• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Rana masallah kac aylik oglun cok tatli

kizlar bugun yemegi camasirlari ve buzdolabini hallettim yogurt da yaptim simdi de alisverise cikcaz ya yine banyo kaldi valla cok da kirli degil ama taktim ya bikere iste ama buzdolabi hakkaten rezildi yani simdi cok guzel oldu oh be
sağol canım, 6.5 aylık :16:

Oyyy teyzesi kurban olsun ona:16::16::16:
Ne güzel şey öyle kara kas kara göz anası gibi maşallah:nazar::nazar:
Ay sevesim geldi ranacim accik isirsam ya:9:
Bu arada seni de görmüş olduk çok merak ediyodum seni:16:

:55: teşekkür ederiz teyzesii :38: ısırmak yimek serbest :1: hehe, esmerim, ömerin yanında daha da esmer çıkmışım dimi? :1: :21:

Benimde 9 yasında bı oğlum var oda bana senle hiç anlaşamıyoruz ben babamla iyi anlaşıyorum diyor :31:
Besle kargayı oysun gozununu

hahaha hakikaten öyle bugün çok ağladı ya uyumadı uyur gibi oldu 10dk sonra uyandı bu yüzden gergindi bizi de gerdi tabi

işlerimi bitiridim ütü hariç onu yatmadan önce yapıyorum
yaptıklarım evi topladım süpürdüm tuvalet ve banyoyu yıkadımserili çamaşırları topladım katladım makinedekileri serdim yenisini attım sonra bi makine daha attım o da yarına çıkar programladım çarşafları değiştirdim oğlanı yıkamıştım sabahtan eşim geldi acıktım dedi öğle yemek koydum sofrayı topladım mutfak dağıldı tabi yine topladım sonra azcık uyudum uyandım akşam yemeği koydum onları makineye yerleştirdim mutfağı bir daha topladım evim mis oldu mu tabi ki hayır salon darmadağınık velhasıl nerdeyse hiç oturmadım ama ev yine derli toplu değil :27::27::27::27::27:

Kizlar bugun giremedim ama ancak yaziyorum banyoyu komple temizledim sonunda..sabah oglani doyururken bi yandan revani yaptim aksam arkadaslar geldi yemege onlarla yeriz diye. Camasir ve bulasik disinda pek bise yapmadim misafirlerim yabanci degil cunku yarina bakalim yapcam gene biseyler.. iiy gecelerr

Ben geldim kızlar nasılsınız:31:Miniğimle uğraşmaktan uğrayamadım kaç gündür:50:
Gece uyuttuktan sonra bakıyorum, tabi o saatte de kimsecikler olmuyor. Bug
ün ablası ilgilendi de işimi yapabildim. İşlerim bitti, daha yeni oturdum:126:
Evi süpürdüm,sildim, bulaşıkları yakadım, makinaya çamaşır attım,çıkanları astım tekrar beyazlarıda attım,
toz aldım,koltukların deri kenarlarını sildim, çocukların, bizim yatak nevresimlerini değiştirdim.
Yemek yapmıcam dünden var. Yoruldum midemde ağrıyor:25:

geçmiş olsun vuslatım yediğin bişey mi dokundu acaba:26:

azerin yine geç geldin herhal uğramadığına göre:27:
nerde akşam orda sabah yapıyosun bu aralar:24:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar:16:
Bugün ev supurulcek 'silinecek 'toz alınacak 'wc banyo ovulucak 'mutfak dolapları silinecek 'balkon temizlenecek 'yemek yapılacak ne çok işim var varmış şimdi baslarım anca biter:ssz::27:

Günaydın kızlar:16:
Bugün ev supurulcek 'silinecek 'toz alınacak 'wc banyo ovulucak 'mutfak dolapları silinecek 'balkon temizlenecek 'yemek yapılacak ne çok işim var varmış şimdi baslarım anca biter:ssz::27:

günaydın herkese

bayaa işin varmış cnm sana kolaygele

benim de bi yemek bi de yaparsam ütüm var ama hiç sanmıyorum:27:

günaydın kızlar
hayırlı günlerrrr
bugün evi silip süpürecem toz alacam
akşama kvler gelecek.erken gelir heralde çünkü içli köfte yapalım dedim.öğlen olmadan işlerimi bitirmem lazım.köftenin içinide halledersem süper olur.
hem yemeğe çağırdı hemde her işi ben yaptım denmesin.:1:

günaydın herkese

bayaa işin varmış cnm sana kolaygele

benim de bi yemek bi de yaparsam ütüm var ama hiç sanmıyorum:27:

Evet CNm dahada yapamadığım bir sürü işim var oturma odasını süpürdüm çarpıntım oldu tekrar oturdum:14: yavaş yavaş yapıcam artık:5:

82u.gif

günaydın kızlar
hayırlı günlerrrr
bugün evi silip süpürecem toz alacam
akşama kvler gelecek.erken gelir heralde çünkü içli köfte yapalım dedim.öğlen olmadan işlerimi bitirmem lazım.köftenin içinide halledersem süper olur.
hem yemeğe çağırdı hemde her işi ben yaptım denmesin.:1:
:27::27::27::27::27:
diyebilir valla sen tetikte ol:27:
Evet CNm dahada yapamadığım bir sürü işim var oturma odasını süpürdüm çarpıntım oldu tekrar oturdum:14: yavaş yavaş yapıcam artık:5:
sen de her odaya 1 gün ayır ağır ağır yap sağlığından önemli değil :34:

günaydın yeliz nber kız bi görünüp bi kayboluyon sen de

nöörüyon bakem

nöörüyon bakem

nööreeem estoşum takılıyom işte sen nasılsın neler yapıyorsun karşılaşamıyoruz artıkkk

nöörüyon bakem

Yok rahatlık batıyo bana estoşum oturamıyorum :18:
Neyse dinlene dinlene yapıcam artık :6:

Back