diyim nazar değmesin
![]()
Evet canım tam 15yıl oldu
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh maşallah maşallahbu arada tanem sen 15 yıllık evli misin tekrardan maşallah diyim nazar değmesin
![]()
benimkilerde kirlendi ama hiç canım istemiyor...
istemiyo da ne dimek kizkalori yakarsin iste ne guzel
hadi toplanin da yarin cam silelim
![]()
![]()
![]()
kızlar sofranızı nasıl hazırlıyorsunuz..yani tv da dizilerde falan herşey sofranın ortasında oluyor ya herkes ordan alıyor yiyor.benim çok hoşuma gidiyor...ama çok bulaşık çıkar diye yapmıyorm....yapanınız var mı?
Benimkilerde kirlendiler amma lakin silemem yarın dip köşe temizliğim var başka güna kaldı camlar gari![]()
Benımde işm var başka güne ertelesek
simdi yapiyorum canimazerinim hala yapmamışsın evlilik cetvelini:26::26::26:
taaam o zaman yarin degil de obur gun silelim bana uyar:83::83::83: yağmur yağıyor yaa niye boşuna siliyoz(bahaneler bitmez:))
ben de bazen eserse yapiyorum dedgin gibi bulasik cok cikiyokızlar sofranızı nasıl hazırlıyorsunuz..yani tv da dizilerde falan herşey sofranın ortasında oluyor ya herkes ordan alıyor yiyor.benim çok hoşuma gidiyor...ama çok bulaşık çıkar diye yapmıyorm....yapanınız var mı?
Hayirli geceler kizçeler nasilsiniz bakım isler bitti muhabbet başladı :)))
evet valla canim isler bitti bebeler uyudu hayat simdi basladi
sen nasilsin![]()
Maşşalahkizlar raporumu veriyim
mutfaga girdim mutfak masasinin sofrasini makineye attim
yenisini utuledim serdim
ocagi firini tezgahin ustunu beyaz esyalarimi cilit bangla sildim bi guzel
mutfak dolaplarinin bazilari dagilmisti oralari topladim dolap ustlerini sildim
caydanligimi demligimi camasir suyuyla ovdum sildim bi guzel
lavabonun kenarindaki duvari sildim
buzdolabini temizledim
mutfak ve banyo kapisini sildim
wc lavaboyu ovdum
kuruyan camasirlari katladim yerine koydum
yemek yaptim salonu supurdum toz aldim
copleri topladim
bu gunluk bu kadar yoruldum![]()
Tamam canım bakalımsimdi yapiyorum canim
taaam o zaman yarin degil de obur gun silelim bana uyar
ben de bazen eserse yapiyorum dedgin gibi bulasik cok cikiyo![]()
Yorulmuşsun bebisimkizlar raporumu veriyim
mutfaga girdim mutfak masasinin sofrasini makineye attim
yenisini utuledim serdim
ocagi firini tezgahin ustunu beyaz esyalarimi cilit bangla sildim bi guzel
mutfak dolaplarinin bazilari dagilmisti oralari topladim dolap ustlerini sildim
caydanligimi demligimi camasir suyuyla ovdum sildim bi guzel
lavabonun kenarindaki duvari sildim
buzdolabini temizledim
mutfak ve banyo kapisini sildim
wc lavaboyu ovdum
kuruyan camasirlari katladim yerine koydum
yemek yaptim salonu supurdum toz aldim
copleri topladim
bu gunluk bu kadar yoruldum![]()
Ohh nazar değmesinsize ya
Ben iyi iste bulantilarla bogusuyorum valla hayat bana guzel sanırım kendimi iyice kendimi hamişlige verdim iş yok güç yok valla imreniyorum sizlere
sen dinlen simdi canim ben de oyleydim ilk aylarda sonra turp gibi oldum vallaOhh nazar değmesinsize ya
Ben iyi iste bulantilarla bogusuyorum valla hayat bana guzel sanırım kendimi iyice kendimi hamişlige verdim iş yok güç yok valla imreniyorum sizlere
yoruldum valla asktomMaşşalahazerinim baya bi iş yapmışsın yorulmuşsundur tabi dinlen biraz
![]()
sen de baya bi is yapmisin canimKizlar slm ben de yine camasir katladim makinadakileri astim yeni kirlileri attim yikamaya nevresimleri cikardim da onlari iste..butun evi supurdum iki kere hem de oglus simit kemirdi her yer susam oldu bi daha supurdum ben de.. salonun tozunu aldim.. dun geceden lavabo wc ovmustum bugun ellemedim mutfak tezgahini domestosladim yemek yaptim esim de yardim etti saolsun bulasiklari mak attim oglani yikadik yemek bulasmisti her yerine ben de bi dus aldim yerler silincekti kaldi kovada suyla.. bebisim birakmiyo bugun yarim saat uyudu sadece gec kalktik ondan..balkonu da sileyim diyodum kaldi yani idare eder bi gundu diyelim buna da sukur
yarin camlari bi ihtimal silebilirdim carsamba da bana uymuyo kkizlar saglik olsun bi gun erken bi gun gec yapariz ins.
aa bacim yine mi utu valla senin yerine ben yoruldum burdanTamam canım bakalım
Yorulmuşsun bebisim
Ben bugün oğlanı okula gönderdim kızın
yanıda uyuya kalmışımancak yemek yap mutfağı topla ca marır ser gün bitti
Şimdi acdı durmuyo eşimde dizi seyredecem diyo kızın dersi var yanı ütü yatı yine
Canı sıkma tatlımsen bi kucagınal bebişi hepberaber çıkarırız acısını
![]()