• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Benim yeğenim Aliagada canım Petkim'de canım lojmanda gittim çok tatlı biyer

Buradayız canım kızı uyutayım derken ben uyumusum:30:
şimdide yemek derdine düştüm:27:

Pırasada rastlamadım ama marulda görmüşüm:111::111:bende öylece çöpe attım :28:

Valli bende Petkim'de oturuyorum yeğenin site kacta evet guzel yerdir

MİSAFİR BASKININA UĞRADIM.Hemde pazartesi çünkü beni,m ev bugün berbattı. Evimi hemencecik temizledim. Milföyden bir börek pudingli pasta ve de hazır kavanozlardaki közlenmiş patlıcandan bir salata yapınca alnımın akıyla kurtulmuş oldum . Şimdi gittiler oğluşumda uyudu bende keyf çayı içiyorum

MİSAFİR BASKININA UĞRADIM.Hemde pazartesi çünkü beni,m ev bugün berbattı. Evimi hemencecik temizledim. Milföyden bir börek pudingli pasta ve de hazır kavanozlardaki közlenmiş patlıcandan bir salata yapınca alnımın akıyla kurtulmuş oldum . Şimdi gittiler oğluşumda uyudu bende keyf çayı içiyorum

Geçmiş olunsun canım

kizlar jmerhaba:3::3::3:bu gun bi turlu giremedim ya kizim ogle uykusuna yatmadi:47:yatmayinca da baya huysuz oluyo:27:
o uyusun rapor vermege gelirim filizozan hosgeldin bu arada:16::16::16:

selam kızlar:3:
bugünki işlerimin:balkon yıkanacak, çamasırlar asılacak, kuruyanlar katlanıcak ,evin dağınıklığı toplanıcak, süpürge açılcak, mutfak toplanıcak(daha kahvaltı sofrası duruyo )12.30da kızımı okuldan alıcaz küçük kızımla ,wc yıkancak lavabo ovulcak,akşama yemek yapılcak :bukadar:119:

bugünki işlerim tamam ayrıyetten oturma odasının camını,kapısınıve dip köşe süpürüp sildim,bütün odaların peteklerini domestosla sildim kuruladım,kapı önünü yıkadım,sildim yemek yaptım:21:

kızlar birşey sorucam size benim halılarım çok eziliyorlar :47::47::47:yani üzerinde çok yürüyünce sanki yapışıyorlar birbirlerine:47::47::47: bu durumda olanlar var mı neler yapıyorsunuz ?:44::44::44:

kizlar jmerhaba:3::3::3:bu gun bi turlu giremedim ya kizim ogle uykusuna yatmadi:47:yatmayinca da baya huysuz oluyo:27:
o uyusun rapor vermege gelirim filizozan hosgeldin bu arada:16::16::16:
Merak ettik canım bekliyoruz
kızlar birşey sorucam size benim halılarım çok eziliyorlar :47::47::47:yani üzerinde çok yürüyünce sanki yapışıyorlar birbirlerine:47::47::47: bu durumda olanlar var mı neler yapıyorsunuz ?:44::44::44:

Kullanmadım o halıdan amaSenin dediğini tahmin ede biliyorumo
senle kaynaklanan bişey değil halının çinsiyle ilgili bişey galiba:26:
Süpürgenin varsa fırça. Kısmıyla süpür:34:

Canm senn halılarda benimkiler gibi shaggy herhalde aynen üstüne basınca eziliyorlar bi tek süpürünce düzeliyor sonra tekrar aynı:43:

Aksam Yemeği yedik bulaşıkları makınaya attım mutfak toplandı:10:
Şimdi bıyandan sizebakacam buyanda ütü yapacagım :27:
Hadi kızlar toplanın:118::118::118::124::124::124:

Aksam Yemeği yedik bulaşıkları makınaya attım mutfak toplandı:10:
Şimdi bıyandan sizebakacam buyanda ütü yapacagım :27:
Hadi kızlar toplanın:118::118::118::124::124::124:

ohh maşallah maşallah:nazar::nazar::nazar: bu arada tanem sen 15 yıllık evli misin tekrardan maşallah diyim nazar değmesin:nazar::nazar::nazar:

Back