- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.161
evet canim cilit bangin fisfisi cok guzel mesela
simdi oyle bakimli cikinca kim der ki bu kadin demin hali yikadiydi simdi fonlu saclarla yimege gidii diye dimi askitom
iyim tatliskomdoktor 5 tane disimin yapilmasi gerektigini soyledi simdi 1 hafta git gel kalicaz yollarda iste
hosgeldin canim
benim annem de komsunun kizini cagirin su sofrayi toplasin falan diye alay ederdi benlesimdi temizlik tuyolari veriyorum anneme hey gidi gunler
ay ben de oyleydi ya kalkamazdim pc onunden bi ara bu topigi de o yuzden actiydim valla cok isimi yaradi benim burasi
insallah senin de isinize yarar
kızlar hepinize merhaba kayınvalidem hastaydı bütün gün hastanedeydik daha yeni geldik
kızlar hepinize merhaba kayınvalidem hastaydı bütün gün hastanedeydik daha yeni geldik
hehe evet sizde de oyle deniyomusSelam kizlar nasilsiniz bugün halı günüydü galiba masallAh size
Zuleyhacim benim ablamlarda çağırın muhtarı sofrayı kaldırdın derlerdi
Evet azerinim evdeki paspal , temizlikçi halimle dışarıdaki Halim arasında baya fark varkim der bu kız sabahtan akşama kadar ev işleriyle uğraşıyor diyeee gerçi benimki her halinde güzelsin diyo ama külliyen yalan
gecmis olsun yelizim:26:kızlar hepinize merhaba kayınvalidem hastaydı bütün gün hastanedeydik daha yeni geldik
Eki Görüntüle 601476 Eki Görüntüle 601475 Eki Görüntüle 601476 Eki Görüntüle 601475
evet kızlar benim halının öncesi ve sonrası tabi yüklemeyi becerebildiysemmmm
masallah canim tertemiz olmus baya rengi acilmis halinin nefes almis yaziiik
Eki Görüntüle 601476 Eki Görüntüle 601475 Eki Görüntüle 601476 Eki Görüntüle 601475
evet kızlar benim halının öncesi ve sonrası tabi yüklemeyi becerebildiysemmmm
o sarı gibi görünen sonrası kuzusumm ıslak oldugu ıcın ole duruyoo acık renk sılmeden oncekı haliii
Kız resmen rengi açılmış halının Miss gibi olmuş iyiki vermişm bu karışımı sana sevaba girdim
sari renk olan sonrasiymis askitom
canlarr o sarı gibi görünen sonrasııı yaaaa ıslak oldugu ıcın ole gorunuyorrrama lekeler gitti kesinlikle kociş bile farkettii tekrar tesekkurler askıtommmm
Merhaba kızlar çok güzel bir yer burası.çalıştığım için hafta içi evi toparlayabiliyorum .hafta sonu yapabiliyorum işlerimi ancak.22 aylık kızım var çok yorucu oluyor. Size sormak istediğim bir şey var.kızım mutfak halısına çay döktü sildim ama lekesi çıkmadı.bu çay lekesini nasıl çıkarabilirim.silmekle çıkmaz mı acaba?yıkamaya mı vermem gerek.
yok bebekim ilk sari renk olani gorunce karisti azicik devreler sonra ben iyice yakinlastirip baktim miss gibi olmus ellerine saglikcanlarr o sarı gibi görünen sonrasııı yaaaa ıslak oldugu ıcın ole gorunuyorrrama lekeler gitti kesinlikle kociş bile farkettii tekrar tesekkurler askıtommmm
buldum seniiiigeçmiş olsun canım hayırdır.
yelizimm geçmiş olsun canımm hayırdırr????
hehe evet sizde de oyle deniyomusbu arada hosgeldin nasilsin canim
yeni evlisiniz o yuzdendir benim heruf dus alinca temizlenince guzelligin ortaya cikmis diyo
gecmis olsun yelizim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?