- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.221
hımm anladım cnmCanım 20 -25 Dakika arasında Sürüyorum arabayı.Daha sonra diğer arkadaşlar sürüyor..
Sonra Ben Tekrar sürüyorum. Yani zaten akşama kadar 3-4 kere sürmüş oluyorumm tatlım.
Hayır Ben ayrıyeten para filan vermiyorum. Bu cumartesi Günü direksiyon sınavı var o yüzden hafta içi araba sürdürdüler.
peki dur kalklarda stop ettiriyo musun hiç:26:
gel annem gel sen de katıl hayatını yaşamerhaba kızlartopikharika
bende ev dağınık olduğunda çok rahatsız olan,ama iş toplamaya gelince totosunu zor kaldıranlardanım,
biraz desteğe, kösteğe ihtiyacım var sanırım,anam hep öyle yaptırırdı bana işleri
hadi kızım hadı şunun kızı boyle hamarat, bunun kızı bunu yapmış bende hiç umursamaz senin kızında böyle işte derdim
şimdi 2 kız bende ben napıcam bakalım,
evet gelelim temizliğe sabahları temizlik bırak yatağı bile kalktıktan 2saat sonra topluyom genelde,
hele soğukta kedi gibi sıcak yer arıyom
bu topik iyiymiş bundan sonra biraz takılım diyomda ben şu pcnın başına geçincede kalkamıyom ayyy ben ne tembelim yavvv
birde halı silme karışımı yapıyomuşunuz galiba onunda tarifini alabilirmiyim halılarım açık renk her ay yıkamaya gönderiyom yazık kocamın paracıkları bana ciciler alıcana halı yıkamaya gidiyo
geçmiş olsun cnm şimdi nasıl pekikızlar hepinize merhaba kayınvalidem hastaydı bütün gün hastanedeydik daha yeni geldik
becerebilmişin cnm olmuş ellerine sağlık tepine tepine kirletinEki Görüntüle 601476 Eki Görüntüle 601475 Eki Görüntüle 601476 Eki Görüntüle 601475
evet kızlar benim halının öncesi ve sonrası tabi yüklemeyi becerebildiysemmmm
ben de damlardım ama regl oldum karnım ağrıyodu öylece yattımmerhaba canimdr gittim ama dis doktoruna disim agriyodu da
bu arada demek bu aksam topigin bekcisi sensin hayirli olsunmerak etme estos da damlar gece yarisi cadi uyutmaz simdi onu da konusurusunuz sabaha kadar
kızım da sabaha karşı uyandı ama hiç pc ye gelecek halim yoktu
patsyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyAziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sana da bebeeeemTlfden giriyorum kim var kim yok goremiyorum herkese iyi geceler
niye kine:44:ooo topigimizin ziyaretcileri cogalmis cocugu uyutan kosmus gelmishosgeldiniz
ama ben kacar kizlar saat 01.15
patsym yarin ozel mesaj aticam sana
ben öyle delicesine yapılan temizliği sevmiyorum arkadaş, tamam hijen sağlarsın, düzenin tertibin olur, temizliğini yaparsın ama kendini kaybetmeye ne gerek var, ellerini parçalayana kadar temizlik olur mu? bu keyif değil işkence bence, temizlik keyifle yapılır, sonucu gördüğünde o ışıl ışıl parlaklık gözünü kamaştırınca, jilet gibi çarşaflar sıra sıra dolaba yerleştirilince tertibin rahatlığını mutluluğunu başka bir düzende bulamazsın fikrimce.
ama savaştaymış gibi yardıra yardıra yapılan temizliğe karşıyım bacılar...
not: mutfak temizlerim
banyo temizlerim
düzen tertip benim göbek adım
ütü yaparım
toz alırım, yüzey temizliği yaparım, süpürge açarım
3 ayda bir lambaları tek tek silerim
kapı silmem
cam silmem
halı silmem, yıkamam
koltuk, sandalye silmem
hoşgeldin cnm
senin çocuğun yok sanırım