- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.181
Iyi aksamlar kizlar. Zulya gittinmi dr a? Ne dedi?
Bnm basim agriyo, yorgunum uykum var.oglum da inat ediyo, uyumiycak.
Merhaba kızlar çok güzel bir yer burası.çalıştığım için hafta içi evi toparlayabiliyorum .hafta sonu yapabiliyorum işlerimi ancak.22 aylık kızım var çok yorucu oluyor. Size sormak istediğim bir şey var.kızım mutfak halısına çay döktü sildim ama lekesi çıkmadı.bu çay lekesini nasıl çıkarabilirim.silmekle çıkmaz mı acaba?yıkamaya mı vermem gerek.
Mrb CNm evde bulaşık makinası parlatıcısı varsa hemen döktü benim kociş sakar döker hemen bende parlatıcyla silerim çıkar olmazsa hemen benim formüle geçeriz
Aziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aaaa yanlıs anlarmıyım hıc canım benımmm sıkıntıı yokkCanım benim espri yaptım zaten sakın yanlış anlama olurmu üzülürüm sonra
yok bebekim ilk sari renk olani gorunce karisti azicik devreler sonra ben iyice yakinlastirip baktim miss gibi olmus ellerine saglik
nasil kuruttun peki
kızlar halılar süperrrrrrrrrr olmuş ellerinize sağlık
Tlfden giriyorum kim var kim yok goremiyorum herkese iyi geceler
patsyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyym
benim halidan cikan kirli suyu gordun mu yelizim:120::120::120::120::120::120:
Azi hanim azi hanim geceleri takiliyosun
Kız resmen rengi açılmış halının Miss gibi olmuş iyiki vermişm bu karışımı sana sevaba girdim
gördüm azerinim gerçekten çok berbattı o halı yıkama makinesiydi dimi birde halını çok beğendim ben
[SUP]O[/SUP]
O karışım nedir kizlar bana da söyleyin halıma cayy döküldü 3 defa sildim yine kustu
hehe evet sizde de oyle deniyomusbu arada hosgeldin nasilsin canim
yeni evlisiniz o yuzdendir benim heruf dus alinca temizlenince guzelligin ortaya cikmis diyo
gecmis olsun yelizim:26:
merhaba canimdr gittim ama dis doktoruna disim agriyodu da
bu arada demek bu aksam topigin bekcisi sensin hayirli olsunmerak etme estos da damlar gece yarisi cadi uyutmaz simdi onu da konusurusunuz sabaha kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?