En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Evet azerinim evdeki paspal , temizlikçi halimle dışarıdaki Halim arasında baya fark var kim der bu kız sabahtan akşama kadar ev işleriyle uğraşıyor diyeee gerçi benimki her halinde güzelsin diyo ama külliyen yalan

Selam kizlar nasilsiniz bugün halı günüydü galiba masallAh size

Zuleyhacim benim ablamlarda çağırın muhtarı sofrayı kaldırdın derlerdi
hehe evet sizde de oyle deniyomus bu arada hosgeldin nasilsin canim
yeni evlisiniz o yuzdendirbenim heruf dus alinca temizlenince guzelligin ortaya cikmis diyo
kızlar hepinize merhaba kayınvalidem hastaydı bütün gün hastanedeydik daha yeni geldik
gecmis olsun yelizim:26:

Merhaba kızlar çok güzel bir yer burası.çalıştığım için hafta içi evi toparlayabiliyorum .hafta sonu yapabiliyorum işlerimi ancak.22 aylık kızım var çok yorucu oluyor. Size sormak istediğim bir şey var.kızım mutfak halısına çay döktü sildim ama lekesi çıkmadı.bu çay lekesini nasıl çıkarabilirim.silmekle çıkmaz mı acaba?yıkamaya mı vermem gerek.

canlarr o sarı gibi görünen sonrasııı yaaaa ıslak oldugu ıcın ole gorunuyorrr ama lekeler gitti kesinlikle kociş bile farkettii tekrar tesekkurler askıtommmm

canlarr o sarı gibi görünen sonrasııı yaaaa ıslak oldugu ıcın ole gorunuyorrr ama lekeler gitti kesinlikle kociş bile farkettii tekrar tesekkurler askıtommmm

Canım benim espri yaptım zaten sakın yanlış anlama olurmu üzülürüm sonra

merhaba canim
askitomun kurunu dene cikarsa cikarsa o cikarir cikarmazsa yikamaya ver
askitom anlat su kuru

yok bebekim ilk sari renk olani gorunce karisti azicik devreler sonra ben iyice yakinlastirip baktim miss gibi olmus ellerine saglik
nasil kuruttun peki

buldum seniiii geçmiş olsun canım hayırdır.

sağol canım şekeri tansiyonu var rahatsızlanınca hastaneye götürdük

yelizimm geçmiş olsun canımm hayırdırr????

sağol rabyasım teşekkürler
hehe evet sizde de oyle deniyomus bu arada hosgeldin nasilsin canim

yeni evlisiniz o yuzdendirbenim heruf dus alinca temizlenince guzelligin ortaya cikmis diyo

gecmis olsun yelizim:26:

sağol azerinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…