- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.201
Canım hemen veriyorum
Beyaz sabun
Aspirin
Kir çöz
3 ünü ılık suyla karıştırıp bi güzel siliyorsun lekeler yok oluyooo
sen telden girermiydin patsym:26:
Yerim ben onunapiyim canim benim cadi uyuduktan sonra zaman buluyorum anca
ooo topigimizin ziyaretcileri cogalmis cocugu uyutan kosmus gelmishosgeldiniz
ama ben kacar kizlar saat 01.15
patsym yarin ozel mesaj aticam sana
Tlfden giriyorum kim var kim yok goremiyorum herkese iyi geceler
Hay Allah razı olsun kuzum peki bu aspirin bebek aspirinide olur mü ki
Mrb CNm evde bulaşık makinası parlatıcısı varsa hemen döktü benim kociş sakar döker hemen bende parlatıcyla silerim çıkar olmazsa hemen benim formüle geçeriz
Yok CNm benim öyle aspirin değil büyük marketlerde satılıyor fıfıslı kutularda kırmızı renkte hemen hemen her temizlik reyonunda var
Yok CNm benim öyle aspirin değil büyük marketlerde satılıyor fıfıslı kutularda kırmızı renkte hemen hemen her temizlik reyonunda var
bende normal aspirin sanmıştımismine peki aspirin diyemi satılıyor canım
Evet CNm adı aspirin diye geçiyor mesela ben sır markanınkini kullanıyorum tavsiye ederim
Sevindim canim iyi olduguna canimevet canim cilit bangin fisfisi cok guzel mesela
simdi oyle bakimli cikinca kim der ki bu kadin demin hali yikadiydi simdi fonlu saclarla yimege gidii diye dimi askitom
iyim tatliskomdoktor 5 tane disimin yapilmasi gerektigini soyledi simdi 1 hafta git gel kalicaz yollarda iste
hosgeldin canim
benim annem de komsunun kizini cagirin su sofrayi toplasin falan diye alay ederdi benlesimdi temizlik tuyolari veriyorum anneme hey gidi gunler
ay ben de oyleydi ya kalkamazdim pc onunden bi ara bu topigi de o yuzden actiydim valla cok isimi yaradi benim burasi
insallah senin de isinize yarar
Durun size bı şey anlatayım ben bı pazar temizlik yapıyorum yanılmıyorsam bayram temizliği
Aspirin yeni çıkmış ablam al söyle temiz ediyoboyle temiz ediyo diyo bende küçük şişesini aldım
Bende menün kaldım cabucakta bitirdim esime Tlf actimaspirin bitti bana bı alırmışım dedim bekle bekle
Adam yok Tlf açtı ya bu aspirini yarın alsak olmazmı dedi bende niye dedim:44:Nöbetçi eczane uzakta
Deyince bende 1 2sanye duraksadim Allah Allah ezaneyle ne ısı olurki diye düşündüm
sonrada anladım bu nöbetçi eczane aramış Allah iyligini versin dedim o aspirin değil marketten alacaksın
Tabi ben sinirlenmesin diyeTlf gülmemi tutum ama kapatinca çok gülmüştüm
cornella merhaba canım hoşgeldin öncelikle ben 27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim henüz bebiş yok benim de ama istiyoruzzbenimde cok monoton bir hayatım vardı ıs yapmayı canım istemezdi takii burayı bulana kadarr inan gaza gelip iş yapıyorumm burdakı kızlar super bugun askitomunn yöntemiyle mutfak halımı sildimm süper oldu çok öğreneceğin sey var burada aramızaa hoşgeldinnnn
İşini planlı yapıp ertelemezsen bunların hepsini yapabilirsin CNm takıl bize hayatını yaşa
bende normal aspirin sanmıştımismine peki aspirin diyemi satılıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?