- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #5.721
Askcım geçmiş olsundikkat kendine canım benim
Saol vuslatcım dikkat etmeye çalışıyorum şimdi çok şükür iyiyim bu arada özletme kendini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Askcım geçmiş olsundikkat kendine canım benim
sağol canım, 6.5 aylıkRana masallah kac aylik oglun cok tatli
kizlar bugun yemegi camasirlari ve buzdolabini hallettim yogurt da yaptim simdi de alisverise cikcaz ya yine banyo kaldi valla cok da kirli degil ama taktim ya bikere iste ama buzdolabi hakkaten rezildi yani simdi cok guzel oldu oh be
Oyyy teyzesi kurban olsun ona
Ne güzel şey öyle kara kas kara göz anası gibi maşallah
Ay sevesim geldi ranacim accik isirsam ya
Bu arada seni de görmüş olduk çok merak ediyodum seni
Benimde 9 yasında bı oğlum var oda bana senle hiç anlaşamıyoruz ben babamla iyi anlaşıyorum diyor
Besle kargayı oysun gozununu
Saol vuslatcım dikkat etmeye çalışıyorum şimdi çok şükür iyiyim bu arada özletme kendini
Ben geldim kızlar nasılsınızMiniğimle uğraşmaktan uğrayamadım kaç gündür
Gece uyuttuktan sonra bakıyorum, tabi o saatte de kimsecikler olmuyor. Bugün ablası ilgilendi de işimi yapabildim. İşlerim bitti, daha yeni oturdum:126:
Evi süpürdüm,sildim, bulaşıkları yakadım, makinaya çamaşır attım,çıkanları astım tekrar beyazlarıda attım,
toz aldım,koltukların deri kenarlarını sildim, çocukların, bizim yatak nevresimlerini değiştirdim.
Yemek yapmıcam dünden var. Yoruldum midemde ağrıyor
Günaydın kızlar
Bugün ev supurulcek 'silinecek 'toz alınacak 'wc banyo ovulucak 'mutfak dolapları silinecek 'balkon temizlenecek 'yemek yapılacak ne çok işim var varmış şimdi baslarım anca biter
günaydın herkese
bayaa işin varmış cnm sana kolaygele
benim de bi yemek bi de yaparsam ütüm var ama hiç sanmıyorum
Evet CNm dahada yapamadığım bir sürü işim var oturma odasını süpürdüm çarpıntım oldu tekrar oturdum yavaş yavaş yapıcam artık
günaydın kızlar
hayırlı günlerrrr
bugün evi silip süpürecem toz alacam
akşama kvler gelecek.erken gelir heralde çünkü içli köfte yapalım dedim.öğlen olmadan işlerimi bitirmem lazım.köftenin içinide halledersem süper olur.
hem yemeğe çağırdı hemde her işi ben yaptım denmesin.
sen de her odaya 1 gün ayır ağır ağır yap sağlığından önemli değilEvet CNm dahada yapamadığım bir sürü işim var oturma odasını süpürdüm çarpıntım oldu tekrar oturdum yavaş yavaş yapıcam artık
aşkitom yorma kendini yavaş yavaş yap
diyebilir valla sen tetikte ol
sen de her odaya 1 gün ayır ağır ağır yap sağlığından önemli değil
günaydın yeliz nber kız bi görünüp bi kayboluyon sen de
nöörüyon bakem
Öyle yapıyom yelizim artık akşamlarım bugün bu tempoyla gidersem
diyebilir valla sen tetikte ol
sen de her odaya 1 gün ayır ağır ağır yap sağlığından önemli değil
günaydın yeliz nber kız bi görünüp bi kayboluyon sen de
nöörüyon bakem
olsun canım başkası hastayım deyip hiç yapmaz ama sen bahane etmiyorsun hastasın çooook geçmiş olsun tatlım