• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Merhaba kizlar.:3: Oglumu yeni uyutabildim. :30:Bir suru is beni bekliyo. Allahtan yemegim hazir. Bitek pilav yapicam. Toz alayim, ayakkabiligi temizliyim. Ortaligi oyuncaklardan kurtarayim biraz. Kolay gelsin hepimize:52:

bizde ismi katilasdirilmis sut diye geciyo canim
sguschenka.jpg

tatli kati sut cok guzel tadi var
Rana gelince sorarim ona varsa turkiyede o bilir belki:34:

:52: squshonka. Turkiyede yok malesef.:5: Cok ozledim. Hamisken asermistim. Ama girtlagimi tutuyorum artik mecbur. 56 kilo oldum. Vermem gereken 4 kilo kaldi.:32:

selam millet bu konuya beni de kabul eder misiniz???

benzer ama başka bi konudaydım biraz durgun diye bu konuya dahil olmak istiyorum. uygun mudur? :) kalpazan biri olarak belki gaza gelir de temizlik yaparım diye katılmak istiyorum.... :34::34::34::34::34::34::34:

Evet cnm, karabaglardayim. Sen nerdesin? Kizin olcak galiba :16: sagsalim kucagna al insallah

Yaaa benim yengemin aileside karabaglarda bende Aliağa dayım evet Rabbim basıp ederse olacak sagol canim senin oğlunuza Allah bagislasin hayirli uzun ömürler nasip eylesin inş...

Kız çeler nerelerdeisinz hu hu:3:

burdayızzzz:3::3::3::3::3:
kızlar ya biraz önce pırasalı börek yaptım midem bulandı:(( o kadar dış kabuklarını soydum yıkadım ama keserken küçük sümüklü böceklerden gördüm onu attım ..böreği yaparken bir tane daha gördüm ama o yarımdı sanırım yarısı böreğin içinde....neyseki eşim dert etmez..bende yemiyeceğim için sorun yok :27::27::27:çokk kötüyümm ya:37:

kızlar ya biraz önce pırasalı börek yaptım midem bulandı:(( o kadar dış kabuklarını soydum yıkadım ama keserken küçük sümüklü böceklerden gördüm onu attım ..böreği yaparken bir tane daha gördüm ama o yarımdı sanırım yarısı böreğin içinde....neyseki eşim dert etmez..bende yemiyeceğim için sorun yok :27::27::27:çokk kötüyümm ya:37:

CNm ben pırasada öyle bişeye denk gelmedim ama sebzelerde oluyo öyle benimde midem bulanr yiyemem asla:50:
Ama eşine yedirtmene çok güldüm Allah iyililiğini versin emi:9::9:

CNm ben pırasada öyle bişeye denk gelmedim ama sebzelerde oluyo öyle benimde midem bulanr yiyemem asla:50:
Ama eşine yedirtmene çok güldüm Allah iyililiğini versin emi:9::9:

ya kuzum bayağı bitirmiştim sonunda gördüm...saf saf bir hazırladığım içe bakıyorum bir sardığım böreklere..napsam acaba dedim....aşkıma da hiç kıyamam ama gelince söylerim artık.....yemek isterse kendi bilir:1::1:

Yaaa benim yengemin aileside karabaglarda bende Aliağa dayım evet Rabbim basıp ederse olacak sagol canim senin oğlunuza Allah bagislasin hayirli uzun ömürler nasip eylesin inş...
Benim yeğenim Aliagada canım Petkim'de canım lojmanda gittim çok tatlı biyer
Kız çeler nerelerdeisinz hu hu:3:
Buradayız canım kızı uyutayım derken ben uyumusum:30:
şimdide yemek derdine düştüm:27:

Pırasada rastlamadım ama marulda görmüşüm:111::111:bende öylece çöpe attım :28:

Son düzenleme:
slm kızlar ben bu topiği maleseffff yeni gördüm çok güzel şeyler paylaşmışsınız ben burada halı temizliği için bir tarif okudum aspirin kir çöz vebeyaz sabun bunları gidip hemen aldım ama nasıl kullanacağim bilen biri bana anlatırmı halımda leker var ne yaptıysam çıkmıyor bunları nasıl kullacağim cevabınız için şimdiden tşkler :109:

selam millet bu konuya beni de kabul eder misiniz???

benzer ama başka bi konudaydım biraz durgun diye bu konuya dahil olmak istiyorum. uygun mudur? :) kalpazan biri olarak belki gaza gelir de temizlik yaparım diye katılmak istiyorum.... :34::34::34::34::34::34::34:

Hoş geldin canım tabikide bakma bugün buralar sakın hafta bası bizimkızlar
İşi var yarın daha iyi olur :54:

slm kızlar ben bu topiği maleseffff yeni gördüm çok güzel şeyler paylaşmışsınız ben burada halı temizliği için bir tarif okudum aspirin kir çöz vebeyaz sabun bunları gidip hemen aldım ama nasıl kullanacağim bilen biri bana anlatırmı halımda leker var ne yaptıysam çıkmıyor bunları nasıl kullacağim cevabınız için şimdiden tşkler :109:

Mrb CNm hoşgeldin aramıza bu karışım halılarındaki lekelere çözüm olacaktır eminim:16:
Aspirin, beyaz sabunu ,kir çözü ılık suda karışıyorsun halılarına yetecek kadarını sonra köpürte köpürte siliyorsun ben duş lifiyle siliyorum tavsiye ederim rahat siliniyo:16:

ben tex marka aspirix, beyaz sabun ve kirçözle hazırladığım silme suyuyla koltuklarımı silmiştim. kirden renkleri kaçmış, renkleri açıldı miss gibi oldu.:21::21::21: ben de ılık suyla sildim biraz sıcağa yakın.

Back